Banner for MARC INBANE

MARC INBANE Avaliações 400

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De spray is van goede kwaliteit en geeft een mooie tint, ik ben verkocht 😍 De handschoen werkt ook heel goed en maakt alles mooi egaal. Een klein minpuntje: in de uitleg staat nergens vermeld dat j... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Werkt gewoon goed, geen strepen of vlekken, makkelijk aan te brengen en blijft zo 5 tot 6 dagen goed zichtbaar , en groot bijkomend voordeel, het ruikt niet dus blijf je je frisse zelf, mooi toch !!!!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Druppels voor gezichts bruining en body crème ideaal in gebruik mooi resultaat en ruikt niet . Een echte aanrader

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke zelfbruiner mist moet het wel iedere avond gebruiken want het blijft bij mij geen 9 dagen zitten. Maar alsnog ben ik er heel erg tevreden mee. Geen onzuiverheden erdoor wat ik meestal wel kr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fábrica de Cosméticos
  2. Fornecedor de Produtos de Beleza
  3. Loja de Produtos de Beleza
  4. Produtor de Cosméticos
  5. Loja de Cosméticos
  6. Clínica de Dermatologia

Sobre MARC INBANE

MARC INBANE is a leading player in the world of natural tanning cosmetics and is beloved by a wide audience. Several influential fashion houses, hair and makeup artists, dermatologists, and celebrities have been fans from the very beginning.

MARC INBANE has since won several awards and is available in over 45 countries.

Natural tanning without harmful UV radiation

High-quality ingredients, innovative products
MARC INBANE is known for its high-quality ingredients and luxurious, natural tanning products, suitable for all skin types. Enjoy a radiant, natural glow without orange tint, streaks, or that typical self-tan smell.

Award-winning, Vegan & Cruelty free

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

A beautiful, natural tan without harmful UV rays

No spots/streaks, no orange effect & no unpleasant self-tan scent.

Ordered before 16:00 = Shipped today!

Informações de contato

Promotion box for MARC INBANE

Nominated Dutch Beauty Award!

Gradual Tanning Lotion - Builds a natural, summer tan up to 14 days!

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

400 avaliações

Respondeu a 93% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Super product

Super product, na chemotherapie niet in de zon 🌞 mogen zitten maar toch mooi bruin kleurtje 👍

20 de abril de 2026

Bedankt voor je review! 🖤

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, heel veel plezier toegewenst met je producten!

Top producten

Top producten! Absoluut the best. Echter voor 15ml is de nieuwe gezichtsbruiner veel te duur. Bijna 50 euro. Ok er zit dagcreme in, maar dát heeft elke vrouw. Terwijl dan ook maar 40 voor de grote bussen.

30 de março de 2026

Bedankt voor je review! 🖤
Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over onze producten.

Betreft de tanningdrops (gezichtsbruiner); Dit is een uniek ontwikkelde formule met extra verzorgende en hydraterende ingrediënten (zoals NAD+) als extra geconcentreerde formule. Vandaar dat dit qua prijspunt in dezelfde klasse komt van onze andere tanning producten.

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over wat het beste bij je past, denken we graag met je mee!

Geweldig product!

Snelle levering, heel natuurlijk en door de goede structuur van de handschoen, geen vlekken. Ook droogt het snel op. Het is een geweldig product!!

Resposta da MARC INBANE

Hartelijk dank voor de positieve review, daar zijn we erg blij mee! 🖤

Super snel geleverd

Super snel geleverd
Mooi ingepakt

Resposta da MARC INBANE

Hartelijk dank voor uw positieve feedback, daar zijn we erg blij mee! 🖤

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Prima producten voor in de winter…

Ik ben al jaren trouwe klant en ik zal dat ook zeker blijven. Dit omdat ik het een goed product vind.
Het nadeel blijft dat het afgeeft en dat is met witte kleding echt een nadeel.
Ik vind het dan ook echt winterproducten want in de zomer of op zonvakantie geven de producten gewoon te veel af.

Resposta da MARC INBANE

Bedankt voor je fijne en eerlijke feedback! 🖤
We waarderen dat je al zo lang een trouwe klant bent en dat je onze producten als goed ervaart.

