Udział PFS 2025 to niesamowite doświadczenie! Dające świeże spojrzenie na dotychczasową pracę z pacjentem. Możliwość udoskonalenia dotychczasowych umiejetności, wprowadzenia nowych rzeczy do dotychcza... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dużo wiedzy teoretycznej opartej na umiejętnościach praktycznych. A przede wszystkim doskonała atmosfera, dzięki której czujesz, że nie ma głupich pytań, jeżeli czegoś nie rozumiesz, nie wiesz po p... Ver mais
A empresa respondeu
Polecam z czystym sumieniem. Nie dość, że szkolenie wypełnione po brzegi samymi ważnymi informacjami to jeszcze atmosfera nie z tej ziemi. Krótkie przerywniki w postaci żartów - uwielbiam. Dzięki temu... Ver mais
Rewelacja to mało powiedziane. Kurs przeprowadzony bardzo profesjonalnie z odpowiednią ilością czasu na opracowanie wszystkich elementów. Prowadzący: Piotr Szałański, Łukasz Czubaszewski oraz Jan Matw... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Masaż Tkanek Głębokich to nasza specjalizacja szkoleniowa i terapeutyczna już od ponad 10 lat. Szkolenia dla fizjoterapeutów, które prowadzimy zarówno stacjonarnie, jak i zdalnie (online) to nie tylko suche przekazywanie wiedzy. To przede wszystkim budowanie z kursantami relacji na solidnych fundamentach. Naszym nadrzędnym celem szkoleniowym jest przekazanie konkretnych, wysokospecjalistycznych technik i metod pracy terapeutycznej w taki sposób, który daje kursantom poczucie bezpiecznego prowadzenia i koncentracji na pracy z realnymi przypadkami klinicznymi. A wszystko to w bardzo przyjaznej, partnerskiej atmosferze. Za przekazywanie wiedzy, umiejętności i doświadczenia bierzemy pełną odpowiedzialność. Możesz na nas polegać! Do zobaczenia!
Informações de contato
Antoniego Odyńca 38, 93-150, Łódź, Polônia
- 662 310 264
- szkolenia.mtg@gmail.com
- masaztkanekglebokich.pl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kurs MTG
Prowadzący przekazali ogrom wiedzy nie tylko teoretycznej, ale przede wszystkim praktycznej i zawsze chętnie pomagali rozwiać wszelkie wątpliwości. 8 dni kursu, które zostały wykorzystane maksymalnie produktywnie i dzięki którym można wdrożyć nowe umiejętności do terapii z pacjentem. Oczywiście ten czas nie byłby tak udany, gdyby nie panująca atmosfera, która była kapitalna!

MTG Łódź
Profesjonalnie przygotowany kurs, wszystko przekazane w treściwy i zrozumiały sposób, a do tego bardzo otwarta i pozytywna atmosfera! W pełni polecam!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
1,5 roku temu natrafiłam w sieci na…
1,5 roku temu natrafiłam w sieci na Masaż Tkanek Głębokich, postanowiłam wziąć udział w szkoleniu i tak sie nasza przygoda rozkręciła, jedno Polish Fascia Symposium, drugie Polish Fascia Symposium ❤ wszystkie materiały 100% cukru w cukrze 😂 sekcja przeprowadzona przez Gila, mój Boże obłędny materiał! Nie ma lepszysz nauczycieli niż Łukasz i Piotr i ekipa. Dziękuje Panowie za wiedze, którą tak chętnie nam przekazujecie, za super materiały, za to jaka energia od Was bije ❤ dziękuje też niewidocznej obsłudze za pomoc z ogarnięciem konta, przemiły Pan z ogromną cierpliwością, który po godz 18.00 Podaje numer telefonu, zeby rozwiązać mój problem ❤ JESTEŚCIE NAJLEPSI!

Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm! Świetne podejście do kursantów a co za tym idzie - cudowna atmosfera podczas szkolenia! Piotr i Łukasz to fizjoterapeuci pełni pasji i zaangażowania, a co najważniejsze zarażają tym innych! Dziękuję Panowie za kurs w Łodzi. Liczę na ponowne spotkanie!

