ZEER SLECHTE OPLEVERING VAN €2.637,80 + MEER DAN 6 WEKEN GEEN REACTIE
Wij hebben Marmerbehandelen.nl ingeschakeld voor het reinigen, strippen, schuren en kristalliseren van onze hardstenen vloer. Kosten: €2.637,80.
De mannen die hier kwamen waren vriendelijk, maar het eindresultaat waarvoor wij hen hebben ingeschakeld is naar onze mening absoluut niet acceptabel, zeker niet voor dit bedrag.
Wat er mis is gegaan:
overal witte strepen, spetters en opgedroogde resten;
spetters/resten op meubels, muren, kasten, plinten, roosters en zelfs spullen in de kast;
randen en hoeken zijn niet goed behandeld;
in de hal zit een groot ongelijk schrob-/behandelvlak;
op meerdere plekken zijn cirkelvormige strepen/krassen van de machine zichtbaar;
belangrijke plekken, zoals stoelplekken/slijtageplekken, zijn nog steeds duidelijk zichtbaar;
bij bepaalde lichtinval valt alles extra op.
Na hun advies heb ik 24–48 uur gewacht en daarna alleen met koud water gedweild/gemopt. Ik ben bijna een dag hard bezig geweest om de spetters en resten weg te krijgen, wat volgens Henk eenvoudig weg zou moeten gaan. Veel blijft echter zichtbaar of komt terug zodra de vloer opdroogt. Dit kan naar mijn mening niet de bedoeling zijn na een professionele behandeling van €2.637,80.
Op 12 mei hebben wij uitgebreid geklaagd en veel foto’s als bewijs gemaild. Daarna gaven ze aan dat Henk “zo spoedig mogelijk” zou worden ingepland om dit op te lossen. Vervolgens bleef het meer dan 6 weken stil. Ook na mijn formele verzoek tot terugbetaling/ingebrekestelling heb ik inmiddels al een week geen inhoudelijke reactie ontvangen.
Globaal is de vloer op sommige plekken iets donkerder/glanzender geworden, maar de slechte afwerking, resten, spetters, onbehandelde randen/hoeken en machinekrassen verpesten het totaalbeeld volledig. Wij hebben deze behandeling juist laten uitvoeren om de vloer mooier en verzorgder te maken, maar het resultaat is voor ons minder naar tevredenheid dan vóór de behandeling.
Hierom kan ik Marmerbehandelen.nl absoluut niet aanbevelen.
Als dit alsnog netjes wordt opgelost, pas ik mijn review uiteraard aan.