Ik heb de lasagne gemaakt, heerlijk! Bijzonder dat de bladen niet papperig worden. Daarnaast heb ik de rendang en de chili con carne gemaakt. Ik ben over deze 3 recepten erg tevreden. Ze zijn... Ver mais
Super makkelijke recepten en easy peasy om te maken... ik ben fan... vandaag mn collega ook enthousiast gemaakt... boek en haar slowcooker zijn onderweg....... Makkelijk en gezond... mijn kids vond... Ver mais
Mooi boek met recepten. Ik heb ook de digitale kookboeken maar wil altijd graag een boek in handen hebben. Ik ga nu heel snel m’n eerste recepten uit proberen.
"Mams at work" heeft een filosofie die naadloos aansluit bij het dagelijkse drukke leven dat veel mensen leiden die wel graag lekker willen eten maar weinig tijd hebben om te koken. Met hun heerlijke... Ver mais
MamsatWork is een lifestyle blog met informatieve artikelen volop inspiratie. Daarnaast zijn we goed thuis in slowcooker recepten en hebben we een slowcooker e-book gemaakt van onze recepten.
Schootsehoef 1a, 5481VL, Schijndel, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooi en overzichtelijk boek met mooie foto's en goede omschrijving van heel veel recepten.

Resposta da Mamsatwork
Erg blij met het slowcooker boek. Er staan leuke recepten in waardoor ik genoeg inspiratie krijgt om het e.e.a. uit te gaan proberen.
Nu één recept gemaakt en het was heerlijk!

Resposta da Mamsatwork
Mooi boek met heerlijke gerechten
Duidelijk

Resposta da Mamsatwork
Heb met veel interesse het boek gelezen en ook al uit gekookt ik ben er zeer enthousiast over!

Resposta da Mamsatwork
Het aanvragen en betalen van de e-books ging heel soepel. De recepten zijn zeer uitgebreid en makkelijk te gebruiken. Ik ga er snel mee aan de slag.

Resposta da Mamsatwork
Was veel aan het zoeken voor de slowcooker recepten nu gevonden maakt het veel makkelijker.

Resposta da Mamsatwork
Super lekker recepten en super gemakkelijk

Resposta da Mamsatwork
Duidelijke recepten. Heb er tot nu toe een paar geprobeerd en die vielen goed in de smaak. Ik heb de e-books. Ze zijn makkelijk te downloaden. Als je twijfelt of je ze zult nemen dan zou ik zeggen, gewoon doen. Je krijgt er geen spijt van

Resposta da Mamsatwork
Ik heb de e-books besteld. Super recepten, duidelijke uitleg en wat we tot nu toe hebben gemaakt is heerlijk!

Resposta da Mamsatwork
Mooi boek! Heerlijke recepten! Nog niet zolang in huis t boek maar alwel wat gemaakt! Komt zeker goed!

Resposta da Mamsatwork
Super veel en echt heerlijke bruikbare slowcooker gerechten waarvan ik al vele heb gemaakt, echt een aanrader!! Ik heb het boek waar deel 1 t/m 4 in staan, heel fijn boek en de delen 5, 6 en 7 als ebook, ik hoop dat als deel 8 er is dat er dan weer een boek komt!!

Resposta da Mamsatwork
Met hun heerlijke recepten, die zowel in boekvorm als ook digitaal te verkrijgen zijn via hun site, wordt het gemak van het gebruik van de slow cooker middels foto's en tekst uitgelegd waardoor je na thuiskomst een heerlijke maaltijd te wachten staat. Hiernaast is er een hele goede service. Echt een aanbeveling waard!

Resposta da Mamsatwork
Ik heb alle boeken en ben er erg blij.De recepten zijn duidelijk, de ingrediënten zijn mestal al in huis of gewoon in de supermarkt verkrijbaar en de resultaten zijn erg lekker. Er is voor iedere smaak iets bij. Ik kan de boeken alleen maar aanraden.

Ik bestelde 4 ebooks
Zodat ik de recepten altijd bij de hand heb
Morgen ga ik kamperen en de slowcooker gaat mee
Ik heb pinda kip gemaakt. Eenvoudig te maken en heel erg lekker!
Blij mee 🥰

Resposta da Mamsatwork
Goede recepten die makkelijk te volgen zijn!

Resposta da Mamsatwork
De recepten zijn lekker en niet moeilijk,mijn kruiden kast is aardig uitgebreid.De e boeken zijn goed maar mijn voorkeur gaat uit naar een boek.al heel wat recepten gemaakt de ene lekkerder dan de ander maar dat is gewoon smaak verschil.

Resposta da Mamsatwork
Recepten zijn heerlijk om te maken de witlof ham/kaas is mijn favoriet en ik heb er zoveel die lekker zijn! Duidelijke uitleg en makkelijk om te maken,ik heb al haar e-books inclusief haar kookboek. Zeer tevreden! Ook ben ik lid van de Slowcooker club ook een aanrader!

Resposta da Mamsatwork
Duidelijke recepten met normaal verkrijgbare producten. Alles is heerlijk tot nu toe wat ik maak

Resposta da Mamsatwork
Het e-book 1 t/m 6 gekocht. Al 2 gerechten geprobeerd en beide zeker voor herhaling vatbaar. Recepten staan duidelijk omschreven en gelukkig niet heel veel aparte, exotische kruiden. Super blij mee, een aanwinst voor iedere serieuze slowcook fan

Resposta da Mamsatwork
Het is op de eerste plaats een mooi en duidelijk boek. Alles recepten worden goed uitgelegd, dus makkelijk te maken. De ingrediënten zijn goed te verkrijgen.
Wat ik gemaakt heb was heel lekker:
- asperges
- witlof met ham en kaas
- kip met eiernoedels