Dygtig optiker.!
Ikke nok med jeg så godt ud efter køber af nye briller, jeg kunne også se noget.!
Behagelig og professionel betjening - altid.!
Behagelig og professionel betjening - altid.!
Martin har været min Optiker i over 20 år og ikke uden grund!
Dygtig,nærværende og tålmodig og med det bedste udstyr.
Brilleglassene har altid fungeret upåklagelige hvilket langtfra er en selvfølge...
Altid en fornøjelse og et kæmpe tak herfra:)
Fik lavet synsprøve uden køb af briller. Så blev den ellers så flinke mand sur og fornærmet.det kostede mig 250kr . Ikke et sted jeg vil komme igen.
Super god service og engagement. Her køber jeg helt sikkert mine første par briller 🤩
Fantastisk service! Har handlet hos Martinoptik i mange år, og har altid fået en fantastisk god og meget kompetent service. Altid god vejledning og mine nye briller har altid siddet lige i skabet.
Sikke en service. Hjalp med at få loddet mine briller som var gået i stykker. Og endda uden beregning. Helt sikkert der jeg skal købe mine næste briller.
En fantastisk service, anbefaler optikkeren til alle hvor det er relevant .. bruger ikke andre selv …
Kompetent vejledning og god service. Behageligt personale. Hos Martin optik er de meget professionelle, og som kunde bliver man altid taget god hånd om.
Efter jeg havde købt 3 måneder linser hos Martin optik fandt jeg ud af det ikke var den korrekte styrke jeg havde fået.
Det fik jeg afvide var min egen skyld og jeg bare måtte købe 3 nye måneder for 950,- kr.
Ud over det lyver de for deres kunder, jeg fik afvide jeg skulle have minimum 2 par briller fordi ens styrke blev højere om vinteren. Efter jeg snakkede med en rigtig optiker fandt jeg ud af det ikke passer.
Sikken et fantastisk sted, utrolig høj faglighed og professionel service, hvor man bliver tjekket med det nyeste teknologi og der blev fundet en løsning, som har givet mig “synet” tilbage efter senfølgeskader efter strålebehandlinger i et cancerforløb.
Som førstegangs brillerbruger føler jeg mig klædt godt på både til arbejde og privat. 🤓
Tusind tak Anne & Martin 🤩
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.