Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej Masked.dk. Jeg har i dag modtaget mine 2 T-Shirts, de virker som rigtig god kvalitet, og med ønskede tryk så jeg lige er tilbage igen, til min ungdom i slut 80´erne :-) . Hvor er det fedt at... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god kvalitet. Mig og min veninde bestilte to t-shirts fra Masked. Kvaliteten er super god og mega behalige. Vi har været inde og kigge på andre hjemmesider med lignende t-shirts, men den her hje... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg bestiller i weekenden, mandag morgen skriver Rasmus at den ene t shirt er i restordre i store kropsstørrelse. Men at jeg kan få pengene retur eller en anden. Jeg finder en anden og skal endda i... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig fedt tøj i virkelig god kvalitet og til gode priser. Kæmpe udvalg af t-shirts og hoodies med motiver fra rigtig mange film og serier. Og fantastisk at de sender en lille slikpose og særligt et... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Estamparia
  2. Loja de Camisetas Personalizadas
  3. Camisaria
  4. Loja de camisetas

Sobre MASKED™

Escrito pela empresa

Velkommen til MASKED™

Vi er en danskejet webshop🇩🇰, med eget lager i Odense.

Danmarks største udvalg
Hos MASKED™ (masked.dk) finder du Danmarks største udvalg af T-shirts, hoodies og babybodier - for alle os, der elsker superhelte, tegneserier, film, Tv-serier, spil, og animation og meget, meget mere...
Søger du efter en T-shirt med Batman, Superman, Rick and Morty, Turtles, Star Wars eller måske din yndlingsfilm fra 90'erne, så finder du helt sikkert noget for dig i shoppen.

Lynhurtig Levering
Vi har alle varer på eget lager og har derfor altid lynhurtig levering på kun 1-2 hverdage.

Danmarks bedste service
MASKED™ er din garanti for god service. Det vigtigste for os er, at du bliver glad for at handle i shoppen, og at du bliver glad for din nye seje T-shirt :)

100% officielt licenserede produkter
For alle os bag ved masken :) er det meget vigtigt, at alle er glade for vores produkter. Dette gælder for dig som kunde, men så sandelig også for ham eller hende der dagligt producerer varen du lægger i din kurv. Du finder derfor kun 100% officielt licenserede produkter hos MASKED™. På den måde er vi med til at sikre at kvaliteten af tøjet er helt i top. Samtidig sikrer vi at vores produkter bliver produceret på forsvarlig vis, helt uden brug af børnearbejde eller andre slavelignende arbejdsforhold.

www.masked.dk

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 33% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God hjemmeside - men...

God hjemmeside, fede designs, gratis levering og returnering.

Men.
Bestilte to forskellige t-shirts, begge XL, men størrelser var ikke ens. Den ene var ca. fem cm længere end den anden. Størrelsesguiden på hjemmesiden er også mildt sagt rudimentær og man kan åbenbart ikke stole på at alle designs er ens i størrelsen. Jeg lagde mærke til mærket på selve t-shirten der var det samme som på en t-shirt jeg havde bestilt til 20,- kr på wish for mange år siden :D
Derudover var den 90% bomuld og 10% elastan selvom der står på hjemmesiden at den er 100% bomuld.

Den ene ryger tilbage og den anden beholder jeg. jeg er spændt på holdbarheden af den.

Lækkert at man ikke skal betale for returnering, men første oplevelse er lidt meeh.

Tilføjet efter svar fra Masked;

Det passer simpelthen ikke hvad i siger om hvor t-shirten er produceret - der står på mærkatet at den er produceret i Bangladesh - præcist som der står på den t-shirt fra Wish. Gildan hedder producenten.

14 de março de 2023

Hej Casper

Mange tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af at du ikke bedømmer os til mere end de tre stjerner.

Får at vi kan tilbyde så stort et sortiment af T-shirts, som vi gør, er vi nødt til at købe produkter hjem fra mange forskellige producenter. Størrelserne af disse kan derfor variere en smule, som du selv har oplevet det.
Vi arbejder nu på en ny størrelsesguide, der tager højde for de små forskelligheder.

Fejlen med materialet er nu rettet så der står 90% bomuld og 10% elastan.

Du kan garanteret finde et lignende produkt på din nævnte kinesiske kopivarebutik, men det eneste de har til fælles er det logo de har kopieret i kraven.

