Maxhobby Avaliações 58

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjøpte en flishugger. Fikk e-post om at den var sendt dagen etter. Når de først kom 14 dager senere hadde de med seg feil flishugger. De lovet og komme med den jeg hadde bestilt uken etter, men har fo... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kjøpte atv med fullt av utstyr. Måtte vente litt for å få den fargen og størrelsen jeg ønsket men ordnet seg til slutt å fikk den levert i mellomjulen helt hjem. Fant noen feil og ga beskjed, de kom å... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Komplett useriøst.... Bestilte en fliskutter for henting, har forsøkt 4 dager å komme i kontakt med de pr tlf og mail uten å få tak i noen. På nettsiden står også ordren enda som "ikke behandlet"... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kjenner jeg blir mektig irritert på dette firmaet. Fortsatt besvares verken epost og telefon. Og skylder på sykdom på telefonsvarern. Har også skyldt på deres internett leverandør. Vi får bare bi... Ver mais

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Oppfølging fra Maxhobby

I dag fekk eg en fantastisk oppfølging fra Maxhobby. Post Nord hadde rotet med forsendelsen og dei ordna opp i dette, når det egentlig var post Nord som hadde klussa det til. Fantastisk mange takk.
Arvid Hafver

12 de março de 2025

Firma som følger opp!

Kjøpt motorsag av de. God informasjon på telefon i forkant. Følger opp alt som avtalt. Virker svært seriøse og nøyaktige. Skal handle mer fra de i nærmeste framtid. Virker veldig seriøse og flinke til å følge opp.
Anbefales på alle måter

11 de março de 2025

Fantastisk service.

Fantastisk service.
De er meget behjelpelige og svarer kjapt på henvendelser.

Kjøpte en minigraver med utstyr og de har vært svært behjelpelige og løsningsorientert ved spørsmål også etter at varen er betalt og mottatt. Prisen er godt, sett opp mot kvaliteten så langt.

Ingenting å utsette på ved service eller produkt.

6 de março de 2025

Svarer også i helgen

Positiv opplevelse ved henvendelse til Maxhobby nå i helgen. God kundeservice. Håvard i Maxhobby svarte kjapt og konkret på sms utenfor åpningstid. Gleder meg til å få produktet.

8 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kontaktet i går en veldig hyggelig…

Kontaktet i går en veldig hyggelig selger.forkĺarte hva jeg ville ha og fikk tilbudet med en gang😁kjempe trivelig og møte sånne serviceinnstilte mennesker som brenner for det dem gjør 😁anbefales på det sterkeste. Og jeg kommer kunn til å handle med dem framover 😁mvh Bjørnar kvikstadhagen

4 de março de 2025

Absolutt godkjent.

Var den bedrift som kunne levere snøfres til ATV, kjappest. Grei dialog (e-post) med selger, gjennom kjøpsprosessen. Jeg forventet kanskje litt for god produktkunnskap, siden det finnes veldig mange merker ATVer. Misforståelser ble ordnet opp i. Har selv jobbet med kundeservice i flere 10år. Og denne bedriften fortjener absolutt godkjent stemplet. Kommer tilbake.

9 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Etter å ha forklart alle problemene

Etter å ha forklart alle problemene, beklager jeg den ugunstige kommentaren og forklarer at det var min feil. Jeg anbefaler dette selskapet på det sterkeste og hilsen til alle på Maxhobby

1 de dezembro de 2024

Superfornøyd kunde

Etter noen utfordringer med transport fra Trondheim til Bergen tok leder ansvar. Han fulgte opp leveranse og transport i tillegg til at han holdt meg godt orientert under veis. Flisekutter- flisehugger kom frem før avtalt tid. Jeg kan trygt anbefale kjøp hos Maxhobby med god samvittighet.

24 de outubro de 2024

Bestilte SUP brett

Bestilte SUP brett. God vare, god handel. Bestilte til utleveringssted og en ansatt som bodde nær meg tilba og møte meg for levering.

31 de maio de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais