Veja o que dizem as avaliações
Spiegel Mariet, een inspirerende energetische coach die door gerichte vragen naar jezelf laat kijken. Daar waar jij met een “probleem” zit, weet zij door vragen en analyse duidelijkheid te scheppen i... Ver mais
Mariet is een perfecte combinatie van nuchter/krachtig en empathisch. Ze is recht door zee en warmhartig. Ze heeft een sterk analytisch vermogen en reikt concrete oplossingen aan voor problemen. Enorm... Ver mais
Detalhes da empresa
- Serviço de saúde mental
- Treinamento para Emergências
- Centro de meditação
- Professor de meditação
- Retiro de yoga
Psychosociaal- en integrale therapie volgens 3e generatie gedragstherapie, mindfulness based coaching en trainingen. In een therapeutisch traject leer je flexibel om te gaan met de uitdagingen van het leven. Niet de klacht, maar jouw kracht staat daarbij centraal. Zo ontstaat er ruimte om te investeren in wat voor jóu echt belangrijk is.
Informações de contato
Brinkgreverweg 122, 7413 AG, Deventer, Holanda
- 06-27136069
- info@mariet-rutten.nl
- mariet-rutten.nl
Mariet was voor mij een veilige haven…
Mariet was voor mij een veilige haven waar alles even kon zijn. Ze is integer, begripvol, lief en deskundig in wat ze doet. Ze heeft me enorm geholpen in een donkere periode, mooie gesprekken zijn gevoerd. Met twee benen op de grond geland en weer kunnen “ademen”. Lucht, licht en menselijkheid. Dankjewel daarvoor lieve Mariet :).
Heel fijne en kundige therapeut met een…
Heel fijne en kundige therapeut met een no-nonsens aanpak waar ik mij veilig en gehoord voelde

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Hele plezierige en professionele…
Hele plezierige en professionele benadering. Mariet is breed georiënteerd en benadert je casus vanuit verschillende invalshoeken. Met een nuchtere blik laat ze het hart spreken.

Top!!
Mariet is Mariet. Mariet is ok, ik ben ok!
Dat is wat ze me laat voelen.
Lekker duidelijk en daar houd ik van.
Speelt in op wat er op dit moment is.
Ze heeft, volgens mij, direct in de gaten wat mijn echte vraag is en samen komen we, in mijn geval, bij een manier om wat anders te denken en te kijken wat mijn innerlijk kind nodig heeft. Ik mag er zijn, ik ben van waarde. Ook stimuleert ze me om zaken die wat moeilijk zijn, aan te gaan. Als de tijd daar rijp voor is.
Al met al zeer tevreden en ook blij dat ik heel snel terecht kon.
Groetjes John

Een echte aanrader
Hele fijne gesprekken gehad met Mariet, ze wist me altijd goede en wijze raad te geven met momenten waarin ik me begaf. Echt een aanrader! Ik voelde me gehoord.

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Mariet heeft mij geholpen weer in mijn kracht te komen
Mariet heeft mij geholpen weer in mijn kracht te komen, die ik kwijt was, ook heeft Mariet linken / verbanden gezien-gevonden die ik zelf niet had gezien.
Ben heel blij dat ik Mariet heb leren kennen het voelde heel vertrouwd.
Ze heeft me gehoord en begrepen, en mij van goede adviezen en tips voorzien.

Een aanrader!
Ik heb een mindfulness based stress reduction (één op één)traject bij Mariet gevolgd. Ik ben dankbaar dat Mariet mijn coach was. Mariet heeft me onder meer goed geholpen bij mijn proces om te proberen aandachtiger en met minder stress te leven. Daarnaast kon ze me in andere situaties die ik voorlegde telkens weer van goed advies voorzien; ze doorziet situaties snel en geeft praktische tips. Ik zou haar zeker aanraden!

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Vanaf de eerste kennismaking voelde ik…
Vanaf de eerste kennismaking voelde ik een klik, ze heeft me geholpen om zaken te verwerken en was een fijne gesprekspartner waardoor ik mezelf open kon stellen.

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Mariet is een heel fijne en een heel…
Mariet is een heel fijne en een heel kundige therapeut. Ze is toegankelijk in haar benadering, biedt rust en een veilige omgeving. Ze luistert goed en doorgrond snel waar het omgaat. Haar analyses zijn scherp en haar adviezen/hulp heel waardevol.

Mariet: wijs-deskundig-intuitief-creatief-veilige sfeer
Ik heb Mariet ervaren als een geweldige therapeute. Ze voelde haarscherp aan wat er speelde in mij en wat ik nodig had. Wat vastgelopen was in mij is in beweging gebracht in een veilige sfeer. Ik heb vele heldere inzichten ontvangen waar ik mee verder kan. Ik voel me lichter en weet dat ik bij haar terecht kan wanneer ik vastloop.

