Har lige været nede for at hente det mad som jeg forudbestilte i går og så får man nu at vide at det er udsolgt !!!! Helt utilgiveligt - kan man ikke tælle eller er man helt tabt bag en vogn 😡 Jeg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Her på en dejlig sommer dag i August 2020 besøgte vi igen restaurant Margeritten som ligger ved kirken i Allinge på Bornholm. Vi spiste middag i den hyggelige gårdhave og maden var super og et meget... Ver mais
Jeg holdt min 75 års fødselsdag for 17 gæster på Margeritten. Maden var super lækker (alle retter) Betjeningen helt i top- alt kørte perfekt🤗 En særlig tak til Nina, der gjorde festen til en dej... Ver mais
ELENDIGT !!!!
Helt utilgiveligt - kan man ikke tælle eller er man helt tabt bag en vogn 😡
Jeg sætter aldrig mine ben i den butik igen magen til inkompetente amatører skal lede længe efter 🤮
Pris og kvalitet hænger ikke sammen
Pris og kvalitet hænger ikke sammen
“Maden var skuffende – tør, uden smag og tydeligvis ikke frisklavet. Portionerne var små i forhold til prisen, og kvaliteten stod slet ikke mål med forventningerne. Kan desværre ikke anbefale stedet.”
Fantastisk god service
Fantastisk god service. Overhørte at en kunde havde bestilt en forkert Øl og fik den byttet uden problemer, selv om den var åbnet. Vores mad var også lækker og salatbordet meget alsidigt
Fantastisk god service og lækker mad!
Fantastisk god service og lækker mad!
Sødt personale og god rummelighed for at vi havde hund med. Vi blev placeret, så hun havde ro mens vi spiste.
5 stjerner er ikke nok!
TAK for en god aften!
Super stedmad
Super sted, rigtig god mad og super venlig betjening, anden dag vi er her, kan kun anbefales
Personlig og humoristisk betjening. Savner vin er rigtig tempereret.
Nærværende betjening med personlighed :-)
Maden var fin. Bøffen vi fik var mør og perfekt tilberedt. Tilbehøret var dog lidt kedeligt. Minus var, at rødvinen ikke var tempereret - varm :-(
Ærgerligt de ikke sørger for en god og dyr vin har den rette temperatur.
Virkelig god oplevelse
Virkelig lækker mad, skøn stemning og fantastisk betjening. Det er helt sikkert et besøg værd.
Skuffe men smagfuldt
For lille portion i forhold til prisen, salatbaren var wack undtagen nødderne, vente på over 30min.
Maden smagte godt, men prisen ska være mindre eller portionen større og der ska være en bedre salatbar.
Kan varmt anbefales
Min kone og jeg spiste i restaurant Margeritten i Allinge i dag d. 15 juli 2025.
Vi fik en af deres plankebøf og jeg må sige, at det var en stor fornøjelse, kvaliteten og oplevelsen var helt i top til prisen og vi blev mødt af et meget venligt personale.
Vh
Mogens Engell Christiansen
Kirkevej 50 Over Randlev
Odder
Mega god mad, og virkelig god service af Emma i går! Ærgerligt man ikke kunne give drikkepenge
Emma fra Allinge
Vi har idag været forbi og få rigtig lækker mad, WOW det var lækkert. Maden blev utrolig nok toppet af den sødeste og mest smilende tjener Emma, tror vi nok hun hed. Hun fortjener godt nok en lønforhøjelse. Gid maskinen spurgte om drikkepenge
Dagens helt Emma!❤️
Klart anbefalelsesværdig
Meget hyggelig restaurant, god mad og helt fantastisk personale.
Vi bestilte hhv. plankelaks og plankebøf med tilhørende salatbar. Der var rigeligt, og det var meget velsmagende.
Personalet var meget smilende og opmærksomme (ikke kun på ‘deres egne’ borde).
Super lækker mad og virkelig god…
Super lækker mad og virkelig god service fra søde Alma
Kæmpe anbefaling
Åbningstider
Marguritten er lige åbnet i Risskov. Åbningstiden står til kl 21.00. Klokken 20.30 var det ikke muligt at bestille online. Forsøgte at møde op men blev mødt af en låst dør.
