Margintraders Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I've been a member of the Margin Traders Binance signalsgroup for 3 months now. I am very satisfied with the signals provided. Margin Traders really chooses quality trades without unnecessary risk.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu een maandje lid, ervaring tot op heden: - ben super goed geholpen bij opzetten en instellen (van o.a. Telegram en Cornix) - juiste houding in diverse markten (afweging winst/risico) - winstgev... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultor

Informação fornecida por fontes externas variadas

Margin Traders NL is een traders collectief van ervaren fulltime traders. Het team van Margin Traders NL bespreekt dagelijks de Crypto en Forexcharts met haar leden alsmede nieuwe en lopende trades.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

39 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mijn ervaring met het traject van Margin Traders

Voordat ik met dit traject begon, had ik al van alles geprobeerd. Ik zat bijvoorbeeld bij een andere groep die zich ook richtte op traden, maar het werkte simpelweg niet voor mij. De strategieën die daar werden geleerd, sloten niet aan bij mijn manier van denken of handelen. Ik raakte gefrustreerd, begon te twijfelen aan mezelf en vroeg me serieus af of traden überhaupt wel iets voor mij was.
Wat voor mij de doorslag gaf om met dit traject te starten, was het gesprek met Eef — en later met Mike zelf. Zij wisten precies te benoemen waar het bij mij misging en legden helder uit hoe ik het anders kon aanpakken. Hun aanpak voelde meteen anders: persoonlijker, doelgerichter en afgestemd op wat ik nodig had. Dat gaf me direct vertrouwen.
Tijdens het traject heb ik niet alleen nieuwe skills geleerd, maar vooral ook rust gevonden. Emotioneel kwam er een totaal andere balans. Ik leerde anders naar traden kijken — niet meer als iets waarin je moet jagen op winst, maar als een gestructureerde aanpak waarin je geduld en inzicht beloond worden. De coaching, de duidelijke structuur en de setups die ik leerde toepassen, maakten voor mij echt het verschil.
Ik herinner me nog goed een trade die ik tijdens het traject maakte — mijn eerste écht grote winst: +207%. Dat was voor mij ongekend, iets wat ik totaal niet gewend was. Dat moment liet me zien wat er mogelijk is als je de juiste aanpak volgt en vertrouwen hebt in je proces en ontwikkeling.
Na drie maanden kon ik zelfstandig range traden en mijn eigen winnende trades maken. En na ongeveer vier maanden intensief contact met Mike en verschillende sessies kreeg ik groen licht om een prop firm challenge te doen. Met de strategie van MarginTraders heb ik die gehaald — en hoe: met een winrate van 77,78%, 15 winnende trades en slechts 3 verliezen! Een mijlpaal waar ik enorm trots op ben.
Wat ook echt het verschil maakte, is de persoonlijke support van Mike. Als je vragen hebt, kun je altijd bij hem terecht — hij geeft bijna altijd snel antwoord. Zelfs toen hij op vakantie was, had ik contact met hem en bleef hij me ondersteunen. Dat laat wel zien hoe betrokken hij is bij jouw groei en succes.
Aan iedereen die nu vastloopt, wil ik zeggen: geef niet op. Als je merkt dat je huidige strategie niet werkt of niet winstgevend is, neem contact op met Eef of Mike. Hun aanpak heeft voor mij echt het verschil gemaakt — en dat gun ik iedereen die even geen uitweg meer ziet en alleen maar verlies draait.

30 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Margin Traders heeft mijn leven veranderd..

Van een enkel inkomen naar dubbel inkomen doormiddel van traden. Het leek mij onmogelijk, maar het tegendeel is waar. Dit alles met behulp van Margin Traders.

In 2019 begonnen met traden. Ik had 0 kennis van deze wereld. Ik wist het verschil niet tussen long en short en Tradingview had ik nog nooit van gehoord. Als volkomen leek ben ik begonnen bij Margin Traders.

Inmiddels ben ik een winstgevend trader en heb ik meerdere funded accounts kunnen openen. De strategie die ik gebruik heb ik geleerd bij Margin Traders. Doormiddel van live calls, waardevolle feedback en een fijne community leer ik nog elke dag.

