Marcantonio Trattoria Pizzeria Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig virkelig dårlig service. Vores mad bliver serveret efter1,5 time, hvilket vi fortæller tjeneren det. Hvor han råber af os og går videre. Vi fortæller den anden tjener over den skuffende servi... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi ventede over en time på maden for at tjeneren fortalte at han ikke havde fået 2 af bestillingerne så vi ventede endnu en halv time på pasta der virkelig ikke levede op til forventningerne. Der va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig et dejligt sted. En venlig og nærværende tjener med personlighed og blik for, hvornår vi ville bestille. Vi var tre, der bestilte forskellige retter, som alle var vellykkede. Skøn italien... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurante
  2. Restaurante Italiano

Informação fornecida por fontes externas variadas

Konceptet bag et Trattoria er, at skabe autentisk, traditionel og rustik italiensk mad, hvor smagen og de nøje udvalgte råvarer er i højsædet krydret med en god og uformel stemning. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en bid af Italien.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

4 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Virkelig dårlig pizza

Virkelig dårlig pizza. Havde bestilt mozzarella og cherrytomater og osten var bare skåret ud i 4 mega tykke dele og tomaterne var halverede og der var ikke engang skåret det grønne af på dem. Slet ikke delikat på nogen måde til næsten 100 kr. Øv sidder og tager mozzarellaen af og skærer til fordi det simpelthen er for meget med så store tykke skiver. Første og sidste gang jeg bestiller derfra 🙁

4 de setembro de 2021

Sikker øv oplevelse

Sikke øv oplevelse! Vi har tidligere været SÅ glade og tilfredse med Marcantonios mad - både som takeaway via Wolt og som gæster i restauranten. Men til min fødselsdag blev det syn på deres mad da i den grad ødelagt! Jeg havde bestilt 6 pizzaer og 1 pasta via Wolt - men får til min store ærgerelse kun leveret 5 pizzaer og pastaretten. Via Wolt finder vi ud af, at det er restauranten som ikke har fået givet buddet den sidste pizza med (som var lavet). Den blev leveret efterfølgende og var til vores store ærgerelse kold, klistret og bare rigtige kedelig! Den pizza havde fået på restauranten mindst 1 time inden den blev hentet på ny. De havde ikke engang gjort sig den umage at lave en ny og frisk til kunden. Øv!

De øvrige pizzaer var fine og lige som de skulle være - så det her var bare mega træls og kæmpe irriterende!

1 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi holdt vores datters konfirmation her…

Vi holdt vores datters konfirmation her og jeg har ALDRIG oplevet så god service. Maden var utrolig lækker og frisk, ja, det var som at være hjemme hos min familie i Ligurien og Calabrien. Betjeningen var til et stort 12-tal og der var super styr på det hele. Jo, der er en grund til, at vi kommer igen og igen og igen og igen.

De der fabler om, at råvarerne ikke er gode og diverse andre tåbelige historier, må enten være fulde eller ansatte hos en konkurrent.

24 de setembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastiske besøg og måltider

Fantastiske besøg og måltider! Autentisk italiensk stemning, imponerende lækker mad og rimelige priser. Vi er aldrig gået skuffede derfra.
Servicen har dog en enkelt gang kunnet være bedre.

22 de setembro de 2020

Underbemanding i køkkenet.

Vi ankom kl. 19. Fik menukortet ca. 19.30, hvilket var okay, da vi var et selskab, der skulle hilse på hinanden.
Alle bestilte forret og hovedret i samme ombæring for at lette køkkenet og serveringspersonalet.
Og så begyndte vi at vente. Først ventede vi på forretten og måtte rykke for den.
Da tallerkenerne var fjernet fortsatte ventetiden.
Sidste hovedret til gæst nr. 12 i vores selskab blev serveret kl. 21.30
Restauranten lukker kl. 22

Vi havde bestilt bord til vort selskab tre uger før, derfor undrer det os, at køkkenet ikke var bemandet til at kunne servicere os.

Vi bad om afslag i prisen, hvilket vi fik.

24 de agosto de 2020

YUMMY

Læssoegade store: Best take out pizza I ever had in Odense and great Italian lager beer for the hubby 🍕🍻👍

5 de agosto de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kone og jeg ynder at spise på dette…

Min kone og jeg ynder at spise på dette skønne sted, hvor det dufter og smager af det rigtige Italien. Maden er den bedste i Odense - altid god service af de 2 ejere Marco og Antonio.
Vi nyder virkelig at komme der meget.

14 de abril de 2020

Jeg spiser her ofte

Jeg spiser her ofte. Der er altid god stemning og vildt god service. Maden er af høj kvalitet og til billige penge. Klart Odense s bedste pizzaria.

1 de dezembro de 2019

slet ikke imponeret

Ejer råber/vrisser af sine ansatte. Dyrt. Ikke bagt ordenligt, dårlige råvarer/ikke friske. Leveringstid på 2.5 time

28 de setembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Igen en super hyggelig aften

Igen en super hyggelig aften, med vaskeægte Italiensk stemning, lækker autentisk italiensk mad ....med en tydelig forkærlighed for de gode råvarer ...og en behagelig betjening i en skøn atmosfære.

DE bedste pizzaer jeg nogensinde har fået .

Min yndlings Italiener i byen

21 de abril de 2018

Best pizzas in town

Best pizzas in town! Very sweet staff and owners! Italy brought to the lovely and romantic street of vintapperstræde. Thank you so much!

18 de fevereiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det ÆGTE, autentiske og himmelske Italien.

Søger du det ÆGTE, ærlige, forførende, italienske køkken..??
Ikke ”bare” en pizza-take-away. Men en super hyggelig lille restaurant med et overskueligt menukort og en yderst venlig, engageret, men alligevel behageligt diskret (ikke pågående) betjening.
Et sted, hvor maden afspejler kokkens dygtighed samt kærlighed til friske råvare – og ikke at forglemme – en iver for at forkæle sine gæster… SÅ bør ”Marcantonio Trattoria Pizzeria” være målet, næste gang din gane (og din udkårne) skal forkæles.
Jeg er ikke madskribent. Men både min ledsager og jeg var ikke et sekund i tvivl. Forret, hovedret, dessert…
Ja, hele den samlede oplevelse. Det var himmelsk..!!
Og, hvad vi også var enige om: ”WE WILL BE BACK”.

27 de julho de 2017

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais