Flere gode matretter, men også endel som er vel enkle (lompe med stekt kjøttdeig og rømme, ikke noe min familie godtar som middag) Fikk heller ikke noe alternativer til egg, tross allergi. Og synes... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Endringer i livsstil og kosthold handler ikke om diett, men å endre til noe man kan leve med for resten av livet. Mari og den fine gjengen hennes har funnet balansen mellom mat, trening, og kos. Jeg h... Ver mais
Har vært medlem hos Mari i mange år og det funker fantastisk. En overgang i starten ift hvor lang tid man bruker på å lage maten, men det går seg til etterhvert og maten smaker nydelig når den er ferd... Ver mais
Maten laget fra bunnen, ekte mat, som Mari Krogshus og teamet presenterer i kurs etter kurs er fantastisk for kropp og sjel, mage som fungerer slik den skal og overflødige kilo som forsvinner på krop... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Etter 13 års research og 120 000 kunder vil jeg være beæret over å levere deg ikke bare helse i form av raske, synlige og merkbare resultater, men også en helse som FØLES bra. Som er bærekraftig, familievennlig og langvarig.
Informações de contato
Dronning Eufemias gate 16, 0191, Oslo, Noruega
- kontakt@marikrogshus.no
- marikrogshus.com
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Enkelt? Ikke særlig….
I reklamen ble dette solgt inn som noe som var enkelt, ingen kaloritelling osv. Når jeg kjøpte kurset, så var det utrolig mye å lese og sette seg inn i. I tillegg var det veldig mye nei- og ja-mat og strenge lister for hva man skulle spise og ikke. Jeg mistet fullstendig motivasjonen. En ny e-post i uka er ikke det jeg vil kalle god oppfølging. Og, når jeg noen uker senere tenkte at jeg kanskje skulle se på det igjen, virket ikke lenkene lenger. Dvs 399kr rett ut av vinduet med andre ord.

Resposta da Mari Krogshus
Er veldig fornøyd med opplegget
Er veldig fornøyd med opplegget. Har fått bedre matvaner og spist mye god mat. Har til og med begynt å like å lage mat😊Det jeg savner er en lettere måte å finne oppskrifter på på kurssidene. Når man taster inn et søkeord på mat, kommer det ikke opp oppskrifter. Man må inn på hvert enkelt kurs og lete seg frem. Det tar tid og det er sjelden jeg gidder. Da blir det dårlig utnyttelse av det man allerede har betalt for. Fine kokebøker😊

Veldig fornøyd
Enkle oppskrifter og veldig god mat. Det beste er at det virker :-)
I tillegg kan jeg stille spørsmål på chat ogfår raskt svar.

Matopplegget er fantastisk
Matopplegget er fantastisk, men administrasjon av medlemsskap er rotete. Fleire gonger har eg måtta få ny brukar for å kome inn på forskjellige ting. Nå når kortet mitt gjekk ut får eg ikkje lagt inn det nye og einaste hjelp eg får til å fikse er beskjed om å kjøpe medlemsskap på nytt. Linkar ein får på epost eller i fb-gruppa virkar ofte ikkje så då må brukaren oppdaterast. Men altså kostholdet er uten tvil det beste eg har prøva.

Resposta da Mari Krogshus
Dette opplegget må funke for alle mener…
Dette opplegget må funke for alle mener jeg. Dette er vanlig god hjemmelaget mat med gode råvarer. Har redusert vekta med 12 kg, jippi selv med utskeielser gjennom sommeren.

Resposta da Mari Krogshus
Jeg fikk ikke følt så slavisk
Jeg fikk ikke følt så slavisk, men jeg holder på ennå. Så hvis dere kan legge ut noen oppskrifter på fb sidene så skal jeg forsette.
Jeg fikk jo opp øyene på nye retter og det er noe som jeg satte stor pris på.

Helt fantastisk oppskrifter
Helt fantastisk oppskrifter. Veldig fornøyd. Og noe jeg kommer til og fortsette med. Takk for inspirasjon 🙏

Resposta da Mari Krogshus
Mye spesiell mat og veldig mye fett
Mye spesiell mat og veldig mye fett. Passer ikke for alle.

Fine oppskrifter
Fine oppskrifter
Har ikke gått ned så masse enda, men er på vei👍 Fant ut at jeg var glutenalergiker og brødoppskriftene er gull🤩

Resposta da Mari Krogshus
Sikkert fine oppskrifter for de som bor…
Sikkert fine oppskrifter for de som bor i områder der ingredienser er lett tilgjengelige. Ble for mye styr/tok for lang tid og ble for dyrt å lage.

Forbrenner ikke mer fett
Jeg har gjort store endringer i kostholdet, og fulgt det meste av opplegget. Ønsket er å forbrenne mer fett, selv om jeg er ganske slank. Det skjer ikke :(

Resposta da Mari Krogshus
Ny livsstil, mer energi, mindre smerter!
Ny livsstil etter dette kurset. Tenk om noen hadde sagt dette til meg for 20 år siden? Fokus råvarer og faste har fått meg i balanse og frigjort masse tid til å gjøre andre ting enn å lage og preppe mat. Enkle måltider til hele familien, som gir god næring og metthet til neste måltid. Slutt på søtsug og mellommåltider, og effekten av trening har vært fantastisk. Mer energi og mindre smerter, og løsere bukser, som i seg selv ikke var målet. Er så takknemlig for at jeg fikk tips om dette, da noen så jeg trengte en endring. Og med endring i kosthold, har jeg forandret hverdagen. Føler meg yngre, lettere og bedre. Takk Mari, Malin, Christina og alle dere andre som følger opp.

Resposta da Mari Krogshus
Fantastisk god mat og gode
Fantastisk god mat og gode, forståelige oppskrifter med ingredienser som er lette å få tak i. Dessverre så passer ikke denne måten å spise på for meg. Det er her som gjør at jeg verken tar av eller føler meg vel. Det er fantastisk gode resultater for de som får det til.

Resposta da Mari Krogshus
Fantastisk❤️ Å melde meg inn i Fatburn fix 2021 er…
Å melde meg inn i Fatburn fix 2021 er noe av det beste jeg har gjort for meg selv. Tett og god oppfølging av et fantastisk team.
Anbefales💗.

Resposta da Mari Krogshus
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.