Pełen profesjonalizm!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Wspaniałe naukowe wydarzenie można…
Wspaniałe naukowe wydarzenie można sobie tylko wymarzyć więcej takich rozwijających imprez ale wiadomo ,że zorganizowanie tego było nie lada wyzwaniem !!!Dlatego z całego serca pragnę podziękować organizatorom Łukasz Czubaszewski i Piotr Szałański 💕za te wspaniałe trzy dni PFS 2021 Magdalena Norwegia

Przemiły personel
Przemiły personel, zawartość merytoryczna szkoleń na najwyższym poziomie, zaangażowanie 100% ! :))

Chapeau bas!
Od dwóch lat szukam i nie znajduję słów, które oddałyby mój szacunek i wdzięczność dla Chłopaków za to, co (i jak!) robią. Brałam udział w kilku szkoleniach stacjonarnych (Anatomia palpacyjna, MTG) oraz on-line (MTG, kurs Arta Riggsa: MTG i rozluźnianie mięśniowo-powięziowe) a obecnie jestem świeżo po sympozjum PFS 2021. Pełen profesjonalizm i prawdziwa kopalnia wiedzy popartej najnowszymi badaniami. ROBICIE ROBOTĘ, Chłopaki! Chapeau bas!

Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm, niesamowita ekipa ❤️❤️

Bardzo polecam
Bardzo polecam, świetnie zorganizowana konferencja!!Ciekawa, dużo ważnych informacji dobrze przekazanych, merytorycznie i praktycznie na 5!!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Merytorycznie i fachowo przedstawiona…
Merytorycznie i fachowo przedstawiona wiedza.

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Full of knowledge lead by great people
Full of knowledge lead by great people. I really recommend them!

Świetne szkolenie
Świetne szkolenie. Wspaniali prowadzący. Super wiedza i praktyka. Dziękuję

Najlepsze szkolenie
Najlepsze szkolenie na jakim bylam, przystojni wykladowcy z ogromem wiedzy I cierpliwosci,
Lokalizacja bardzo dobra i organizacja profesjonalna. Polecam

Polecam szkolenie MTG
Polecam szkolenie MTG, ogrom wiedzy przekazanej przez doświadczonych prowadzących. Wszystko odbywało się w przyjaznej atmosferze. Również duży plus za organizacje szkolenia😊 naprawdę warto!

Pomocni prowadzący
Pomocni prowadzący, wysoki poziom przekazywania wiedzy praktycznej. Polecam!

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Jestem bardzo zadowolona z tego…
Jestem bardzo zadowolona z tego szkolenia! Intensywne w treści, ale na tyle przystepnie przekazywane, że po każdym spotkaniu mogłam je od razu wykorzystać w gabinecie. Dziękuję!

Bardzo profesjonalny
Bardzo profesjonalny, pełny i jasny przekaz. Wspaniała robocza atmosfera i ogrom wiedzy. Polecam z czystym sumieniem.

super kurs polecam

Jak najbardziej na TAK!
Przez chwile zastanawialam sie nad tym czy dać 4 czy 5 gwiazdek. Dlaczego? Ten kurs był tak świetny,że aż chciałoby się by trwał dłużej. Mnóstwo przydatnej wiedzy, przekazanej w bardzo przystępny sposób, z zastosowaniem wielu przykładów z życia wziętych. Bardzo dużo praktyki co myślę w zawodzie fizjoterapeuty jest bardzo przydatne. Każdy nasz ruch był kontrolowany przez prowadzących, przez co wiem, że nie popełnie błędu w terapii. Chłopaki bardzo sympatyczni, pomocni, w każdej przerwie dostępni by coś wytłumaczyć czy pokazać. Jeżeli jeszcze raz miałabym zdecydować na jaki kurs pójść i gdzie to napewno by to był ten kurs i u tych prowadzących. Co jeszcze ważne, u chłopaków po tym kursie można kontynuować naukę na wyższych szczeblach tego kursu. Polecam !

Resposta da Masaż Tkanek Głębokich - Kursy dla fizjoterapeutów
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.