Zelf heb ik gebruik gemaakt van de 1op1 sessies met Mike. De learning curve is pittig, echter krijg je hierdoor ontzettend goede begeleiding tijdens het leerproces. Tijdens de sessies kan je al je vragen stellen, samen je logboek bekijken en je charts bespreken. Dit gaat doormiddel van een live call op discord met screen share, fantastisch! Tijdens de cursus komt alles aanbod. Ook emotie. Dit was 1 van de dingen waar ik moeite mee had gezien ik ook een vaste baan heb naast het traden. Mijn valkuil; "forceren van trades op de dagen dat ik kon traden". Ik gaf dit aan bij Mike. Hij herkende dit en gaf direct oefeningen om hiermee aan de slag te gaan. Hieruit bleek dat dit, voor mij, de laatste stap was om structureel winstgevend te worden.

Dagelijks worden er door de coaches Mike en Eef updates gedeeld over hoe zij naar de markt kijken. Voor zowel de beginnende als ervaren trader is dit ontzettend waardevol.

Inmiddels is het traden niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik ben blij dat ik ooit de keuze heb gemaakt om te starten bij Margin Traders.

Ik zal Margin Traders aan iedereen aanraden. Zowel de beginnende als ervaren trader!

15 de maio de 2024

Alleen maar lof!

Ik heb mijn interesse gevonden in het traden via social media. Maar omdat er zo belachelijk veel cursussen werden aangeboden, zag ik door de bomen het bos niet meer. Totdat ik een oud collega tegen kwam die het blijkbaar ook deed (Mike). 2 maanden geleden heb ik bij hem de cursus aangeschaft en sindsdien heb ik zo ongelofelijk veel geleerd. Je moet het zien als een nieuwe taal leren.
Mike staat letterlijk altijd voor je klaar, snel antwoord, er worden goede dingen gedeelt in de Discord, iedereen wilt elkaar helpen etc.

Voor Mike en Eef een dikke 10! Ik beveel Margin Traders zeker aan.

24 de março de 2024

Geweldig

Zelf al heel lang met crypto bezig en diverse cursussen gevolgd. Voor de eerste keer echt goede handvatten gekregen om winstgevend te kunnen trainen.
De begeleiders zijn erg gemotiveerd iedereen persoonlijk te begeleiden en zijn heel kundig. Deze manier van traden is voor mij heel logisch en spreekt me erg aan.

19 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Extra begeleiding om de markt een stap voor te zijn!

Ik heb onlangs een-op-een trainingssessies gevolgd met Mike van Margin Traders om te leren traden en technische analyses uit te voeren met behulp van support & resistance, fibonacci-levels, range trading en heb geleerd hoe je met de grotere investeerders "mee" trade - mechanisch en zonder emotie vanwege een goed voorbereid plan!

Ik stond versteld van het kennisniveau en de expertise die Mike meebracht. Hij was in staat om elk concept duidelijk uit te leggen en te demonstreren, en was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en aanvullende begeleiding te geven over Discord of tijdens de een-op-een sessie.

De training was specifiek afgestemd op mijn behoeften en doelen, en ik had het gevoel dat ik snel en zelfverzekerd vooruitgang kon boeken onder de begeleiding van Mike. Ik ben nu in staat om de strategieën en technieken die ik heb geleerd toe te passen op mijn eigen traden, en ik zie positieve resultaten.

Ik raad Margin Traders en Mike ten zeerste aan voor iedereen die wil leren traden en technische analyses wilt kunnen maken. Ze zijn echte experts in hun vakgebied en ik ben dankbaar voor de waardevolle kennis en vaardigheden die ze me hebben bijgebracht.

1 de dezembro de 2022

Topervaring!

Ik heb mij aangemeld voor het margin traject en ik ben erg tevreden. Super professionele, betrouwbare en betrokken coaches die altijd hun best doen om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Het gaat stap voor stap met elke maand een nieuw thema. Hierdoor kan ik het op mijn eigen tempo volgen. Onderdeel zijn van een community vind ik prettig want op die manier kan ik ook van anderen leren. Kortom, grote aanrader!

31 de março de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er worden mooie stappen gemaakt met het…

Er worden mooie stappen gemaakt met het Margin traject. Ik ben benieuwd wat dit nog meer gaat brengen. Eindelijk een partij die het begrijpt en de leden echt leert te traden op eigen TA of te werken met signals. Transparant en betrouwbaar en zichtbaar proffesionals!

13 de janeiro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

#trader #beginneling #blij met mijn keus!

