Super lekker gegeten, 1e week! Goede porties, ook voor 1 persoon. Fijn dat ik, ivm Coeliakie, ook glutenvrije keuzes heb ♡. Gelijk voor meerdere weken mijn menukeuze gemaakt, smaakt naar meer
Veja o que dizem as avaliações
Geweldig een paar jaar lang genoten!! Heel jammer dat nu de losse bestellingen niet meer besteld kunnen worden alleen een abonnement is nog mogelijk daarom zie ik uit naar een andere leverancier van m... Ver mais
Eerste keer dat we Marleen Kookt hebben besteld. Drie maaltijden, alle goed van smaak. Dus gaan we ook de komende weken andere gerechten bestellen. Bezorging conform afspraak.
Gelukkig vanavond weer een gerecht zonder ui en knoflook (mijn vrouw heeft een ui/knoflookintolerantie), dat beperkt ons helaas in vaker bestellen. Maar áls het dan kan is het smullen geblazen. Vooral... Ver mais
Detalhes da empresa
Lekkere en gezonde dagelijkse kant en klare maaltijden voor drukke gezinnen. Vers bereid met veel vakmanschap en liefde, verpakt in porseleinen of glazen schaal en op de bakfiets bij je bezorgd. De maaltijden zijn op te warmen in oven of magnetron.
Informações de contato
Joop Geesinkweg 314, 1114AB, Amsterdam-Duivendrecht, Holanda
- 020 7006602
- marleen@marleenkookt.nl
- marleenkookt.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Eten is superlekker
Eten is superlekker, en dat het in glazen schalen wordt ingepakt vind ik heel leuk qua duurzaamheid. Er zit weinig tot geen zout in de gerechten, wat het ook geschikt maakt voor allerkleinsten. Ik begon met een nieuwe baan en met twee kleintjes erbij was het een erg drukke periode voor onze familie. Ik heb een paar maanden met veel plezier bij Marleen besteld. Dat er altijd lekker en gezond eten in huis was, maakte deze fase veel makkelijker voor mij. Nu is er weer even rust en wil ik het koken zelf oppakken. Maar in de toekomst bestel ik zeker opnieuw — een echte aanrader!

Resposta da MarleenKookt
De maaltijden van Marleen zijn…Mmmmarleen!
De maaltijden van Marleen zijn heerlijk, lekker op smaak, smeuïg, afwisselend, gezond, makkelijk op te warmen, worden op de fiets gebracht in duurzame verpakking: alles is geweldig aan deze maaltijden!

Heerlijke maaltijd
Heerlijke maaltijd, vriendelijke bezorging. Zeker aan te bevelen!

Resposta da MarleenKookt
Het smaakte heerlijk en voldoende
Het smaakte heerlijk en het was ook voldoende met 3 opgroeiende pubers

Resposta da MarleenKookt
Een goed bedrijf, maar de kwaliteit daalt helaas
Een goed bedrijf, maar de kwaliteit is minder dan vorig jaar. Vaker een fout bij de bezorging (bijvoorbeeld dat er te weinig porties bezorgd) en minder vaak echt heerlijk eten. Ik meld dat wel aan hen elke keer (en dat handelen ze netjes af), maar heb ervaar echt een neerwaartse trend. Dat vind ik heel jammer, want ik was zo blij dat ik Marleenkookt gevonden had.

Resposta da MarleenKookt
De maaltijden smaakten heel goed
De maaltijden smaakten heel goed, was blij met de verse groenten en de schriftelijke uitleg voor het bereiden.

Resposta da MarleenKookt
We zijn meer dan tevreden!
We zijn meer dan tevreden!
Het smaakt allemaal heerlijk, de producten zijn van goede kwaliteit, het aanbod gevarieerd, de bereiding goed, de porties prettig ruim en t is gezond! We verheugen ons op de komende maaltijden!
Er was bij een van de maaltijden te weinig in het schaaltje geschept en dat werd na mijn mail direct gecompenseerd, de service is uitstekend!
Het opwarmen in de oven heeft iets meer tijd nodig, zeker 40 minuten bij 180-200 graden.
Fijn dat het geleverd kan worden in ovenschalen, het statiegeldsysteem is een goed idee.
Door gezondheid kan ik niet veel aandacht en tijd besteden aan het koken. Jullie kookkunsten verlichten de stress en overbelasting die dat met zich meebrengt.
Ik ga jullie her en der aanbevelen!
Pure kwaliteit en smaak
Is te omschrijven in een woord, heerlijk!

Resposta da MarleenKookt
We bestellen al jarenlang regelmatig…
We bestellen al jarenlang regelmatig eten bij Marleen Kookt – sinds ik in 2015 mijn enkel brak en een tijdje niet zelf kon koken. De kwaliteit is altijd erg goed en de klantenservice is vriendelijk en behulpzaam. Ook hun speciale diners met Kerst en op andere momenten in het jaar zijn echt geweldig!

Aanrader
Veel keuze en variatie. Heerlijke, verse en gezonde maaltijden. Helemaal top!

really fresh and tastefull
really fresh and tastefull. excellent service

Resposta da MarleenKookt
A website that is really easy to use…
A website that is really easy to use with a wide variety of tasty food. Meals are large (did two meals for me) and delivered on time. No additives. Price is great too.

Resposta da MarleenKookt
Goede service, heerlijke maaltijden! Prijs kwaliteit verhouding ook goed. Met 2 kleine kindjes thuis brengt dit echt rust.

Marleen Kookt is een uitkomst
Marleen Kookt is een uitkomst! Het is namelijk de enige maaltijdbezorgingsdienst die echt lekkere, verse en gezonde maaltijden op een duurzame manier maakt. Ik heb nu al maanden een abonnement en ben echt heel tevreden. Ook met hun service en bereikbaarheid en de keuzes die je elke week via het menu kan maken. Ik zeg doen!

Echt een aanrader!
Aan het begin moest ik wennen aan het bestelsysteem, incl. recycle schalen. Maar, wat mij enorm enthousiast maakte was de smaak en porties van deze service. Ik kan na mijn werk snel rustig zitten en genieten van mijn maaltijd. Tevens ben ik hierdoor meer vegetarische maaltijden gaan bestellen en eten. Echt een aanrader!

Resposta da MarleenKookt
Het eten van Marleen is heerlijk je…
Het eten van Marleen is heerlijk je proeft dat het vers gemaakt is. Bezorging prima!!

Resposta da MarleenKookt
Nieuw Pools gerecht echte treffer.
Nieuw Pools gerecht. Jachtschotel viel bijzonder in de smaak bij mijn echtgenoot die van oorsprong Pools is. Maar de zijn vrienden en ik vonden het ook erg lekker.