Super lekker gegeten, 1e week! Goede porties, ook voor 1 persoon. Fijn dat ik, ivm Coeliakie, ook glutenvrije keuzes heb ♡. Gelijk voor meerdere weken mijn menukeuze gemaakt, smaakt naar meer
Veja o que dizem as avaliações
Geweldig een paar jaar lang genoten!! Heel jammer dat nu de losse bestellingen niet meer besteld kunnen worden alleen een abonnement is nog mogelijk daarom zie ik uit naar een andere leverancier van m... Ver mais
Eerste keer dat we Marleen Kookt hebben besteld. Drie maaltijden, alle goed van smaak. Dus gaan we ook de komende weken andere gerechten bestellen. Bezorging conform afspraak.
Gelukkig vanavond weer een gerecht zonder ui en knoflook (mijn vrouw heeft een ui/knoflookintolerantie), dat beperkt ons helaas in vaker bestellen. Maar áls het dan kan is het smullen geblazen. Vooral... Ver mais
Detalhes da empresa
Lekkere en gezonde dagelijkse kant en klare maaltijden voor drukke gezinnen. Vers bereid met veel vakmanschap en liefde, verpakt in porseleinen of glazen schaal en op de bakfiets bij je bezorgd. De maaltijden zijn op te warmen in oven of magnetron.
Informações de contato
Joop Geesinkweg 314, 1114AB, Amsterdam-Duivendrecht, Holanda
- 020 7006602
- marleen@marleenkookt.nl
- marleenkookt.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Wauwwww superlekker en gezond!!!!
Wauwwww superlekker en gezond!!!!! Met aandacht bereid en verzorgd.♥️

Recommended
Good, healthy, home-cooked food and super reliable delivery times.

Resposta da MarleenKookt
Marleen kookt heerlijke kant en klare maaltijden
Marleen kookt heerlijke kant en klare maaltijden.
Dat is toch wel bijzonder!
Maaltijden in ovenvaste schalen, ruim voldoende porties en een hele doelmatige website.
Alles in de schalen meteen in de magnetron of oven.
Lekker makkelijk.

hgweldig
het hele systeem van Marleenkookt draait vlekkeloos met een uitmuntend serviceniveau en .. het eten smaakt altijd goed en is smullen!

Smaak en portionering prima
Zowel smaak, ingrediënten als portionering was bij de maaltijden die ik vorige week bestelde (Vlaamse stoof en Jamaicaanse kip) prima in orde.

Marleen kookt is geweldig
Marleen kookt is geweldig. Smaakvolle maaltijden. Ben al een poos klant.

Top - highly recommended
Super lekker! Fijn om gezond en gevarieerd te kunnen eten doordeweeks. Koken bleef doordeweeks altijd zo’n uitdaging met FT werken en een kleintje! Mijn vriend vond het ook erg fijn dat de porties groot genoeg zijn (grote eter). Nu mijn dochtertje van 2 nog overtuigen, maar dat komt vast als ze de “lust ik niet” fase uit is ;)

ZO LEKKER!!!
Mijn top twee is bepaald en staat vast:
Marokkaanse Bastilla
Ottolenghi’s gehaktbrood
ZO LEKKER!!!!! Ik hoop dat zij vaker op het menu staan 😃

Lekker gevarieerd en gezond
Lekker, vers en op tijd thuisbezorgd. Mijn moeder kan zo toch dagelijks van een verse maaltijd genieten, zonder de energie kwijt te zijn voor het koken en bedenken van haar maaltijd!

Resposta da MarleenKookt
Zelfs mijn kritische vriend vindt…
Zelfs mijn kritische vriend vindt Marleen heerlijk. Dat wil wel wat zeggen. Goede smaken. Zeker niet laf zoals een AH receptje!!

Heerlijke maaltijden
Heerlijke maaltijden, royale porties. Echt een toppertje.

Resposta da MarleenKookt
Druk gezinsleven? Marleenkookt is je redding!
Wij bestellen drie keer per week en zijn heel tevreden.
Het zorgt voor rust tijdens het drukke spitsuur van de dag. Je weet gewoon dat je een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zet – voor jezelf én voor je kindjes.

Resposta da MarleenKookt
Ruime keuze, restaurant kwaliteit voor scherpe prijs
Restaurant kwaliteit eten voor een schappelijke prijs, bezorging tot nu toe erg stipt

Resposta da MarleenKookt
Fantastisch lekker eten voor het hele…
Fantastisch lekker eten voor het hele gezin en een efficiënte service, voor een betaalbare prijs!

Abonnement Marleenkookt
Voor paar weken abonnement genomen, door omstandigheden kan ik even niet koken.
Prettige keuze, smaakvolle maaltijden, ik verheug me al op de komende maaltijden. Wordt op tijd bezorgd, en je wordt prima op de hoogte gehouden.
Even opwarmen en hup aan tafel!

Perfect in every way
Perfect meals, vey tasty with crispy seasonal vegetables. Top quality food and service at a most reasonable price. The best home delivered food ever!
Marleen kookt inmiddels langere tijd…
Marleen kookt inmiddels langere tijd voor mij.
Ik ben bijzonder enthousiast, de kwaliteit is uitstekend, de kwantiteit zeer toereikend.
Ik doe een moord voor haar vispotjes!
Hulde aan de kokkin👍💐👍

Heerlijk eten!
Eten altijd heerlijk en binnen het aangegeven tijdslot bezorgd aan deur door vriendelijke medewerkers.

Resposta da MarleenKookt
Food is amazing and well packed.
Food is amazing and well packed.
Delivery is always on time and there is a wide variety of options to choose from.
Thank you for cooking it with love and for your incredible service. It's VERY helpful.