Wat betreft het afgeven: het is belangrijk dat het product voldoende tijd krijgt om goed in te trekken. We raden aan om het product tot wel 3 uur te laten inwerken totdat het uiteindelijke bruiningsresultaat is bereikt. In deze periode is het belangrijk om contact met water te vermijden, dus niet sporten, naar de sauna gaan, douchen etc.

Na 3 uur adviseren we om je even af te douchen. Dit helpt om overtollig product te verwijderen en vermindert het risico op afgeven, bijvoorbeeld op lichte kleding.

Nogmaals dank voor je feedback. Dit helpt ons om onze producten en communicatie te blijven verbeteren!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lekker spul plak niet en smeer heerlijk…

Lekker spul plak niet en smeer heerlijk uit. Vind het enkel zonde dat ik het net heb besteld heb ,want je krijgt nu iets gratis als ik het laten had besteld kreeg ik dat er bij

27 de março de 2026

Resposta da MARC INBANE

Dank je wel voor je feedback! 🖤 Ik raad je zeker aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief! Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze leukste promoties, acties en nieuwtjes!

Goede producten

De ervaring met de druppels heb ik geprobeerd, het is zeker een goed product. Ik heb het nu alleen gebruikt voor mijn gezicht. De spuitbus met de spray probeer ik later.

Resposta da MARC INBANE

Dank je wel voor je positieve feedback! 🖤

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede résultat en mooi bruine…

Zeer goede résultat en mooi bruine Kleur enige nadeel het gaat af op kleding

26 de março de 2026

Resposta da MARC INBANE

Dank je wel voor je review! Het overtollige laagje (dat eventueel wat kan afgeven) kan je al na slechts 3 uur afspoelen, zodat je snel kan genieten van een prachtige glow! 🖤

Mooi resultaat

Mooi resultaat

13 de abril de 2026

Resposta da MARC INBANE

Dank je wel voor je review, fijn om te horen dat je tevreden bent met het product!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn bestelling is niet compleet…

Mijn bestelling is niet compleet geleverd.
Heb er een melding van gemaakt en nooit antwoord gekregen.

7 de abril de 2026

Hi Ptira,

Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en geen reactie hebt gehad!

We hebben dit direct voor je nagekeken, maar kunnen in onze mailgeschiedenis helaas geen eerdere communicatie van je terugvinden. Wellicht dat je dit bij PostNL hebt gemeld en niet bij ons? We helpen je hier uiteraard graag verder mee.

Zou je ons je ordernummer en eventueel de gegevens waarmee je contact hebt opgenomen willen doorsturen naar netherlands@marcinbane.com? Dan pakken we dit meteen voor je op en zorgen we voor een passende oplossing.

De drops zijn perfect

De drops zijn perfect, huid past zich hierop heel mooi aan.

25 de março de 2026

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verschrikkelijk.

Verschrikkelijk.. oranje.. vlekkerig.. het stinkt.. voor mijn gevoel 100,- weggegooid.

15 de abril de 2026

Hi Inez,

Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad.

We kijken dit graag samen met je na. Onze formules bevatten geen caroteen en een minimale hoeveelheid DHA, waardoor een oranje resultaat of sterke geur niet kan ontwikkelen. Juist daarom willen we goed begrijpen wat er in jouw geval is gebeurd en hoe we dit voor je kunnen oplossen.

Met een paar kleine aanpassingen in gebruik zien we vaak al een heel ander, natuurlijk resultaat. Uiteraard denken we ook graag met je mee in een passende oplossing, want het is voor ons belangrijk dat je echt tevreden bent.

We zullen je mailen vanuit netherlands@marcinbane.com zodat we dit verder met je kunnen oppakken.

TOP selftanproduct

Natuurlijke teint. Geen geur. Houdt ontzettend lang tot wel 7 dagen. Makkelijk aan te brengen. Jaar in jaar uit mijn partner in crime.

25 de março de 2026

Top produkt

Top produkten

13 de março de 2026

Top product

Top product! Bestelling snel geleverd 😉😊

13 de abril de 2026

Resposta da MARC INBANE

Mocht je ooit nog vragen hebben of tips willen denken we natuurlijk graag met je mee.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Heel fijn in gebruik natuurlijke kleur…

Heel fijn in gebruik natuurlijke kleur geweldig product

14 de abril de 2026

Goede producten en kwaliteit

23 de março de 2026

23 de março de 2026

Top druppels

het is super fijn en makkelijk in gebruik

16 de março de 2026

Team MARC INBANE 🖤

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.