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Vastgelopen in mijn emoties en…
Vastgelopen in mijn emoties en stresssituatie, kwam ik bij Mariet terecht. Wat een speciale ervaring !
Ze kon precies de juiste punten vinden, en na een aantal sessies leerde ik mezelf beter kennen.
Wat een fijn mens, ze kan heel goed luisteren, nam ruim de tijd voor al mijn problemen. En ik weet haar nu te vinden, als ik het op de een of andere manier in de toekomst weer niet zou redden..

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Hoe ze het precies doet?
Hoe ze het precies doet? Geen idee, maar wel weet ze altijd de vinger op de juiste plek te leggen. Door een spiegel voor te houden, door te vragen en uit te leggen. Het heeft mij ontzettend geholpen in chaotische en roerige tijden om weer positief en vol levensvreugde verder te kunnen. Bedankt hiervoor en kom zeker terug voor onderhoud;)

Geweldige therapeut
Geweldige therapeut.
Ik vind Mariet Geweldig.
Ik kom al jaren bij Mariet.
Zij heeft mij al door heel veel fases in mijn leven doorgeholpen.
En ik heb veel over mijzelf geleerd.
Ik heb veel aan haar te danken hoe ik nu in het leven sta.
Na iedere sessie sta ik weer met beide benen op de grond.
Dankjewel Mariet je hebt veel voor mij betekent de afgelopen jaren. Door jou ben ik nu wie ik ben.

Tevreden
Mariet is nuchter, krachtig, humoristisch en heeft mij echt geholpen na een heftige periode in mijn leven. Er was meteen een klik en dat helpt om open te kunnen zijn.
Mariet heeft mij regelmatig een spiegel voorgehouden, doorgevraagd, uitgelegd hoe stress werkt. Hierdoor meer inzicht, sturing en acceptatie gekregen.
Ik ga altijd tevreden en voldaan naar huis.
De aantekeningen op het whiteboard op foto helpen na de tijd ook nog goed.
Mariet, dank je wel voor jouw fijne begeleiding en echte interesse in mij.

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Zeer ervaren, goede en integere therapeut
Ik kan een boekwerk schrijven over mijn traject bij Mariet, maar ik houd het kort; Mariet is een zeer ervaren, goede en integere therapeut! Ze doorziet en benoemt je patronen. Dit was voor mij confronterend en hard werken, maar bovenal zeer leerzaam en heeft veel positieve veranderingen teweeg gebracht. Mijn dank is dan ook heel groot!

Het komt goed...
Via De Berekuyl in contact gekomen met Mariet. Ging open mijn 1ste gesprek in. Vanaf het eerste moment had ik een klik met haar. Mariet weet mij in een gesprek steeds weer aan het denken te zetten. Soms ook de boel op zijn kop te zetten. Maar uiteindelijk komt het (samen met haar) steeds weer goed. En merk ik dat het steeds makkelijker word om dicht bij mezelf te komen en bij mezelf te blijven. Al heb ik daar echt nog wel hulp bij nodig.
Maar het komt goed...dat weet ik,dankzij Mariet, zeker...

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Mariet is een geweldige therapeut
Mariet is een geweldige therapeut. Rustig, humoristisch, maar vooral heeft ze een groot empathisch vermogen. Ze komt snel tot de kern van het probleem en helpt je dan op krachtige wijze, zelf de boel aan te pakken. Doelgericht en heel respectvol. Ik ben ontzettend blij met de gesprekken en heb onwijze zin om alles op te gaan pakken en toe te passen! Zin in het leven!!! Dank Mariet!!!!

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Voor mij kwam Mariet op het juiste…
Voor mij kwam Mariet op het juiste moment in mijn leven, zonder haar hulp, geduld en advies was ik niet gekomen waar ik nu ben. Blij dat ik haar heb ontmoet. Mariet is een mooi en prachtig mens!!

Mindfulness+
Bij Mariet de mindfulness+ training gevolgd en dat is zeker een aanrader.
Mariet is krachtig en toch ook laagdrempelig. Ze weet een prettige, veilige sfeer te creëren. De theorie en praktische oefeningen maken het breed en zodat iedereen vanuit zijn eigen proces hier wat uit kan halen.

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Mariet zet in korte tijd een veilige…
Mariet zet in korte tijd een veilige omgeving neer. Ze zet je met de juiste vragen aan tot denken waardoor je proces al in werking wordt gezet.
Ze maakt gebruik van de kennis die je zelf al hebt en borduurt daar op voort.
Ik ben een paar keer bij haar geweest en dat heeft me heel erg goed gedaan. Ik zat namelijk vast en zij heeft me de tools aangereikt om zelf weer los te komen. En nog belangrijker om verder te kijken en verder te gaan.
Daarbij is het ook nog eens een mooi mens.

Resposta da Praktijk Mariet Rutten & Trainingen
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.