Her hos MASKED™ forhandler vi kun 100% officielt licenserede produkter.
Det gør vi af flere årsager. Den åbentlyse, er for at sikre en god kvalitet af produktet. Men hvad vigtigere er, at licenshaverne (Disney, Warner Brothers, Universal og lign.) stiller høje krav til den enkelte producent. Det gør de for, at sikre at produktionen foregår under ordentlige og sikre forhold uden brug af skadelige kemikalier, børnearbejde og andre slavelignende forhold.
Hvis du kan købe en T-shirt i Kina til 20 kr. kan man godt selv regne ud hvordan den er produceret ;)

De to pågældende T-shirt du har købt hos os er produceret i hhv. England og Sverige under helt andre forhold.

...Jo det passer skam. Basis-T-shirten (Gildan Softstyle) er produceret i Bangladesh. Printet/trykket er produceret i Trelleborg, Sverige.

Gildan er i øvrigt en af verdens største tekstilproducenter. Du kan læse mere om det canadiske selskabs etik og krav til miljørigtig produktion, sundt arbejdsmiljø, menneske rettigheder og meget, meget mere vie linket her: https://gildancorp.com/en/responsibility/

God dag og god læselyst :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Intet at sætte en finger på!

Top service! Fik bestilt str der var alt for store, returnerede og valgte 2 str mindre. De var så alligevel for små... Irriterende. Men jeg fik stadig lov at sende retur og få dem i str midt imellem. Hver gang sendte de et mega nice postkort med i pakken inkl. tyggegummi og den sidste gang jeg sendte retur var jeg flabet og spørge om at få den ene slags tyggegummi. Fik vist nok 3 eller 4. Totalt glad!!! Jeg har intet negativt at sige om deres service overhovedet på nogle punkter. Og nårh ja, de tshirts er fede og god kvali. 10! 10! 10! Across the board! 👌🏻

21 de janeiro de 2023
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Første gangs køber.

Ingen problemer med hverken at finde rundt på siden eller bestilling generelt. Leveringen var fin, gik som den skulle.
Det eneste minus var, at jeg købte to t-shirts i XL, men den ene var en del længere end den anden. Ikke noget kæmpe problem, men alligevel ærgerligt, når de begge har "samme" størrelse. Den ene sidder derfor bedre på mig end den anden. Ud over det, så var jeg fint tilfreds.

1 de março de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og hurtig levering

Rigtig god service og hurtig levering. Fornuftig pris, og gratis forsendelse. Det var også hyggeligt at få et håndskrevet kort og lidt snacks sammen med mine nye t-shirts. Kan bestemt anbefales!

18 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig nemt og super service

Bestilte en T-shirt, som viser sig at være for lille. Får en ny i en anden størrelse uden bøvl og besvær. De betaler endda portoen for at få den ombyttet. Rigtig god oplevelse og super service med personlighed, i form af et lille håndskrevet kort. Ja og de 2 stk. tyggegummi fra barndommen, gav også et smil på læben.

13 de fevereiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fede t-shirts og god service.

Har købt flere gange hos jer før og denne gang var det 3 t-shirts til min nevø. De blev leveret dagen efter bestilling og med en lille hilsen.
God service som altid, det er ikke sidste gang vi handler hos jer :)

31 de janeiro de 2023

Fantastisk shop

Har kun handlet med Masked én eneste gang og det var 100 gange for lidt. Jaja. De skriver personlige beskeder til alle. Men den jeg fik var kun til mig, (syntes jeg). Den ramte lige i mit turtles-hjerte! Fem domino's pizzaer med ostekant herfra! Og det der Jenka og Shake der var vedlagt er ikke gået tabt hen! Fed butik. Fedt udvalgt. Klar anbefaling!

26 de janeiro de 2023

Hej Mikkel
Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive sådan en fin anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os😊
Jeg håber du blev glad for T-shirten🐢🐢🐢🐢
...Domino's pizza med ostekant - det lyder som noget der skal afprøves😋

COWABUNGA!!!

Mikkel - fra MASKED™

Super fede t-shirts

Fede t-shirts, overskuelig side, hurtig ekspedering og levering og med lille personlig hilsen.

Kommer 100% til at køber der igen, en klar anbefaling her fra.

15 de janeiro de 2023

Hej Thomas

Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmeldelse os her😊 Det betyder rigtig meget for os at høre, du har haft en god oplevelse med at handle i shoppen.

Rigtig god weekend til dig☀️😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service hele vejen igennem!

Super service hele vejen igennem!
Levering kom til tiden!
Ikke sidste gang jeg handler her😊👍🏻

20 de janeiro de 2023

Hej Jan

Tusind tak for alle stjernerne🤩 - og for at du gav dig tid til at anmeldelse os her. Det betyder rigtig meget for os at høre, om din oplevelse med at handle i shoppen.

Rigtig god weekend til dig☀️😊

Mikkel (fra MASKED™)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais