MARNAN.eu Modelspoorbouw Avaliações 13

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

13 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijn treinen verzameling voor veel te…

Mijn treinen verzameling voor veel te weinig geld overgekocht ho en met dikke winst doorverkocht en aso opmerkingen over mij in de winkel in her begin was deze winkel op een ander adres en ik vondt vaak leuke tweedehands n spoor spullen en vriendelijke bediening maar na een verhuizing bijna niks tweedehands meer zeker niet in n spoor en flinke prijsstijging in alles en een beetje onklantvriendelijk en niet echt geïnterneerd in de hobby jammer dat het zo moest lopen

10 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

FAILLIET!!! Was voorheen wel een goede winkel.

!!! DIT BEDRIJF IS FAILLIET VERKLAARD !!!
Info te vinden online.

Een familielid van me heeft er afgelopen juli nog iets gekocht en dit werd netjes geleverd.
Artikel (tweedehands) was in prima staat, netjes verzonden en op tijd geleverd.

Ook op modelspoor fora lees ik goede ervaringen.
Helaas zijn er (nu) dus wel enkele gedupeerden.

Hoewel Marnan zeker niet altijd de goedkoopste was is het toch jammer dat er weer een winkel minder is…

1 de julho de 2024

Anders leveren dan gekocht

Vorig jaar kocht ik een Roco wagon met vigerend nr. Op de afbeelding was de nem koppeling duidelijk aanwezig. In nwe doos werd een oud model wagon geleverd. Eén met standaard koppeling dus die niet verwisselbaar zijn dus. Contact op welke manier niet mogelijk of reactie. Heb het wagonnetjes maar bij projectjes gestopt voor zo,n ombouwset je. Dacht toen al dit gaat niet goed met ze.

18 de setembro de 2023
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Online hier eerder dit jaar gekocht…

Online hier eerder dit jaar gekocht maar de wagon was kapot, roestig van binnen en niet te repareren omdat alles afgebroken was. Triest dat dit soort rotzooi als tweedehands werd verkocht.

Ik heb vandaag ontdekt dat MARNAN failliet is verklaard.

13 de setembro de 2024

Laten we duidelijk zijn

Laten we duidelijk zijn! Deze winkel is failliet en het feit dat de website nog bestaat is een valkuil!
Betaal niets, u ontvangt nooit uw bestelling en u krijgt nooit uw geld terug!!!

20 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Reparatie locomotief duurt wel erg lang

Ook ik moet mij aansluiten bij sommige reviews omtrent de slechte service van Marnan Roosendaal.
Op 28-09-2023 heb de volgende locomotief bij hun gekocht : Piko 55904 H0 NMBS rangeerdieselloc 8037 met DC Sound. Zie kassabon 600011203.
Wegens rij-problemen heb ik deze op 01-12-2023 naar hun teruggebracht voor reparatie.
Intussen twee keer terug geweest om te horen hoe het met de reparatie-werkzaamheden stond.
De eerste keer wilde de verkoper mij een soortgelijke loc terug geven, die toevallig daar op tafel stond. Maar die was niet van mij.
De tweede keer werd ik afgescheept met een wazig verhaal, dat het druk was en nog even kon duren, voordat de loc gemaakt was.
Beide keren wel nieuw materiaal gekocht.
Pas weer een mail gestuurd en proberen te bellen. Maar mail wordt niet beantwoord en telefoon wordt niet opgenomen.
Nog steeds geen gerepareerde locomotief in mijn bezit.

29 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling gedaan bij via de website…

Bestelling gedaan bij via de website bij Marnan. met de opdracht dat ik deze betaal als ik het af kom halen. Op mijn account kan ik zien dat deze is verwerkt, maar ik krijg geen bericht dat de bestelling klaar staat voor af te halen.
Verschillende malen gebeld, maar ze nemen niet op. Op de site staat al weken dat ze gesloten zijn wegens vakantie. 23-08-2024 langs geweest de winkel is helemaal dicht geplakt en gesloten.

23 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nieuwe bestelling geplaatst op 16…

Nieuwe bestelling geplaatst op 16 Januari 2023. Na vaak geprobeerd te hebben contact te krijgen is nooit enige reactie geweest.
Telefoon wordt niet opgenomen! Op e-mails is ook nooit een reactie gekomen.

Totaal onbetrouwbaar adres !
Advies :
Bestel bij Marnan Modelbouw Roosendaal nooit !! Geld weg ( €. 407,30 )

23 de outubro de 2023

Alles gaat bij Marnan mis

Alles gaat bij Marnan mis. Bestelling niet ontvangen, betaling niet terug ontvangen, emails worden niet beantwoord en de telefoon niet opgenomen. Volstrekt onbetrouwbaar.
De leus van Marnan; niet goed=geld terug..,
Maar betekent; niet geleverd=geld weg..

14 de janeiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mijd dit bedrijf, geen service.

Na een ontvangen bestelling blijkt er een defect te ontstaan aan een loc binnen de garantieperiode. Ik meld dat meerdere malen aan Marnan per e-mail (telefoon wordt niet opgenomen) en bied aan om zelf de reparatie te doen als zij een eenvoudig onderdeel opsturen. Na ruim twee maanden gebeurt er niets. Geen enkele reactie.

17 de outubro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Slechte service en zeer trage levering

Zeer trage levering > 3 weken terwijl op voorraad.
geen reactie op enige mail, behalve als het om kopen gaat. had bouwpakket besteld wat op website juiste voorkant had, maar de andere geleverd ondanks nog gecommuniceerd.

19 de setembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Their stock system does not work

For the second consecutive time, this company is not living up to its promises. Their site says - sent the same day if before 14:00. We ordered on 6/9/23 after business hours and paid through credit card.
Today 15/9 nothing yet, and no response when calling their number. All materials ordered were supposed to be in stock just as last time - what is going on here?

15 de setembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.