This is the first energy drink I have tried that doesn’t just taste like sugar. I personally think this was really refreshing and I really liked the flavor. Would definitely buy again.
A empresa respondeu
Smagen leder mine tanker hen på en grape - en anelse bitter men ganske frisk. Den har ikke den kvalmende sødme som mange energidrikke har. Der opstod lidt forvirring omkring levering, men deres kunde... Ver mais
A empresa respondeu
Et enestående produkt. Jeg har siden min første tår af matcha energy, ikke ville drikke nogle andre energidrikke. Den har en super forfriskende og lækker smag af citrus og mango, og så kan jeg virkeli... Ver mais
A empresa respondeu
Matcha Energy - den økologiske og forfriskende energidrik lavet med ufiltreret japansk matcha te.
Ny banegaardsgade 47, 5th, 8000, Aarhus, Dinamarca

Resposta de Matcha Energy
Dejlig frisk drink 😋 lidt dyr, men det koster at have ‘rene’ produkter.

Resposta de Matcha Energy
Det her er det absolut bedste matcha te jeg har smagt. Kommer til at købe alt herigennem fremover. Fantastisk smag, service og 5 stjerner +++ herfra. Tak for jeres produkt. 🙏

Hurtigt levering og Fantastisk smag
Drakk 5 ud af 6 stk på 1 dag😹

Resposta de Matcha Energy
Dejligt forfriskende og dejligt at vide Matcha er en sund energidrik

Resposta de Matcha Energy
Fremragende produkt! Har længe ledt efter et sundere alternativ til den almindelige energidrik, og den er endelig fundet. Den er forfriskende, smager herligt og giver mig lige den energi jeg skal bruge. Kæmpe anbefalinger herfra!
Super lækker energi drik/matcha! Har forsøgt mig på forskellige former for matcha, men den her tager kronen! Delikat smag, flot design og et optimalt energi boost til en ordentlig pris. Vil anbefale til alle jeg kender.
En energidrik som ikke smager syntetisk, men stadig er et godt alternativ til kaffen i varmen☀
Smager super! Generelt er jeg ikke fan af energidrikke, da de alle smager meget syntetisk. Men Matcha Energy er forfriskende, og giver et godt boost!
Energidrik som er dejlig let og frisk i smagen
Nu har jeg drukket Matcha Energy i et stykke tid, og det vokser på mig. Servicen er fremragende og produktet taler for sig selv.
Jeg har personligt prøvet en masse matcha te og det smager alt sammen hæsligt - lige på nær matcha energy! Det smager super og er meget forfriskende! - kan også blandes med gin ;-)
Det er den bedste energidrik jeg har fået. Altid god inden træning 🤩 Kan kun anbefale det til andre!
God smag og god energi fordelt over længere periode end ved andre energidrikke...

Resposta de Matcha Energy
Jeg var meget skeptisk omkring Matcha Energy i starten. Jeg har altid holdt mig til kaffe, da jeg synes at energidrik ofte har været usmageligt syntetisk, men da prøvepakken på 5 stk kom ud, så var min nysgerrighed alligevel så stor at jeg gav Matcha en chance. Jeg har været meget positivt overrasket, det er en lækker og anderledes energidrik som let kan erstatte morgenkaffen på arbejdet et par gange om ugen
Når man ikke er til de alt for søde sodavand eller almindelige energidrik, så er Matcha Energy et dejligt alternativ.
Den er frisk og sund og smager dejligt. Jeg kan kun anbefale Matcha Energy.

Resposta de Matcha Energy
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.