Utrolig elendig kundeservice. Dem svarer ikke mail, og ingen kontakt nr som funker. Man får malingen, men om det skulle være noe problemer med den så sitter du alene med problemet. Ikke noe hjelp å få... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Endret fra to til tre stjerner fordi det ser ut som at varene omsider er på vei, Svarer ikke på henvendelser og det har tatt veldig lang tid. … Det er to uker siden jeg bestilte varene.
Bestilte varer 03.09.2025 (Ordre 332546). Først etter at jeg hadde sendt flere e-poster fikk jeg 12.09 en bekreftelse på at pakken «var sendt». Jeg har likevel aldri mottatt verken sporingsnummer elle... Ver mais
Jeg kjøpte, av alle ting, ørepropper fra malingsforretningen. (eneste stedet de selger disse korte, gule som ikke gjør vondt å sove med i enkeltpakker og ikke kun 250 stk. – som var litt i overkant av... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de tintas
- Reforma de Banheiros
- Artesanato
- Loja de artigos para reforma residencial
- Pintura
- Loja especializada em suprimentos para pintura
Escrito pela empresa
Uavhengig Fargehandel på nett. Alltid åpent - aldri kø. Kjøp maling, maleverktøy og nisjevarer av høyeste kvalitet på nett - til faste lave priser. Kjente merkevarer og artig sortiment for både hus, hjem, møbel, bil og båt. God kundeservice, billig frakt og faglig dyktighet.
Informações de contato
BORGESKOGEN 26, PORT 5-6, 3160, STOKKE, Noruega
- 91 91 0123
- post@maxmaling.no
- maxmaling.no
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Veldig kjapp utsendelse
Veldig kjapp utsendelse, bra pris på det jeg skal ha..og smiler hver gang det på pakkeseddelen står "Ha en fin dag😊".
3stjernes gulvmaling hvit
Sammenlignet deres produkt med biltema sitt kjøpt i butikk til 40% av deres pris. Resultatet ble ikke veldig annerledes etter bruk og belastning av de forskjellige gulvene. Jeg synes rett og slett at prisen deres er for høy ift.hva du får.

Positivt ++]⁰
Fant et bra produkt vi ikke fant i…
Fant et bra produkt vi ikke fant i butikken, men uforholdsmessig dyr porto

Resposta da MAXMALING.NO
Rask og godt innpakket forsendelse.
Kjøp av Liberon olje.Meget bra produkt til en god pris.

Resposta da MAXMALING.NO
Utrolig rask service og produktet er…
Utrolig rask service og produktet er helt topp.

Resposta da MAXMALING.NO
Gode priser og rask ekspedering
Gode priser og rask ekspedering, bestilte en dag og neste dag fikk jeg pakken.

Rask levering
Til tross for at ikke alle varene var på lager, ble dette en rask leveranse. Hyggelig.

Meget fine priser
Meget fine priser, og ikke bare det Maxmaling.no er veldig raske å sende + billig frakt. Anbefales

Resposta da MAXMALING.NO
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.