Kwam keurig optijd met een relax muziekje en weet van aanpakken en geeft het nodige advies echt een topper
Veja o que dizem as avaliações
Goede massage en je kan aangeven waar je last van hebt.
Detalhes da empresa
Fysiotherapeutische kijk op het lichaam met behulp van ontspanningsmassage, sportmassage, deep tissue massage en bindweefsel massage. Samen kiezen we voor de juiste optie!
Informações de contato
Rijnlaan, 43 a, 3522 BC, Utrecht, Holanda
- Info@massagebroeders.nl
- massagebroeders.nl
Hele fijne massage gehad
Hele fijne massage gehad! Weet wat hij doet en fijne ervaring. Echt een aanrader!

Aanrader
Wessel kon snel, is aardig en geeft goede massages. Aanrader!

Resposta da Massage Broeders
Was een kado'tje voor mijn vriend
Was een kado'tje voor mijn vriend. Maar hij vond het heerlijk!! Wessel was mooi op tijd, het uur was zo om. Zeker voor herhaling vatbaar, maar dan wil ik zelf een keer.
Goede massage en je kan aangeven waar…
Goede massage en je kan aangeven waar je last van hebt.

Massage aan huis
Zeer fijne massage aan huis gehad van Massage Broeders. Het feit dat je een massage aan huis kan boeken maakt dat het heel vertrouwd en plezierig aanvoelt in je eigen omgeving. Ik heb zelf geen verstand van massagetechnieken en had behoorlijk wat last van spierpijn en rugklachten maar na de massage voelde ik een enorme verlichting en soepelheid. Bedankt Wessel, dit was absoluut een zeer welkom kado en kan ik iedereen aanbevelen.

Aanrader
Can recommend!
Always feel like a million bucks after a massage by Wessel. Professional and great at what he does. Can recommend!
Zeer tevreden over Wessel.Wessel weet…
Zeer tevreden over Wessel.Wessel weet waar hij over praat en geeft prima advies over het verloop van mijn blessure. De pijntjes die ik ga ervaren met mijn herstel tijd op bed, pakt hij prima aan. Top dus👍🏻
Zeker aan te raden!
Sinds 2 maanden gestart met de sportmassage bij Wessel (top gozer!), dit was voor mij hard nodig vanwege het vele krachttraining & bewegen wat ik doe. Mijn bovenlichaam zat compleet vast en mijn hipflexor was geïrriteerd. Na de eerste sessie was dit al zo goed als weg! Vanaf nu elke 5/6 weken een afspraak ingepland!
Having backach for a few months since…
Having backach for a few months since my baby is born. So arranged a deep tissue massage here and it is just amazing! I feel so much relaxed and reliefed afterwards.highly recommanded!
Ik had onlangs het genoegen om een…
Ik had onlangs het genoegen om een kantoor massage sessie te ervaren verzorgd door massage broeders, en ik moet zeggen, het was een absolute game-changer voor mijn werkdag. Ondanks de onconventionele setting van een kantooromgeving, wist hij een sfeer van rust en ontspanning te creëren. Na de sessie voelde ik een duidelijke vermindering van spanning en een verhoogd welzijn, wat mijn productiviteit de rest van de dag ten goede kwam. Top massage!
Wessel vraagt wat je klachten zijn en…
Wessel vraagt wat je klachten zijn en hoe je gemasseerd wilt worden. Hij heeft mij gisteren gemasseerd en voel 'm vandaag kan ik je vertellen. Voor diegene die in Azië zijn geweest, als je vraagt om een deep tissue massage krijg je een Aziatische massage.
Thuismassage gehad van Wessels.
Thuismassage gehad van Wessels.
Was helemaal top in ontspannen sfeer is een echte aanrader weet wat hij moet doen.
Heerlijke massage
Voor mijn man een massage geboekt bij Wessel. Hij heeft erg genoten en gaf aan dat Wessel goed wist hoe te masseren. Een open, sociaal en vriendelijk persoon! Voor herhaling vatbaar.
Wessel is een vriendelijke en…
Wessel is een vriendelijke en betrouwbare masseur die mooi op tijd bij je aan huis komt. Hij lijkt kundig op het gebied van massage en spier- en bindweefsel. En was prettig in het contact.
Stevige en grondige deep tissue massage…
Stevige en grondige deep tissue massage door een masseur die weet wat ie doet.
Een heerlijke massage van Wessel gehad
Een heerlijke massage van Wessel gehad. Hij weet wat hij doet en heeft veel kennis. De massage heeft er voor gezorgd dat ik minder last van mijn nek en rug heb. Zeker een aanrader om ook even helemaal te ontspannen.
Topper👍
Uitstekende ervaring
Heel fijn, oprecht genoten. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar heerlijke ontspanning in eigen huis.
Bedankt Wessel!
Wow wat een ervaring
Wow! Wat was dit een goeie ervaring. Wessel is heel professioneel en weet echt wat hij doet. Zeker voor herhaling vatbaar en raad het iedereen aan!
Fijne ervaring!
Wessel is zeer professioneel en weet duidelijk wat hij doet. Een hele fijne massage gehad die mijn klachten verlicht en ontspannen is!
Ik kijk alweer uit naar de volgende afspraak!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.