Veja o que dizem as avaliações
Grejorna kom som förväntat. Dock trodde jag att det skulle ske med hemleverans. Istället fick jag hasa mig nerför backen till Spel o Lek, (1km) surra fast den på rullatorn och och ta mig hem igen. �... Ver mais
Beställningen på nätet var enkel o smidig. Konkurrenskraftiga priser. Samtliga varor packades snabbt ihop av personalen varefter jag kunde hämta enligt ök. Fick till o med hjälp med att lasta i och på... Ver mais
Väl förpackat med tydlig märkning. Perfekt att jag kunde hämta godset själv på vägen till landet speciellt med tanke på de höga fraktpriserna för skrymmande gods.
Detalhes da empresa
- Loja de suprimentos para encanamento
- Atacado de Materiais de Construção
- Atacadista de Materiais de Construção
Vi är en markgrossist för alla oavsett liten eller stor. Privat eller företag. Hos Markgrossen finner du ett kvalitetssortiment och marknadens bästa produkterna inom enskilda avlopp, husgrunder och dräneringar till ett attraktivt pris.
Informações de contato
Kranbalksgatan 5, 72138, Västerås, Suécia
- 021126210
- kundservice@markgrossen.se
- markgrossen.se
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Lätt att beställa. Bra produkt för ändamålet.
Bra pris och snabb leverans.
Snabb leverans. Artikel var skadat, men det var troligtvis transportföretagets fel. Ringde på en onsdag eftermiddag före en långhelg och trots dettar var blev ersttningsartikeln levererad på måndag. Jättesnabb. Trevlig och kompetent personal. Alltid igen.
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, enda stället som hade hårdvara att lösa behovet, önskar att det fanns närmare mellan Uppsala/Stockholm bara
Bra produkt och snabb leverans…
Bra produkt och snabb leverans uppskattas man av som kund mycket nöjd.
Snabba svar och service i världsklass
Snabba svar och service i världsklass. Ni har fått en nöjd och återkommande kund.
Billig slang
Så snabb leverans mycket bra delar och…
Så snabb leverans mycket bra delar och billiga underbart bra jobbat
Väl förpackat med tydlig märkning
Deras kundservice är otroligt hjälpsam
Deras kundservice är otroligt hjälpsam och snabba att svara på alla frågor. Dom har bra priser och snabba att leverera.
Bra och fantastiskt snabb kundtjänst
Bra och fantastiskt snabb kundtjänst. Snabb leverans.
Grejorna kom som förväntat
Grejorna kom som förväntat. Dock trodde jag att det skulle ske med hemleverans. Istället fick jag hasa mig nerför backen till Spel o Lek, (1km) surra fast den på rullatorn och och ta mig hem igen. 😀 Dagens övning.
Mvh. Anders
Nöjd
Kommer på sagt datum. Tydlig instuktion om varan. Bra återkoppling vid förfrågan om varan. Nöjd med varan😀
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.