Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Let maar goed op ! Niet alles gelijk betalen , eerste bezorgen en goed controleren dat alles goed en in orde is dan betalen , als je alles gelijk betaald en probleem krijg met spullen dan hebben geen... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leverdatum niet volgens afspraak. Kan gebeuren, maar contact krijgen met deze winkel lijkt onmogelijk. Nummers op internet waren niet in gebruik. 2 weken eroverheen gegaan totdat we eindelijk een numm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grote winkel in Halfweg met veel keuze aan banken en bedden. Alles werd op tijd geleverd. Tijdens het wachten heb ik een lekker kopje koffie gedronken. Bedankt voor de klantvriendelijkheid. De dames h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis
  2. Loja de móveis para sala de estar

Maxicomfy B.V. is dé specialist als het gaat om woonmeubelen en -decoratie. Maxicomfy is meer dan enkel een winkel voor meubels. Onze naam staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Samen met ons ervaren en toegewijde team streven wij ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze specialisten zijn continu bezig om de meest luxueuze en kwalitatieve meubels te selecteren voor u; of het nu gaat om een hoekbank, een boxspring, of een ander schitterend woonartikel. Wij zijn er voor u en streven ernaar u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Informações de contato

3,2

Bom

O TrustScore é 3 de um total de 5

36 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit bedrijf heeft hoge kwaliteiten…

Dit bedrijf heeft hoge kwaliteiten tegen lage prijzen , veel op voorraad en snelle levering

24 de novembro de 2025

Resposta da Maxicomfy

Hartelijk dank voor je vijf sterren review! Jouw tevredenheid staat bij ons altijd centraal, en het is geweldig om te horen dat we daarin geslaagd zijn.
Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben in de toekomst, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Maxicomfy Utrecht.. mooie winkel

Maxicomfy Utrecht..Super mooie en nette winkel.
Vriendelijk personeel en super goed geholpen door Dylara.
Mooie bank gekocht met een super mooie prijs.

16 de novembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Furkan heeft ons super goed…

Furkan bij het filiaal in Amsterdam heeft ons super goed geholpen, spullen waren optijd bezorgd en vakkundig gemonteerd. Er ontbrak een onderdeel, de volgende dag gelijk bezorgd en gemonteerd.
Bedankt Jongens

1 de novembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel erg bedankt Halfweg team super…

Heel erg bedankt Halfweg team super snelle goede samenwerking 🙏🏻

28 de outubro de 2025

Geen maxcomfy maar mincomfy

Ik heb een bank besteld duurde meer dan 3 maanden voordat hij kwam als tie van afrika komt. Na lang gewacht te hebben is het eindelijk gearriveerd. Maar ja hoor daar is de volgende probleem. Bank was gemaakt van papier die overdatum was. Nooit van hier kopen dames en heren duurt veelste lang en kwaliteit is slechter dan een pak melk die 3 maanden overdatum is.

8 de novembro de 2025

Bedankt voor uw review. We helpen u graag verder.
We kunnen door het gesloten systeem van Trustpilot uw gegevens helaas niet achterhalen.
Kunt u ons daarom een e-mail sturen met uw ordernummer naar service@maxicomfy.nl?

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb een bed en een bank gekocht in…

Ik heb een bed en een bank gekocht in Utrecht. Afspraken zijn allemaal nagekomen. Super nette prijs. Medewerker Semih is een topverkoper die zijn afspraken nakomt en duidelijke informatie geeft.

16 de outubro de 2025

Dit winkel is GEEN ster waardig

Dit winkel is GEEN ster waardig
Mijn moeder heeft in mei 2025 een showroom bed gekocht. Bij het aankoop van het bed ontdekte ze in de winkel dat het nachtkastje kapot is. En er werd gezegd door een medewerker dat ze het zouden repareren. Door omstandigheden van mijn moeder kon de bed niet op tijd geleverd worden. Uiteindelijk is het bed geleverd helaas heeft mijn moeder lichamelijk klachten opgelopen en vanaf mei 2025 kan zij niet genieten van haar bed en slaapt zij nu op de bank. Mijn moeder heeft vele malen geprobeerd om contact te leggen met ze maar hun bereiken duurt het eeuwig uiteindelijk contact gekregen met ze. Heeft ze haar situatie uitgelegd aan de winkel. Winkels zou overleggen en mee denken aan een oplossing. Wachtte op antwoord duurde lang na lang wachtte kwamen ze met de oplossing dat ze niks voor mijn moeder kunnen betekenen omdat het showroom model is. Ik vind dat belachelijk want het bed had ook geen showroom kunnen zijn . Maar nachtkastje maken was ook een gedoe met valse belofte en tot de dag vandaag kunne ze niks doen. Ze maken overal reclame maar geloof me dit noem ik geen winkel met een goede service. A.u.b. pas op wat je koopt bij hun

