Haft problem med myrkrypningar och dålig cirkulation i fötterna under många år vilket främst stört nattsömnen. Efter att jag började med Massage Care har det blivit näst intill ett ickeproblem! Massa... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har inte haft rastlösa ben sen jag fick hem den. Helt underbar och lätt att använda...rekommenderar det till alla som har problem med sina rastlösa fötter och kramp i vader Hälsningar Anne
Vid problem med skadad vara ersatte ni med en ny utan några problem för mig som konsument. Ni var väldigt hjälpsamma i kontakten och svarade snabbt på mina frågor.
Detalhes da empresa
Massage Care har en vision om att hjälpa fler och fler att inse att krämpor och smärta inte behöver vara en del av vardagen. Vi vill vara med och göra hemmabehandling till en del av svenskarnas vardag. Oavsett vad du lider av, om det är smärta, oro, rastlöshet eller kramper, finns det en lösning.
Informações de contato
Dinamarca
- massagecare.se
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Ingen kryp i benen längre
Hälsningar
Anne
Bästa massagen för mina fötter.
En snabb och fint ordnad ny massage…
En snabb och fint ordnad ny massage apparaten när min gamla slutade att fungera. Många Tack!!!
Den är väldigt bra, skönt för fötterna och benen! tycker mycket om den!
Jag är väldigt nöjd, kan varmt rekommendera att köpa den här produkten!
👍👌✌️🙏 Das ish fantastish !
Hela processen fungerade bra
Hela processen fungerade bra, samt produkten verkar
riktigt bra o ger ett bra resultat.
Frits Bernats
Så underbart gött o få fötterna knådade…
Så underbart gött o få fötterna knådade
Va skeptisk först , men nu har jag använt den i några dagar
Det är en underbar känsla i fötterna
Nöjd
Hej! Vi tackar för massage apparaten.Den är bara lite tung ,annars är vi nöjda
Mvh Björn Dronner
Fick föra veckan och det var mycket…
Fick föra veckan och det var mycket bra.
Använder varje kväll efter jobbet.
Massageapparaten är bra men…
Massageapparaten är väldigt skön men knölarna som rör sig är för kantiga, skulle behöva vara rundare. Det gör lite ont ibland även på svagaste programmet. Sen oroar jag mig för kvaliteten. Kommer den hålla länge. Vad har ni för garanti utöver de 30 dagarnas återlämningsrätt?

Resposta da Massage Care
Ja upplevelse fotmassage
Ja
Ja jag har fått lättare känsla på fötterna, efteråt.
Fötterna blir varma och jag har sovit bättre.
Jag är nöjd med produkten.
Vänlig hälsning
Professionell service
Professionell service, snabb leverans. Jag rekommenderar leverantören och massageapparaten.
Robert
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.