Udział PFS 2025 to niesamowite doświadczenie! Dające świeże spojrzenie na dotychczasową pracę z pacjentem. Możliwość udoskonalenia dotychczasowych umiejetności, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych. A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po p... Ver mais
A empresa respondeu
Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że szkolenie wypełnione po brzegi samymi ważnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci żartów - uwielbiam. Dzięki temu... Ver mais
Rewelacja to mało powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiednią ilością czasu na opracowanie wszystkich elementów. Prowadzący: Piotr Szałański, Łukasz Czubaszewski oraz Jan Matw... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Masaż Tkanek Głębokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna już od ponad 10 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzędnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejętności i doświadczenia bierzemy pełną odpowiedzialność. Możesz na nas polegać! Do zobaczenia!
Informações de contato
Antoniego Odyńca 38, 93-150, Łódź, Polônia
- 662 310 264
- szkolenia.mtg@gmail.com
- masaztkanekglebokich.pl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Masaż tkanek głębokich, rozluźnianie mięśniowo-powięziowe i anatomia palpacyjna - kurs
Masaż tkanek głębokich był moim pierwszym w życiu kursem. Trochę się obawiałam czy na pewno dam sobie na nim radę, czy moja wiedza jest wystarczająca i czy ogarnę materiał omawiany na kursie. Mega pozytywnie się zaskoczyłam, wszystko jest bardzo szczegółowo omawiane, prowadzący potrafili rozwiać każde wątpliwości, w razie potrzeby pokazać czy omówić jeszcze raz. Dużo wartościowego materiału, który został przekazany w sposób łatwy, ale i konkretny. Prowadzący przecudowni, zabawni, pomocni, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Polecam z całego serca kurs Masażu tkanek głębokich z rozluźnianiem mięśniowo-powięziowym i anatomią palpacyjną prowadzony przez Piotra Szałańskiego i Łukasza Czubaszewskiego!
Kurs MTG
Wspaniali prowadzący! Ogrom wiedzy! Na efekty pracy metodą masażu głębokiego tkanek nie trzeba długo czekać! Zarówno pacjenci jak i terapeuta ( czyli moja skromna osoba😁) zachwyceni!
Polecam serdecznie!
MTG Lublin
Najlepsi prowadzący, ogrom wiedzy i super atmosfera ☺☺
Szczerze polecam super kurs
Szczerze polecam super kurs. Piotr
i Łukasz dbają o dobrą atmosferę oraz przekazują dużo wiedzy.
Jestem mega zadowolona ,że trafiłam na ten kurs. Dużo praktyki i cennych wskazówek,profesjonalna wiedza i doświadczenie.Polecam 😉m.
Jestem mega zadowolona ,że trafiłam na ten kurs.Duzo praktyki i cennych wskazówek. Miła atmosfera i podejście na luzie .
Bardzo świetny kurs
Bardzo świetny kurs. Panowie w sposób doskonały przedstawili techniki masażu tkanek głębokich.
Gorąca polecam ten kurs.
Duża dawka wiedzy. 🙂🙂
Polecam z całego serducha
Polecam z całego serducha. Chociaż poszłam na kurs MTG z bardzo niedużym doświadczeniem, to byłam zachwycona tym, jak prosto i przystępnie Piotr i Łukasz przekazują wiedzę. Wyniosłam z tego kursu naprawdę dużo dzięki cierpliwości instruktorów. Odpowiadali na wszystkie moje pytania…nawet te od czapy;). Nawet wtedy, gdy już ćwicząc w domu miałam wątpliwości czy czegoś nie popsułam, to życzliwie odpowiadali na moje e-maile. To było dla mnie- żółtodzioba-ogromnym wsparciem. Cudownie, że można mieć dostęp do nagrań z kursu. Bardzo często do nich wracam.
Mam nadzieję, że w przyszłości będę mogła skorzystać z jeszcze innych kursów. Dziękuję
MTG super ekipa
Bardzo polecam Panów z MTG super ekipa, pełen profesjonalizm, świetna atmosfera, przystępne ceny szkoleń!
Wszystko bardzo dobrze zorganizowane
Wszystko bardzo dobrze zorganizowane, fajna atmosfera, dużo nowej wiedzy :)
MIT - kurs
Kurs był konstruktywny, organizacja bardzo dobra, poczęstunku sama bym lepiej nie wymyśliła.
Bajka
Na początku było pewne niedowierzanie,nutka niepewności,szczypta strachu i bladość ogólna moja...jednak każda kolejna minuta spędzona na kursie rozwiewała moje obawy i oczom i uszom a przede wszystkim mózgowi ukazała się kraina niesamowitej,olbrzymiej wiedzy prowadzących,lekkość prowadzenia obcych rąk po zakamarkach ciała.Bajkowa kraina masażu tkanek głębokich do której zabierają Łukasz i Piotr jest podróżą do której namawiam każdego.To doświadczenie odmieni sposób patrzenia i postrzegania ludzkiego ciała.Dziękuję że taką piękną podróż mogłem odbyć w tak doborowym towarzystwie.Kazik

Zawsze pełen profesjonalizm
Zawsze pełen profesjonalizm, ogrom konkretnej wiedzy i miła, przyjemna atmosfera. Czego chcieć więcej? ;)

Świetny kurs!
Super atmosfera, super prowadzący. Kurs poprowadzony profesjonalnie z dużą ilością wiedzy i praktyki. Polecam serdecznie wszystkim!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Kurs poprowadzony profesjonalnie przez…
Kurs poprowadzony profesjonalnie przez super prowadzących Piotra i Łukasza, ogrom wiedzy teoretycznej jak i praktycznej przekazanej w bardzo przystępny i zrozumiały sposób. Mega 8 dni spędzonych w pozytywnej atmosferze. :)
Pozdrawiam,

Bardzo polecam!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Dużo wiedzy teoretycznej opartej na…
Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych.
A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po prostu pytaj o wszystko...
Kurs skierowany dla wszystkich fizjoterapeutów. Tych na początku swojej drogi jak również dla tych doświadczonych.

Bardzo polecam!
Świetny kurs. Ogromna dawka wiedzy, przekazana w bardzo przystępny sposób. Zdecydowanie jedno z najlepszych szkoleń. Polecam!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
To był mój pierwszy kurs i cieszę się
To był mój pierwszy kurs i cieszę się, że mój wybór padł na MTG z Piotrem i Łukaszem. Dzięki !

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Kurs bardzo ciekawy i rozwijający
Kurs bardzo ciekawy i rozwijający. Dzięki ogromnej wiedzy i doświadczeniu Trenerów, połączonych ze świetnymi umiejętnościami coach'owskimi te 8 dni niesamowicie poszerzyło moje spojrzenie na pracę z klientem. Panom serdecznie dziękuję, a zainteresowanym uczestnictwem - gorąco polecam.

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Praktyka w najlepszym wydaniu!
Chłopaki kładą główny na nacisk na praktykę i robią to w niesamowicie skuteczny, posty i zabawny sposób. Na kursie panuje rodzinna atmosfera, nie ma sztucznej presji, a jedyne co wyniesiesz z ich szkolenia to potężna dawka wiedzy i doświadczenie :)

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.