Maximiles NL Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Od 11 sierpnia 2026 strona maximiles.pl nie działa i nie mogę się zalogować. Nie można również pobrać aplikacji na telefon. Chciałabym się dowiedzieć czy Maximiles będzie jeszcze działać czy po prostu... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

regelmatig leuke vragenlijsten. ook als je profiel niet voldoet krijg je voor de moeite nog punten, dat is leuk. punten inwisselen is makkelijk en je hebt veel cadeau keus.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuk om enquetes in te vullen ,maar jammer dat er als je halverwege,of haast aan het eind bent van de enquête,je niet aan eisen voldoet ! Denk dat veel leeftijd te oud voorkomt, en krijg je 3 punten,... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Analista de Mercado

Reageer op opiniepeilingen en verzamel punten om ze in te wisselen voor cadeaubonnen, donaties of geschenken van grote merken in de Panelshop! Inschrijven is gratis en vrijblijvend op https://www.maximiles.nl/trustpilot

Informações de contato

• Keizersgracht 62/64, 1015 CS, Amsterdam, Holanda

• maximiles.nl

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

418 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

69 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Interessante enquetes

Over het algemeen zijn er vaak interessante enquêtes maar her komt de laatste maanden steeds vaker voor dat ik niet in aanmerking kom! Misschien is de groep te groot geworden. Ik ben al een hele tijd lid van Maxi iles, het was eerst anders, toen maar een enkele keer om niet tot de doelgroep te horen. Verder best tevrecen over het aanbod.

12 de dezembro de 2025

spaarpunten

de vragenlijsten die ik krijg om in te vullen vind ik leuk, en als ik niet in het profiel pas, of het aantal deelnemers is al bereikt, krijg ik toch nog 3 spaarpunten

10 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik vind het een heel goede enquête…

Ik vind het een heel goede enquête bureau ik ben er graag ik snapallren nog niet goed hoe ik het kado in moet wisselen want ik heb het geprobeerd bertd ik zal binnenkort contact leggen over dit kijk ik ben iemand die de waarheid dpreek en dat hoort bij enqettes bureau eerlijkzijn wat wat je gevraagd wird om eerlijk antwoord te geven ik zit bij 5 enquête bureau maar deze is wel een die ik graag bezoek ik moet alleen even weten hoeik die kadobonnen in moet leveren ikheb er meer ook lukt niet vaneen ander enqette bureau,s goed gedaan maximiles een goede enquête bureau een 10 krijgt u van mijn

7 de dezembro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

het zijn leuke vragenlijsten om te doen…

het zijn leuke vragenlijsten om te doen , soms word je er wel ineens uitgegooid als je bezig bent met een vragenlijst omdat jij niet de gene bent die ze zoeken. verder is het wel leuk om t doen en je mening te kunnen geven.

21 de novembro de 2025

Goed

De enquêtes zijn leuk om te doen, interessante vraagstukken. Nadelen zijn dat je soms veel vragen moet beantwoorden en dan beantwoord je toch niet aan het profiel, eer je de benodigde punten hebt voor een cadeaubon ben je maanden verder want je krijgt maar hooguit drie enquêtes per week.

29 de outubro de 2025

Prima te doen

Prima te doen, soms wel vervelend dat je na het invullen van een paar vragen alsnog niet mee mag doen.

15 de outubro de 2025

Prima enquêtes

Over algemeen ben ik tevreden met het invullen van enquêtes en de beloningen die toegekend worden.
Soms zijn de enquêtes telang, maar doorgaans goed te doen.

22 de setembro de 2025

leuke site

leuke site maar vergoedingen zouden wat meer moeten zijn ,maar wel goede vragen lijsten en de uitbetalingen zijn altijd kloppend

21 de setembro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Enquêtes ok, Klantenservice waardeloos!

Enquêtes zijn prima te doen, maar het gaat ook nogal eens mis met het geven van de beloofde punten en dan krijg je met de klantenservice te maken en die is absoluut waardeloos! Al maanden probeer ik contact te krijgen en wel al 2x bericht dat ik binnen 48 reactie krijg, maar al weer weken verder en nog steeds geen reactie. Echt zwaar slecht dus! Dus je moet wel rekening houden met dat je geregeld 15 min kwijt bent aan het invullen van enquête zonder beloning.

18 de setembro de 2025