Banner for MAX Badkamers

MAX Badkamers  Avaliações 263

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles bij elkaar zijn we erg tevreden: Goed contact snelle montage en een badkamer die helemaal naar wens in zeker een aanrader! We zouden dit bedrijf zonder twijfel zeker op nieuw kiezen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben het houtlook wandpaneel gekozen dat ook op de brochure staat en het staat geweldig. Geeft een warme uitstraling aan de badkamer. De ruimte voelt nu daardoor meteen een stuk gezelliger aan.

Detalhes da empresa

1. Reforma de Banheiros
  2. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Sobre MAX Badkamers

MAX maakt genieten mogelijk.

Gratis brochure Gratis thuisadvies

Max Badkamers is opgericht in 2014 en begonnen als familiebedrijf. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een succesvol bedrijf waar niet meer alleen familie werkt.

Voor een veilige, comfortabele én stijlvolle badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. We luisteren naar uw behoeften en creëren samen de badkamer van uw dromen. We gebruiken alleen producten van de beste kwaliteit en dankzij onze inloopdouches, instapbaden en douche wc’s kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen. In onze showroom kunt u alle producten zelf bekijken en uitproberen. Zo weet u precies wat bij u past..

Bezoek onze showroom

Een adviseur die de tijd voor u neemt
Wilt u zien, voelen en uitproberen wat het beste bij u past? Kom dan langs in onze gloednieuwe showroom. Wij laten u graag onze veilige en mooie oplossingen zien, zoals inloopdouches zonder hoge drempel, Villeroy & Boch-vloeren en comfortabele douche wc's.

De sterke punten van MAX Badkamers

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

263 avaliações

Respondeu a 86% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 mês

Estamos analisando esta avaliação conforme o procedimento de sinalização da Trustpilot.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

We twijfelden over de kleur van het…

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Van bad naar douche was voor ons de…

Van bad naar douche was voor ons de beste keuze. Veel me
We twijfelden over de kleur van het douchesysteem, maar de gun metal uitvoering maakt het echt af. Heel blij met deze keuze. Het geeft de badkamer net dat beetje extra luxe.t deze keuze. Het geeft de badkamer net dat beetje extra luxe.er ruimte en het ziet er modern uit. Het maakt de badkamer ook een stuk toegankelijker.

Ideale badkamer

Het houtlook paneel geeft een natuurlijke sfeer en is ook nog eens super praktisch in onderhoud. Ideaal met een gezin. Even schoonmaken en het ziet er weer als nieuw uit.

15 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben de aankoop van onze nieuwe…

Wij hebben de aankoop van onze nieuwe badkamer als zeer aangenaam ervaren. De ervaren verkoper heeft ons in het gehele proces fijn begeleid. Hierdoor verliep alles soepel. De monteurs werkten ook zeer secuur! Alles was zeer snel geregeld en daardoor kunnen wij nu genieten van onze prachtige badkamer. Kortom wij raden Max badkamers zeker aan.

Douche voor bad

Badkamer renovatie door MAX.

Ik heb mijn bad eruit laten halen voor een inloopdouche... Snel geregeld en goed gedaan. Goede service, goede kwaliteit producten... fijn van dat adviesgesprek ook dat ze langs kwamen om te kijken... Tevreden. M. Drift.

26 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe…

Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe badkamer, de werkwijze is super ik had een advies aan huis aangevraagd en ben dezelfde dag nog gebeld om hem in te plannen. Er kwam een adviseur langs en die nam heel goed de tijd voor alle vragen die ik had en ze namen ook alle materialen mee waardoor ik een prachtige badkamer heb kunnen uitzoeken. Na mijn bestelling kon er al vrij snel begonnen worden, met vakkundige monteurs is mijn complete badkamer in drie dagen helemaal gerenoveerd ben er super blij mee. Raad iedereen Maxbadkamers aan!!

10 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een probleem met ons bad en dit is prachtig opgelost.

Wij hadden een probleem met ons bad, waardoor we lekkage kregen en niet meer hierin konden douchen.
Contact opgenomen met max badkamers. We werden heel vriendelijk te woord gestaan en dachten met ons mee. Al snel kwam er een adviseur bij ons thuis langs en legde alles duidelijk en eerlijk uit en dacht zeker met ons mee. Al snel werden we gebeld om een afspraak te maken om het kapotte bad te laten verwijderen en een inloopdouche te plaatsen.
Vanmorgen kwamen installateur Umut en zijn collega langs om dit te verwezenlijken. Ze waren uiterst vriendelijk en vakkundig. Bij vragen roepen ze je erbij, zodat je met alles op de hoogte bent wat ze gaan doen, mochten ze iets tegenkomen wat anders opgelost moet gaan worden. Ze leggen alles heel goed uit.
Na een inspectie zijn ze meteen aan het werk gegaan en hebben hard gewerkt. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat! De inloopdouche ziet er prachtig uit! Ik raadt Max Badkamers ten zeerste aan en ook Installateurs Umut en zijn collega!

