Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Makan til useriøst firma skal en lete lenge etter. Kjøpte en beitpusser/slåmaskin som virket i 2,5 timer. Da var det slutt på framdrift. Fikk omsider kontakt med en person, som lovet meg å sende re... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

A empresa respondeu

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos domésticos

Escrito pela empresa

Maxstore.no leverer et stort utvalg av produkter innen hobby, hjem og fritid til private over hele landet. Vi legger stor vekt på å kunne tilby deg som kunde god service, priser, godt utvalg, og god kvalitet. Om du ønsker å vite mer om oss og vårt produktutvalg, er du hjertelig velkommen til og ta kontakt med oss.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Veldig fornøyd med kundeservicen

Veldig fornøyd med kundeservicen. Tommel opp!

17 de janeiro de 2023

Hei Leif Egil!
Tusen takk for din omtale :-)
Flott å høre at du ble fornøyd med handleopplevelsen hos oss.

Med vennlig hilsen

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bruker dessverre postnord til å sende pakkene. Ellers ok

De bruker dessverre postnord som leverandør av pakkene. Det var vel det store minuset. Måtte til nabobygda for å hente pakken. Og det er jo hvis den kommer frem når det er snakk om postnord… ellers så sendte de kjapt og greit produkt. Burde være mulig å velge posten som forsendelsesmulighet.

20 de dezembro de 2022

Hei Hilde!
Tusen takk for din omtale:-)
Beklager at du måtte reise ekstra for å hente ut din pakke. Det var ikke bra. Vi jobber nå med å få til en avtale med posten.

Med vennlig hilsen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vare av rustfritt stål ble fult av rust…

Vare av rustfritt stål ble fult av rust etter første regn.

1 de julho de 2022

Hei Rosa!
Takk for din omtale.

Det er beklagelig å se at du har fått kun 1 stjerners kjøpsopplevelse hos oss.

Jeg beklager virkelig at produktet du kjøpte ikke stod til forventningene.
Det at produktet begynte å ruste er ikke bra. Slik skal det ikke være. Dette er noe vi har tatt opp med vår leverandør.
jeg var i kontakt med deg tidligere i august ang dette. jeg skrev da til deg at du skulle få heve kjøpet, men samtidig skulle du få beholde varen om du ønsket. Dette ble også gjort. Jeg refunderte hele beløpet til deg og du beholdt varen. Dette som en kompensasjon for at det var feil med produktet.

Men uansett, så må jeg igjen bare beklage at produktet du kjøpte begynte å ruste.

Anbefales

Varene har kommet på noen få strakser, meget godt fornøyd med både kundeservice og kvalitet på varene, Anbefales

15 de novembro de 2022

Hei Alfa!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hei jeg har kjøpt høytrykksspyler fra…

Hei jeg har kjøpt høytrykksspyler fra dere når jeg har åpne pakke da jeg har sett håndtak var ødelagt jeg har ringet flere ganger og sent Mail til dere men den er ikke reparert enda mvh bilal bhatti til.40984109 husker ikke dato

1 de dezembro de 2021

Hei Bilal
Takk for din omtale.
Vi snakket sammen på telefon for en stund siden ang dette. Du sa at vi måtte komme til deg å reparere høytrykspyleren, Men dessverre så har vi ingen mulighet for å komme til deg å reparere. Du skulle da sende meg ett bilde av skaden eller sende produktet tilbake til oss slik at vi fikk reparert det eller sende deg ett nytt. I og med at vi verken har hørt noe mer fra deg eller mottatt varen så har vi ikke fort gjort noe.
Vi skal selvfølgelig hjelpe deg med dette, så Jeg har sendt deg en mail nå så får vi ordnet opp.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og god pris i forhold til…

Rask levering og god pris i forhold til kvalitet. Hyggelig og rask kundeservice.

9 de novembro de 2022

Hei Pei Einar!

Super service og produkter

Super service og produkter. Kom til avtalt tid. Kommer til å handle her igjen

19 de outubro de 2022

Hei Marius

Har ikke fått varene

26 de agosto de 2022

Hei Dorthe!
Takk for din omtale
Her hadde det dessverre skjedd en feil hos oss i forbindelse med overgang til ny nettside. Vi fikk snakket sammen på telefon slik at dette ble ordnet opp i.
Må bare beklage dette.

De svarer ikke

De svarer ikke, sender ikke varer! Styr unna!