Sinds kort maak ik gebruik van de diensten van Margintrades. Ik ben blij dat ik deze educatieve weg ;-) ben ingeslagen. als kersverse trader krijg ik veel tips en tools aangereikt, daarnaast kunnen de gegeven signalen ook goed worden gebruikt om hiervan te leren. De trades zijn goed geanalyseerd, targets worden elke keer gehaald, en je krijg duidelijke updates van de genomen trades vanuit de signalen.

normaal ben ik niet zo van revieuw schrijven maar ben echt blij met deze club, thnx Margin Traders!

25 de novembro de 2021

Kwaliteit boven kwantiteit

Ik maak al ruim drie maanden gebruik van de service van Margintraders. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben van de kwaliteit van de trades. Niet de hype wordt gevolgd, maar een goede strategie voor trades op de lange termijn. Goed risico management, zodat je niet met je hele portefeuille in een trade stapt, en wel overwogen realistische stop losses, waardoor je niet meteen uitgestopt wordt na een retracement. Daarnaast kun je met vragen altijd terecht, kortom een aanrader.

3 de maio de 2021

Zeer tevreden over Margintraders

Ik maak meer dan een jaar gebruik van de signal service van Margintraders en ben zeer tevreden over de kwaliteit. Altijd duidelijke entries en take profits, en ook altijd met een stop loss. Ook de input rondom BTC en tussentijdse updates geven ruim voldoende beeld van de markt en hoe je je eigen trades hierop kunt aanpassen. Ook de wekelijkse briefing time bevat educatief leesvoer.

1 de maio de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer betrouwbare groep en heel…

Zeer betrouwbare groep en heel klantvriendelijk! Ze staan erg open om je te helpen en denken goed met je mee welke trading optie het beste bij jou past en waar je zelf het beste gevoel bij hebt. Zeker een aanrader!

17 de abril de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

One of the best partners for mid-term trading

If you're searching for sustainable, more secure mid term trades, this are the guys you want to be with. Capital protection prior to hotshot 125x trades. Not every signal will hit entry, but those which do (which are most of them), are very accurate. For me, they were providing the best signals I received during the last 6 months.

8 de abril de 2021

Impressed!

Ik ben net begonnen met traden met behulp van de signals van de Margintraders. Ik moet zeggen; ik ben onder de indruk! De trades zijn zijn goed doordacht, de communicatie heel duidelijk, en de risk/reward ratio perfect! Dit betaald zich aan het eind van de maand dan ook uit. De margintraders zijn hun geld dus meer dan waard!

30 de março de 2021

Excellent trading signals

Excellent signal provider. Their signals are pretty accurate and transparant. You'll be updated every week via a newsletter, this is for members only and contains the most important market developments. No hype, no fomo, just trading the charts!

Keep on going guys!

29 de março de 2021

After five years

Hi
For five years I have been searching in the world of Crypto. What an incredible world, with so much information that you quickly lose your way, and above all can make you suffer quickly through madness of making easy money.
But those who persevere in this special world will eventually find the right path. The path I found is Margin Traders.
From here I have targeted and started trading with a good story. Use their knowledge to organize and use the right exchanges. What a catch-up this was. Regarding time and time use I use the experience off Margin Traders. So that I am trading nicely and also get a lot of good information. Margin Traders is actually the first contact it's all about trading, and not shouting you earn a lot of money. It is so ( every beginning is difficult ). I look forward to learning from their skills for a long time, and learn more and more from there trading skills.

27 de março de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In eerste aanleg was ik sceptisch over…

In eerste aanleg was ik sceptisch over deze signal trading groep. En zou daarnaast de koppeling met Cornix goed werken.
Maar ik ben blij verrast. Goede signalen en perfecte samenwerking met Cornix. Aanrader😊

Doordachte trades

Je helemaal plat spammen met signals is een manier van werken. Maar hoe weet je dan welke signal nou echt goed is? Bij Margintraders doen ze het anders en geven ze signals die ook echt de moeite waard zijn en waar tijd en energie in is gestoken.

De omschrijving van de signals zijn erg duidelijk en ze verliezen er geen een uit het oog. Als er halverwege iets veranderd moet worden dan geven ze dit netjes door.

Een aanrader dus!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Leuke proactieve trading groep met…

Leuke proactieve trading groep met goede signalen. Het is kiezen en goed verdelen welke signalen je volgt, want in een bull markt bieden ze veel opties 👍🏻

Erg tevreden met mijn abonnement.

Great stuff!

Been part of the margin traders community for almost a month now. Good gains so far through their telegram signals group and great community. If you ask them a question they will take the time to respond extensively. Good stuff!

25 de março de 2021