Lækkert mad
Vi havde bestilt bord - så ingen ventetid på maden selv om vi bestilte forskellige retter
Plankebøf, Plankelaks og bøf bernaise + lækker salatbar.
God og nærværende betjening
Vi kommer helt sikkert igen
Vi kan varmt anbefale at spise på…
Vi kan varmt anbefale at spise på margeritten i Allinge på Bornholm, vi fik rigtig gode bøffer. personalet var nærværende, professionelle og glade. Der var plads til smil og snak om alt muligt andet.
Vi var på Margeritten to gange på 5…
Vi var på Margeritten to gange på 5 dage i vores sommerferie. Maden var sublim, vi fik hvidløgsbøf og plankehakkebøf. Perfekt stegt, saftigt og mørt. Personalet var venlige og med på vores humor og vi havde et par dejlige aftener. Vi kan varmt anbefale Margeritten
Vh Henning og Lise Gummesen, Næstved
Plankelaks med Kartoffelmos
Fantastisk ret med laks og kartoffelmos m/reven gulerod og porre.
Hyggelig stemning i gårdhaven.
Dejligt og tilbagetrukket lille sted samt rigtig dejlig mad.
Kan varmt anbefales👌🏻
Frysepizza
Hvis vi starter med maden. Min pizza var 100% en surdejsbund fra et supermarked. Virkelig trist af opdage det når der bliver reklameret med sten ovns pizza.
Pizzaen var ikke dårlig, nej den var smagsløs, skorperne var hårde, midten var blød præcis som de gange jeg har prøvet at købe den dej selv derhjemme. Det rækker altså ikke til mere end 1 stjerne at sælge frysepizza til kunderne, når man reklamere med sten ovns pizza.
Servicen: egentlig en flink tjener, MEN jeg spurgte om jeg kunne bede om en Hasle pizza med pepperoni istedet for skinke, hvor tjeneren så griner lidt og siger “tænker ikke du vil have noget imod at få en margarita med pepperoni istedet så du spare 10kr”
Jeg tænker det lyder fint rigtig god service.
Da jeg så får regningen kan jeg se der står margarita + 15kr for pepperoni dvs 95kr. Så den gode service hun har gjort for mig og stået og smilet af var en ekstra service, gjorde bare min pizza 5kr dyrere end en Hasle pizza til 90kr som jeg fra start af bedte om. Så tjeneren fik snydt mig for 5kr ekstra og 15 kr. i forhold til det jeg blev lovet. Det er forkert ringe/ikke eksisterende service.
Der blev ikke spurgt en gang ind til hvordan maden smager, vi sad 4 ved vores bord, jeg har taget udgangspunkt i min egen oplevelse, men ved at der blev bestilt nogle bøffer/kød som egentlig smagte fint nok, men der blev ikke spurgt om hvordan bøffen skulle serveres, så en af gæsterne ved vores bord fik en for gennemstegt bøf til hendes smag, hvilket jo er ærgerligt.
En af de andre gæster ved vores bord havde ikke engang spist 1 stykke af sin pizza grundet den ringe kvalitet, men det bliver der slet ikke spurgt ind til af tjenerne undervejs eller da vi beder om regningen. Der bliver spurgt om han ønsker at tage den med hjem, hvor svaret promte er NEJ. Der havde jeg personligt håbet på man havde spurgt ind til om der er noget galt med maden.
Til sidst stemningen: ikke noget at klage over, dog svært at ramme 5 når man sidder og er skuffet og er blevet snydt økonomisk.
75 års fødselsdag
Jeg holdt min 75 års fødselsdag for 17 gæster på Margeritten.
Maden var super lækker (alle retter)
Betjeningen helt i top- alt kørte perfekt🤗
En særlig tak til Nina, der gjorde festen til en dejlig oplevelse🌹
Kan kun anbefale Margeritten👍
Kh Hans Ole, Kolding
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.