9 de abril de 2026

Hallo badkamer zoekers

Hallo badkamer zoekers. Wij hebben bij verschillende badkamer sites gekeken en Max badkamers is het geworden, omdat ze snel onze badkamer konden leveren en omdat het onderhoud makkelijker is. Wat belangrijk is als je wat ouder ben. We hebben ons bad om geruild voor een inloopdouche. De instap werd voor mijn vrouw te hoog. De vertegenwoordiger kwam op de afgesproken dag langs. we hebben alles besproken met een vriendelijke man en een stageloper. Ze hadden veel achterwanden bij zich en dat hebben we beslist met het bekende muntje. Er waren twee over die we mooi vonden. Mijn vrouw heeft gewonnen, hiep, hiep. Na wat koffie en wat lekkers hebben we getekend en al snel kregen we bericht dat de monteurs en de badkamer klaar stonden om te komen monteren. De mannen gingen aan het werk en het bad was al snel beneden. Onder het bad lag nog een leiding van mijn cv met een aard draad, die kon niet weg. Na overleg hebben we besloten om de vloer 10cm te verhogen en al snel veranderde onze bad kamer in wat moois. We moeten nog wel wat wennen aan onze thermostaatkraan want dat is toch wel wat anders dan een warm en koud kraan. Maar daar gaan we wel aan wennen, denk ik. Ook willen we de monteurs bedanken voor hun mooie en harde werk wat ze hebben afgeleverd. En om een lang verhaal kort te houden. Beste Max Badkamers, bedankt voor het snel uitvoeren van de opdracht en de vriendelijkheid. Wij wensen dat jullie nog veel mooie Badkamers mogen maken. Ga zo door.
Vriendelijke groet,
W. de G.
Vlissingen

18 de março de 2026

Heel erg tevreden.

Binnen een dag is mijn badkamer aangepast: bad eruit, inloopdouche er in. Hele vriendelijke monteurs, goede service, alles wat uit de badkamer wordt gesloopt wordt netjes afgevoerd etc. Heel erg tevreden met het resultaat.

25 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Afgelopen vrijdag bezoek gehad van een…

Afgelopen vrijdag bezoek gehad van een adviseur van Max Badkamers, door goed meedenken met onze situatie gekozen om het bad te verwijderen en een inloopdouche ervoor in de plaats. Alles zal in 1 dag uitgevoerd worden. En nog binnen ons budget. Max Badkamers kom maar hoor, wij kunnen niet wachten. Dikke pluim alvast.

27 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij zijn supergoed geholpen door Max…

Wij zijn supergoed geholpen door Max badkamers. Vriendelijke adviseurs die alle tijd voor ons hadden. Niks was te veel gevraagd en ze hadden alle tijd om al onze vragen te beantwoorden. En ja dat waren er nogal wat. Kortom bedankt voor de fijne spraak en mooie nieuwe badkamer. Wij zijn meer dan tevreden!

31 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Verkooptruc.

Verkooptruc.

Op 10 maart 2026 kwam bij ons een verkoopadviseur van MAX Badkamers. Het gesprek verliep prettig en soepel.
De renovatie van onze badkamer was geen probleem. Nadat de verkoopadviseur anderhalf uur metingen had verricht in de badkamer (afmeting 2 m bij 2,6 m) kwam hij met een totaalprijs € 26.642,00. Na wat communicatie over de uitvoeringstermijn.
Ging de adviseur even met kantoor bellen over planning voor de uitvoering. Even later werd hij door kantoor teruggebeld en legde zijn telefoon op tafel met de speaker aan om ons mee te laten luisteren en te communiceren.

Volgens de man op kantoor kwam het heel mooi uit, want vlak bij ons hadden ze een groot project en daar konden wij mooi van profiteren.

Ook zou dat voor ons financieel gunstig zijn wij konden ongeveer 10 procent korting krijgen, maar dan moesten wij wel toestemming geven om foto’s te laten maken van de oude en de nieuwe badkamer en een review schrijven. Tevens moeten wij direct besluiten.

Wij vinden dit een vervelende verkooptruc om onder druk te moeten beslissen.

Wij gaan door deze manier van verkopen niet met MAX Badkamers zakendoen.

10 de março de 2026
logotipo da MAX Badkamers

Resposta de MAX Badkamers

Beste meneer Visscher,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.

Wij vinden het oprecht jammer om te lezen dat u het gesprek met onze adviseur als onprettig en als druk ervarend heeft beleefd. Dat is nadrukkelijk niet de manier waarop wij bij MAX Badkamers werken of willen werken.

Onze werkwijze is erop gericht om klanten op een transparante en zorgvuldige manier te adviseren. Tijdens een adviesgesprek worden afmetingen opgenomen, wensen besproken en ontvangt u een vrijblijvende prijsindicatie. Eventuele acties of voordelen, zoals het combineren van werkzaamheden in een bepaalde regio, worden daarbij als mogelijkheid toegelicht — nooit als verplichting.

Wij hechten er veel waarde aan dat klanten in alle rust een weloverwogen beslissing kunnen nemen. Er is dan ook geen sprake van een verplichting om direct te tekenen of akkoord te gaan. Dat u dit anders heeft ervaren, betreuren wij en nemen wij serieus.

Tegelijkertijd moeten wij aangeven dat wij uw specifieke situatie op basis van de door u verstrekte informatie niet eenduidig kunnen herleiden binnen onze administratie. Wij staan er daarom voor open om dit nader met u te bespreken, zodat wij kunnen begrijpen wat er precies is gebeurd en waar mogelijk eventuele misverstanden kunnen ophelderen.

Wij nodigen u van harte uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via service@maxbadkamers.nl of 0341-781111, zodat wij dit persoonlijk met u kunnen bespreken.

MAX Badkamers

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De twee mannen die mijn badkamer hebben…

De twee mannen die mijn badkamer hebben gerenoveerd waren zeer vriendelijk en kundig.
Ze hebben in nog geen twee dagen alles netjes geïnstalleerd en de oude spullen opgeruimd.

26 de março de 2026
logotipo da MAX Badkamers

Resposta de MAX Badkamers

Wat fijn om te horen! Bedankt voor uw mooie woorden. We geven het compliment graag door aan onze monteurs. Veel plezier gewenst met uw nieuwe badkamer!

MAX Badkamers

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.