Rigtig god oplevelse at handle med Peter. God og hurtig kommunikation. Man kan mærke, at Peter virkelig brænder for sit arbejde, og de varer han køber og sælger.
A empresa respondeu
Super venlig og gæstfri. Butikken er virkelig et besøg værd for alle der kan lide spændende og anderledes ting, samt en god historie til kaffen! Stor anbefaling herfra
A empresa respondeu
Hyggelig og imødekommende oplevelse. De vil gerne gøre en handel, så muligheden for at bese varerne rent tidmæssigt er fleksibel. Fik leveret havemøblerne dagen efter som en service sammen med prakti... Ver mais
Jeg har handlet med Peter/Markandiseren et par gange og har fået god behandling hver gang +et godt råd med på vejen, hvis han mente, det var nødvendigt. Butikken i Virum er lidt af en skattekiste, isæ... Ver mais
A empresa respondeu
Vi køber og sælger gode brugte møbler og finurligheder. Der sælges ad flere salgskanaler. Besøg min profil på dba.dk https://www.dba.dk/saelger/marskandiserens-brugte-moebler-og-totalrydning/dbaboost/04a0dd65-7618-41dc-8796-cabe9cef81b6 Varerne kan besigtiges efter aftale eller i butikken, Grønnevej 79, 2830 Virum. Butikken er åben: Tirsdag 13.00 - 18.00 og Torsdag 13.00 - 20.00 eller efter aftale. Vi har stor respekt for kundernes følelser i f.m. rydning/køb af deres kæres dødsbo. Læs derfor beskrivelsen på min hjemmeside marskandiseren.com
Slotsherrensvej 102, 2720, Vanløse, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Første gang jeg handler hos Peter - og det bliver IKKE sidste gang! Han er venlig og hjælpsom - og varerne er hvad de udgiver sig for at være. Jeg var i den fysiske butik - men man kan roligt handle med Peter over nettet.

Resposta da Marskandiseren
Imødekommenhed fra sælger. En̈ god ting til en god pris. Kan anbefales på alle måder

Resposta da Marskandiseren
Nu har jeg handlet her en del gange, og er super tilfreds. Altid hurtig levering, hurtig kontakt og troværdig betjening . Jeg giver mine bedste anbefalinger .

Resposta da Marskandiseren
God service og gode varer. Hyggelig mand med fair priser.
Finder løsninger.

Resposta da Marskandiseren
Hurtig og effektiv handel. Fin vare, fair pris. Vi kommer igen..

Resposta da Marskandiseren
Virkelig hurtig og venlig service og produkterne vi købte i top :-)

Resposta da Marskandiseren
Rigtig god service og Peter er god til at finde en løsning der passer. Vi fik et par fine solsenge leveret indenfor et par timer. Det er bare god service.

Resposta da Marskandiseren
God og hurtig venlig ekspedition.

Resposta da Marskandiseren
Venlig og fair handel - hurtig levering

Resposta da Marskandiseren
Vi var meget tilfredse da vi købte vores havebord. Alt levede helt op til forventningerne. Flot bord, fair pris, billig levering og ikke mindst en god dialog. Bedste anbefalinger herfra.

Super oplevelse. Nemt, hurtigt og god kommunikation ⭐️

Resposta da Marskandiseren
Super flot møbel og fik hjælp med at få det op i lejligheden!

Resposta da Marskandiseren
Havde en rigtig god dialog med Peter fra start til slut.
Jeg har allerede anbefalet Marskandiseren til 4 andre, der kom forbi mens jeg stod og samlede vores nye flotte havemøbler.
Det er svært at begrænse sig til 1 ting, når man først begynder, at kigger udvalgte af varer igennem.
Jeg vil til enhver tid anbefale Marskandiseren til andre.

Resposta da Marskandiseren
En hurtig handel og straks levering. Håber at kunne lave flere forretninger med marskandiseren.

Resposta da Marskandiseren
Stor og flot behandling hele vejen gennem køb. Kan kun anbefales.

Resposta da Marskandiseren
Peter, som ejer stedet, er en rar og fair købmand, som går op i at gøre kunden tilfreds. Med ærlighed og humor finder man hurtigt fælles fodslag. Varerne er af høj kvalitet og derfor også prissat derefter. Jeg købte en super flot bænk, som Peter tilbød at hjælpe med at bære ud i bilen.

Resposta da Marskandiseren
Virkelig god service, meget hjælpsom, det bliver ikke sidste gang, vi handler med marskandiseren

Resposta da Marskandiseren
Alt vel! God service. Har dog ikke pakket produktet ud endnu, men det ser fint ud!

Resposta da Marskandiseren
Det var en god oplevelse fordi Peter virkelig gjorde alt for at jeg kunne handle selv om forretningen ikke var åben. Mit problem var at jeg kun var på Sjælland en dag og det var ikkeen åbningsdag. Det blev fikset, god service. Hyggelige samtaler frem og tilbage. Det var som om man havde kendt hinanden i længere tid. Super!

Resposta da Marskandiseren
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.