Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerst was ik skeptisch over het merk ‘Mario Russo’, vandaar eerst een lauwere kleur onderbroek geprobeerd om in te slapen. Ik was aardig verrast over de prijs kwaliteit verhouding en besloot een... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit voor schappelijke prijzen. De halfzip truien bijvoorbeeld zitten comfortabel en gaan net als veel andere items lang mee. De leveringen zijn snel, zoals ik dat verwacht. Een aanrader.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een goede ervaring met Mario Russo. De bestelling werd snel geleverd en de kleding zit goed. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik prima en het bestelproces op de website was duidelijk en e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Had met de winter al enkele items gehaald en was daar zeer tevreden mee. Voor komende zomer ook weer wat ingekocht en dat past goed!

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas
  2. Loja de Roupas de Praia
  3. Fornecedor de Roupas
  4. Atacadista de Roupas
  5. Loja de agasalhos
  6. Loja de roupas para jovens

Italiaanse schnitt, A-kwaliteit kleding: dat is waar Mario Russo voor staat. Altijd aandacht voor een comfortabele zit, met daarbij steeds de focus op een fraaie afwerking. Niet te chic, wel smaakvol. Gewoon goede fashion items voor een prettige prijs. Gestaag bouwt Mario Russo zijn assortiment uit. Wat begon met een garderobe vol lekker zittende boxers, is nu een inloopkast gevuld met stijlvolle items. Van de modieuze coltrui in zes verschillende kleuren, tot een handig 3-pack basic T-shirts.

Informações de contato

4,5

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

43 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Eerst was ik skeptisch over het merk…

Ik was aardig verrast over de prijs kwaliteit verhouding en besloot een wat breder scala kleuren onderbroeken te kopen voor dagelijks gebruik.

Naast de kwaliteit was de levering ook zoals verwacht van Flinq aangenaam snel!

Al met al een top merk en zeker een aanrader ;)

Eerste order

Vorige week heb ik hier voor de eerste keer een bestelling geplaatst. Zeer tevreden over de levering. Kwaliteit lijkt ook goed te zijn👍🏼

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb een goede ervaring met Mario Russo.

De bestelling werd snel geleverd en de kleding zit goed. De prijs-kwaliteitverhouding vind ik prima en het bestelproces op de website was duidelijk en eenvoudig.

Zeer tevreden, ik zal hier zeker nog eens bestellen.

Zeer tevreden

16 de abril de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik heb inmiddels meerdere items van…

Ik heb inmiddels meerdere items van Mario Russo besteld en ben positief verrast door de kwaliteit. De basics zitten echt goed, vallen mooi en voelen comfortabel aan. Vooral de pasvorm van de T-shirts en sweaters is strak en modern, zonder te strak te zitten.

Levering was netjes en snel en alles werd keurig verpakt geleverd.

11 de abril de 2026

Te kort plezier van

Leuk om te zien, goede pasvorm, maar al snel zo verkleurd door wassen, misschien icm zonneschijn, maar mijn andere polo's hebben daar geen last van (Vanguard, NZA, etc). Dus ze kunnen veel te snel al de prullenbak in helaas...

10 de agosto de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service na kapotte artikelen

Snelle service na 2 bestellingen via de MAX Omroep nieuwsbrief en de boxershorts zagen er goed uit. Maar nu, na bijna een half jaar zitten er in bijna alle boxershorts gaten. Niet door het wassen maar allemaal naast de diverse naden van de boxershorts. Ik ben al ruim een week aan het soebatten over de mail maar omdat wij na een half jaar geen factuur meer hebben hebben we nog steeds geen geld terug of nieuwe boxershorts ontvangen. Waardeloos!

6 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb T-shirts met ronde hals besteld

Ik heb T-shirts met ronde hals besteld, en heb v-hals geleverd gekregen……

gr.Erik

20 de maio de 2023
logotipo da Mario Russo

Resposta de Mario Russo

Beste Erik, dat is inderdaad vervelend maar kan helaas wel eens gebeuren. Ik heb even gekeken in onze klantenservice tool en zie niet dat je contact met ons hebt opgenomen omtrent dit probleem. Als je even contact met ons zoekt lossen we dit graag met je op. Jammer van je review.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.