14 de maio de 2025

maxicomfy in Capelle…

Ik ben bij maxicomfy in Capelle geweest, ik heb een prachtige bank en eetkamer stoelen gekocht, ik werd uitstekend geholpen door een hele lieve dame, ze nam echt haar tijd en heeft me heel goed geadviseerd, ik ben helemaal blij en raad het zeker aan om bij deze winkel te kijken

6 de setembro de 2025

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben zo dankbaar voor mijn vrinedin…

Ik ben zo dankbaar voor mijn vriendin die mij naar deze prachtige vestiging heeft gestuurd ze hebben zulke beschaafde professionele personelen in dienst die je uit hun hart advies geven en zo uitstekend helpen met hun aanwezige binnenhuisarchitect die je komt adviseren en meeleeft met jouw ideen mijn ervaring is zodanig perfect dat ik nooit meer naar een andere woonwinkel zal gaan deze personeel bij maxicofy met een glimlach en hehulpzaamheid is al een voldoening voor ons
Wij stellen hun zeer op prijs dat ze voor ons de tijd hebben genomen en ons tevreden hebben gesteld hartelijk dank hier bij

19 de junho de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb hier een bankstel gekocht en…

Ik heb hier een bankstel gekocht en veel spijt achteraf bij de aankoop vriendelijke verkopers maar nadat mijn bankstel werd bezorgd heb ik ze meerdere keren gebeld en langsgeweest dat de pootjes van de bankstel niet de juiste pootjes waren en elke keer is er beloofd dat het goed zou komen allemaal valse beloftes tot de dag van vandaag niks van gekomen mischien in totaal 5 personeel leden gesproken de ene x krijg je te horen ze zijn onderweg de andere keer ze zitten niet de de cargo dan weer we bellen je en ga maar door. Heel slecht van zo’n bedrijf jammer.

14 de maio de 2025

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik heb begin 2025 een bank en bed…

Ik heb begin 2025 een bank en bed gekocht bij Maxicomfy (vestiging Amsterdam). Binnen enkele maanden zijn er al gebreken ontstaan: het zitgedeelte van de bank is ingezakt en een onderdeel van het bed is kapot. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact op te nemen via telefoon, WhatsApp en e-mail, maar krijg geen enkele reactie. Dit is erg teleurstellend voor een recente aankoop. Ik hoop alsnog op een oplossing.

10 de maio de 2025

Fijne ervaring!

Een bank, een bed, salontafels en een eetkamertafel met 6 stoelen gekocht in Beverwijk. De uiterst vriendelijke verkoper nam rustig de tijd, ook al was het best druk. Hij was behulpzaam (niet opdringerig) in het meedenken.

Inmiddels is alles geleverd en geïnstalleerd. Leuke gasten die nergens voor terug deinzen...💪🏽
Supersnel en heel erg netjes!
Echt een aanrader!
Z-01094

29 de março de 2025

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

geen service

in de showroom als je wat wil kopen zijn het de aardigste mensen maar daarna stopt de service. Bank was vertraagd, totaal geen klantvriendelijkheid. als ik contact opneem krijg ik geen reactie en als ik ze wel te pakken krijg is het "we nemen contact met je op" wat vervolgens niet gebeurd. kortom; alleen uit op je geld, denkt totaal niet mee met de klant.

5 de março de 2025

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Slechte service

Leuke spullen, maar als ze de zooi af komen leveren is tijd en afspraak niet hun beste vaardigheid.
Eenmaal daar en uitgepakt laten ze je zitten met 3 kuub piepschuim en karton, belachelijk.
Dus al met al slechte service.

4 de fevereiro de 2025

drama met leveringen

drama met leveringen. oktober incomplete bank en beschadigde tafel afgeleverd. Tafel is tot op heden nogsteeds niet vervangen. Klantenservice is echt 0 en je moet overal zelf achteraan.

7 de janeiro de 2025

Terrible Customer Satisfaction

At the end of October 2024, we visited their main showroom in Halfweg to place an order for an L-shaped sofa. In mid-December, the sofa was delivered in incorrect dimensions (the short side was supposed to be 225 cm but was delivered as 170 cm). They attributed the mistake to the factory in Poland where it was manufactured and stated that they would need to place a new order, with the new sofa arriving no earlier than the end of January 2025.

We explained that this timeframe was too late, as we urgently needed the sofa, and requested to cancel the order entirely and get a refund for the payment we had already made. They said this was not possible.

As a compromise, we suggested keeping the delivered sofa but asked for a refund of the price difference between the originally ordered sofa and the one delivered (the difference listed on their website is €350). They refused this as well, initially offering to refund only €100. After numerous calls and messages, they increased their offer to €200. However, they failed to honor even this amount.

Most recently, they stopped responding to our calls and messages altogether. This is a company completely focused on profit, with no regard for customer satisfaction, even in a situation where they are 100% at fault. They seem overly concerned about small amounts like €100–200, and their attitude is unacceptable. I strongly advise staying away from this company.

12 de dezembro de 2024

Dan kijken wij direct met u mee om dit netjes op te lossen.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.