Endlich einmal Kleidung die einen Schnitt hat, der auch dickeren Frauen passt. Die Leggins sind hoch geschnitten und rutschen kein bisschen. Dazu flotte Muster und eine wunderbare Stoffqualität und Ve... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Samtlige 4 produkter jeg har købt, er leveret til tiden og lever fuldt ud op til forventningerne. Alt tøj passer i størrelsen, så også størrelsesguiden er til at regne med. Tøjet er rart at have på og... Ver mais
A empresa respondeu
Har nu haft deras leggings , capri och shorts i flera år och jag älskar dom sitter helt perfekt , sköna och rullar inte ner , har precis fått hem min 5:e beställning och även döttrarna har fått och ä... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Sobre Maya Freya
Escrito pela empresa
Why 200,000+ Women Love Maya Freya!
We're known and loved for our stylishly unique prints, incredibly high quality, and our unwavering focus on comfort above all else.
We offer clothing in sizes XS to 3XL, embracing all body types and women.
Maya Freya represents Scandinavian design at its finest, with a focus on beautiful and timeless colors and designs. We have all the solid-colored styles you could dream of, along with prints for every occasion- from workouts to everyday wear, from Halloween to Christmas.
Our collections are constantly updated with new, thoughtfully designed styles. We're probably best known for our butter-soft fabrics, and we take pride in delivering products of the highest standard.
We don't follow fleeting trends - instead, we focus on creating prints, colors, and designs that you can wear all year round.
With over 200,000+ satisfied women in our community and countless glowing reviews, we can confidently say we offer the softest and most comfortable leggings out there.
Not Your Ordinary Legging:
- High waist for the perfect fit- Stay in place - even when you move
- Butter-soft fabric that feels like a dream
- Deep, practical pockets
- 365 days free exchange
Happy customers and unmatched customer service
Escrito pela empresa
- At Maya Freya we take pride in delivering top level customer service to make sure every customer is taken care of in a fast and convenient way.
Fast & Reliable Delivery
- mayafreya.com

Maya Freya
Respondeu a 96% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
De leggings zitten heerlijk en…
De leggings zitten heerlijk en comfortabel en de zakken kun je makkelik je mobiel kwijt tijdens wandelen.

Resposta de Maya Freya
Fina kläder och snabb leverans
Snabb leverans och superbra service. Fina produkter i bra kvalité. Stämmer med beskrivningen på webben. Jag köpte shorts och linne i storlek xxl. För mig var det rätt storlek, samma som jag brukar. Roligt att hitta träningskläder i stora storlekar vilket är svårt annars.
Dessutom hade Maya Freya roliga och oväntade mail som gav mig energi.

Resposta de Maya Freya
Underbar kvalitet i snygga legings
Underbar kvalitet i snygga legings. Perfekt passform. Reklamen håller vad den lovar. Snabb leverans. Jättenöjd! (gillar eg inte att handla på nätet 😏 svårt m stl,färger, passform etc).

Fijne sportleggings
Fijne sportleggings, en handig dat ze een zakje aan de zijkant hebben.
Ik had ook een sportshirt besteld, die omgeruild voor nog een legging. Dat ging ook heel gemakkelijk

Resposta de Maya Freya
Heerlijke broeken. Advertentie aanbod mag minder.
Heerlijke broeken. Maar nu mogen de advertenties even stoppen. Wordt hinderlijk..maar de producten zijn heel fijn. Draagt en beweegt heerlijk.

Resposta de Maya Freya
Goede levering ,was al een tijdje op…
Goede levering ,was al een tijdje op zoek naar een legging die goed aan sluit en lekker zit ,gelukkig nu gevonden ,heb et gelijk nog 2 besteld .
Een dikke pluim voor maya

Resposta de Maya Freya
Veldig fornøyd m/treningbuksa satt…
Veldig fornøyd m/treningbuksa satt veldig godt på rullet ikke ned . Har bestilt flere anbefales

Goed verzorgd
Snelle levering, netjes verpakt en ontvangen wat was besteld!
En... beide legging waren zo als ze er op de plaatjes uitzagen!

Plaggen en behaglig kvalitet
Plaggen har en behaglig kvalitet och sitter bra. Extra plus för rymlig ficka på byxorna!

Fijne broeken
Fijne broeken, zitten lekker en mooie prints. Snelle verzending ook en kreeg er een fijn paar sokken bij cadeau!

Resposta de Maya Freya
Smørbløde og de lækreste leggings i…
Smørbløde og de lækreste leggings i verden. Hurtigt 🚚 og levering.

Resposta de Maya Freya
Ich war doch sehr überrascht
Update:
Die 2. Bestellung hat sich irgendwie auf dem Versandweg verirrt und wurde vom Transportunternehnen wieder zurück geschickt.
Die Nachfrage beim Kundensupport hat super funktioniert und es wurde gleich nochmal eine Bestellung versendet, die auch schneller ankam.
Alles zusammen passet super und ich bin happy.
Ein winziges ABER... wenn man Winterleggins bestellt, unbedingt eine Nr. grösser bestellen, dann passt es ganz bestimmt.
Ich war doch sehr überrascht, dass die Leggins perfekt passen. Ich hatte zweifel, hatte eine Nr. kleiner bestellt, sie passen perfekt. Sehr angenehm zu tragen und bleiben wo sie hingehören.
Das einzig nicht so tolle ist die lange Lieferzeit

Resposta de Maya Freya
ALT for lille i størrelsen
Det 4. par leggings er ALT for lille, selv om størrelsen der står derpå, er den samme som på det andet par jeg købte. Den gave er jeg faktisk ret skuffet over.
Kvaliteten er indtil videre god, (jeg har ikke haft noget af det vasket endnu)
Jeg må bytte det par bukser der er for lille. Returlabel er modtaget, TAK for det. Jeg sender dem i nærmeste fremtid, og ændrer hermed min vurdering til 5⭐️🌟⭐️🌟⭐️

Heerlijke legging/capri
Heerlijke leggings, mooie kwaliteit, super zacht.
Niet goedkoop maar t geld wel waard

Geweldige kleding
Geweldige kleding, zowel mijn t-shirt als wel mijn inmiddels meerdere leggings. Goede kwaliteit en goede pasvorm. Lekker hoog in de taille en mooi aansluitend. Hele vrolijke designs. De winter leggings moet je wel een maat groter bestellen maar dat stond al goed in de beschrijving vermeld.

Super kvalitet
Varerne lever fuldstændig op til mine forventninger. Super kvalitet

2 stjerner for produkt, 5 for kundeservice
Jeg må desværre kun give 3 stjerner, da jeg ikke er tilfreds med produktet. Som nogle andre nævner, så skal der ingenting til for at de får hvidt fnuller på overfladen. I mit tilfælde var det én træning og én vask, hvilket skuffede mig rigtig meget, når jeg for første gang nogensinde ikke bare købte billige tights til træning.
5 stjerner skal der dog lyde til kundeservice, som tog min henvendelse alvorligt.
Jeg ville umiddelbart ikke bruge disse tights til træning, men de er nu også lækre at gå i herhjemme på barsel, så det gør jeg nu. Prisen afspejler dog ikke en slappe-buks.

Resposta de Maya Freya
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.