Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos

Waarom teveel betalen? Bij Marvingo bieden wij door slim in te kopen jou gegarandeerd de laagste prijs. Geen fratsen, geen flauwekul - Alleen A-merk elektronica voor rebelse prijzen. Bij Marvingo draait alles om slim shoppen zonder concessies, snelle levering & focus op customer care. Allemaal zonder je portemonnee te plunderen. Marvingo! Waar slim shoppen een statement is."

Informações de contato

2,3

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

14 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Is dit hetzelfde bedrijf als Joel…

Is dit hetzelfde bedrijf als Joel electro? Het is in hetzelfde woonadres. Bestelling via bol.com. niets ontvangen.
Mogelijk oplichting?

[Update 5 jul 2025; Ik heb aangifte gedaan tegen "joel electro/Handelsonderneming Lopez", maar de politie wil het niet in behandeling brengen, en zegt dat het een civiel zaak is.]

--------
TransFirm
Home
Kenmerken
Inloggen
Nederlands
Locatie, plaats, straat, adres, bedrijfs- of persoonsnaam
Nederland
Hoofdvestiging

Bedrijfsinformatie
Handelsonderneming Lopez

3452 DT Vleuten
De Onderneming Handelsonderneming Lopez, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 95881808, is gevestigd aan de Trévouxperenlaan 45 in Vleuten (postcode 3452 DT). Handelsonderneming Lopez richt zich op Detailhandel via internet in consumentenelektronica.

Het Onderneming beschrijft zijn activiteiten als: Verkoop electronica online..

KvK 95881808
Vestigingsnummer 000061255262
Rechtsvorm Eenmanszaak
Standaard bedrijfsindeling Detailhandel via internet in consumentenelektronica
Gemeente Utrecht
Provincie Utrecht
Laatst gewijzigd: 2024-12-25
Alle organisaties in dit pand
Actief (4)
Zoeken:
Handelsonderneming Lopez Hoofdvestiging
KvK 95881808 - Vestigingsnummer 000061255262

47912 - Detailhandel via internet in consumentenelektronica
MARVINGO HOLDING B.V. Hoofdvestiging
KvK 95404775 - Vestigingsnummer 000060818204
3452 DT Vleuten

70102 - Holdings (geen financiële)
Welzijnwerk door Maima Hoofdvestiging
KvK 96633476 - Vestigingsnummer 000061947164

17 de junho de 2025

NEEEEEEEE!!

NEEEEEEEE!!! Mensen, luister. Niet doen dus. Laat je niet lokken door een lagere prijs. Waarom? Lees mee. Helaas moet ook ik mij hierbij aansluiten in de grote rij van terecht zeer ontevreden klanten. Technisch lijkt Marvingo puik en tip top in orde, nummer voor contact autorisatie krijgen etc, maar de bestelde en uiteraard ook ver vooruit betaalde iPhone 14 waarvan bij aankoop onvoorwaardelijk schriftelijk gesteld werd dat die zelfs op voorraad zou zijns, is NIET, Ja, zelfs nog niet na 15 dagen na bestelling NOG STEEDS niet ontvangen. Feitelijke grove onwaarheden worden verkondigd: op voorraad: kennelijk niet; uiterlijk binnen 5 vragen verzenden, NEE dus; 'wij reageren per email' etc etc etc NEE NEE NEE dat gebeurt gewoon niet. Heel slecht om zo met de klanten om te gaan. TROS RADAR koude douche voor deze Dom stedelingen van Marvin-go. Ging er maar wat goed. Sommaties helpen niet. ON GE LO FE LIJK zeg. Zelfs Trump lijkt meer waarheden te spreken.

21 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oplichters. Doe aangifte bij de politie en je bank

Oplichters! Doe aangifte bij 1) de politie en 2) bij je eigen bank. Zij gaan dan contact opnemen en dit aankaarten bij hun bank. Die zal dan ook argwaan gaan krijgen.

Mijn order zou verstuurd worden binnen 3 to maximaal 5 werkdagen. Ik heb betaald voor de nieuwste iPhone Pro Max en niets geleverd gekregen. Bellen naar alle nummers wel tig keer en geen gehoor. Mailen naar alle mailadressen en geen reactie. Asociaal.

Als ze leveren verwijder ik de recensie. Maar zo niet dan blijft deze staan. Mensen zo in het ongewisse laten, zorgt voor deze recensies. Hun eigen fout.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Order wordt niet verstuurd, winkel niet bereikbaar

Ik heb via hun webwinkel een telefoon besteld die volgens hun site op voorraad is en binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd zou worden. Een week later heb ik nog geen bevestiging van verzending gehad en krijg ik geen reactie via mail, chat of telefoon.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

OPLICHTERS ?

Krijgen geen contact met dit bedrijf niet telefonisch niet via mail
Dyson besteld en betaald !
Nav eerdere berichten beginnen wij ons nu toch zorgen te maken
Hoop dat dit overbodig is dan verwijderen we dit comment weer…wordt vervolgd
Update 13-1-2025 : Aangifte gedaan bij politie
Update : 18-12
Eindelijk contact aankoop bedrag terug gekregen !
Slechte communicatie te wijden aan diverse inbraken aldaar aldus Marvingo
Aangifte Politie ingetrokken en deze review aangepast

Jvr

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nu toch 5 sterren. Blij verrast!

Ik had vandaag een slechte recensie gegeven omdat ik niemand te oakken kreeg, via mail en telefoon.
Dus ik was wel wat bang dar het niet goed zou gaan.
Maar...recensie verwijderd en deze ervoor in de plaats: vanavond om 20u stond de bezorger voor de deur, en.. onze nieuwe tv keurig geleverd. Daarom nu 5 sterren, want als het wel goed gaat moet je dit ook aangeven.
Ik ben blij met Marvingo!

9 de janeiro de 2025

Nooit meer

Helaas al meer dan 2 weken aan het wachten op mijn aankoop, ik vermoed dat ze niet bestaan want krijg ze per telefoon en email niet te pakken.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Heel slecht bereikbaar via tel.nr

Heel slecht bereikbaar via tel.nr. +31 85 333 2544 en 0623067275. Daarnaast bericht gestuurd via hun eigen website en via hun eigen email. Op alles hebben zij niet gereageerd. Ik heb via hun website een smart tv van 32 inch gekocht en betaald op 28-12-2024.

2 de janeiro de 2025

NIET NORMAAL. !!!!

Bestel ik om 14.30 uur een luchtreiniger bij dit bedrijf.Er werd toegezegd dat het apparaat de zelfde dag verzonden zou worden. Ik woon in Tilburg. Gaat om 17.00 uur de voordeurbel. Staat de chauffeur van dit bedrijf met het bestelde aan de deur. Is "even" van Utrecht naar Tilburg gereden.
ALS DIT GEEN SERVICE IS !!!!!!

3 de dezembro de 2024

Smart TV snel bezorgd

Ik zocht een betaalbare smart TV voor onze slaapkamer omdat die van ons tijdens het ophangen kapot was gegaan. De volgende dag was het bezorgd en aangezien er haast bij zat was dit zeer plezierig. Ook toen ik vragen had over de installatie werd ik geholpen toen ik belde naar de klantenservice. Nogmaals bedankt!

3 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.