1 de julho de 2022

Hei Therese.
Vi har svart deg både på mail, telefon og tekstmeldinger. og vår leverandør har sendt deg delene på det du listet opp som mangler på produktet. men du påstår fremdeles at det mangler varer.
V har også slått av 500 kr på din ordre på grunn av dette. i dag skrev du en tekstmelding til oss at du ønsket å heve kjøpet på grunn av at det mangler deler.

jeg refunderte så hele beløpet til deg i dag og sa at du skulle få heve kjøpet å levere tilbake varen. men da sier du at du ikke vil levere tilbake varen, men nå ha delene som mangler.

Jeg blir dessverre litt i tvil har hva du ønsker.
Send oss en mail på kontakt@maxstore.no så skal vi gjøre det vi kan for å få ordnet opp.

Lengre leveringstid enn forventet

Lengre leveringstid enn forventet, generelt lite info om varen, både før handel og under frakt. Avsender på pakken er ett annet firma, som selger samme vare, til samme pris, men mye dyrere frakt, av en eller annen merkelig grunn.
Varen er mottatt og som forventet til den prisen.

15 de agosto de 2022

Super fornøyd!

Bestilte en vare, den kom til rett tid og virket som den skulle! Blir ikke siste gang jeg handler her. Strålende fornøyd!

14 de julho de 2022

Bra fornøyd

Bra, veldig førnøyd.

10 de julho de 2022

Hei Magne!
Takk for din omtale:-)
Kjekt å høre at du er fornøyd.

Veldig fornøyd med kundeservicen

Veldig fornøyd med kundeservicen.
Har kjøpt flere varer fra butikken. Og de svarer absolutt til forventningene. Fine priser og kjapp levering👍

26 de junho de 2022

Hei Gerd!
Takk for din omtale:-)
Kjekt å høre at du er fornøyd.

Strålende fornøyd!

Kjøpte en vare hos maxstore. Produktet sto til forventningene. Meget fornøyd!

26 de junho de 2022

Hei Aron!
Takk for din omtale:-)
Flott å høre at du er fornøyd med handelen.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Noe av den værste butikken jeg har vært…

Noe av den værste butikken jeg har vært borti! Fortjener mindre enn 1 stjerne også! Først så lover de at det er på lager med 2-5 dagers levering! Så får du opp at det skal ta 14 virkedager å levere og så på toppen av alt så kommer ikke varen selv etter 20 virkedager! Dette virker opplagt! De bare kjøper det du trenger fra kina og sender den til deg! Bare tull å kalle seg norsk nettbutikk!

10 de junho de 2022

Hei Aram
Takk for din omtale.
Her må jeg bare beklage handleopplevelsen du har hatt hos oss.
Vi fikk beskjed fra vår leverandør at det var 2 til 5 dagers leveringstid, men det viste seg at dessverre ikke stemte. Vi tok kontakt med dem og fikk da beskjed om at det var uvisst når det kom inn på lager.
jeg sendte deg en henvendelse på om du fortsatt ønsket å vente på varen eller kansellere din ordre, men kan ikke se at vi har fått noen svar på dette. Ta kontakt på kontakt@maxstore.no for mer info.

Det er ikke riktig det du skriver at vi bare kjøper det vi trenger fra kina og sender til våre kunder. Men om vi i så fall vi hadde gjort det, så ser jeg heller ikke problem i det, da de fleste norske butikker importerer fra forskjellige land. Vi er en norsk nettbutikk som bruker norske leverandører

Igjen må jeg bare beklage det hele.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pakken ble sendt til feil postkontor

Pakken ble sendt til feil postkontor. Kommer aldri til å handle på Maxstore mer. Maxstore må sende ordren til der som ordren tilsier.

25 de maio de 2022

Hei Rolf.
Takk for din omtale.
Her må jeg bare legge meg helt flat og beklage at vi sendte til feil postkontor som lå litt lengre unna en din adresse. Dette resulterte i at du måtte kjøre noe lengre for å hente ut din pakke.
Dette beklager jeg virkelig. Jeg ønsker å gi deg litt kompensasjon for dette. Ta kontakt på kontakt@maxstore.no for mer info.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hei🤗

Hei. Fikk feil farge på det jeg bestilte. Skrev en Mail om dette. Hørte ingen ting. Så jeg ringte og svaret var at dere har sett henvendelsen og skulle sende meg nye produkt. Og i den pakken ligger det returlapp. Har ikke sett dette enda. Så litt negativt og eventuelt når pakken kommer er det jo positivt også.

24 de maio de 2022

Hei Hilde!

Tusen takk for omtalen.
Jeg beklager at du fikk feil farge på ditt produkt.
Vi har sendt deg en ny pakke, og denne ser jeg nå er klar for henting.
Ang returlapp så har jeg kanskje vært litt uklar. Returlapp kommer i egen sending og ikke sammen med produktet vi ettersendte.

Håper du blir fornøyd med varen du kjøpte av oss.

Maxstore.no

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais