Banner for Maya Freya

Maya Freya Avaliações 5.434

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endlich einmal Kleidung die einen Schnitt hat, der auch dickeren Frauen passt. Die Leggins sind hoch geschnitten und rutschen kein bisschen. Dazu flotte Muster und eine wunderbare Stoffqualität und Ve... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Samtlige 4 produkter jeg har købt, er leveret til tiden og lever fuldt ud op til forventningerne. Alt tøj passer i størrelsen, så også størrelsesguiden er til at regne med. Tøjet er rart at have på og... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har nu haft deras leggings , capri och shorts i flera år och jag älskar dom sitter helt perfekt , sköna och rullar inte ner , har precis fått hem min 5:e beställning och även döttrarna har fått och ä... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Roupas

Sobre Maya Freya

Escrito pela empresa

Why 200,000+ Women Love Maya Freya!

We're known and loved for our stylishly unique prints, incredibly high quality, and our unwavering focus on comfort above all else.

We offer clothing in sizes XS to 3XL, embracing all body types and women.

Maya Freya represents Scandinavian design at its finest, with a focus on beautiful and timeless colors and designs. We have all the solid-colored styles you could dream of, along with prints for every occasion- from workouts to everyday wear, from Halloween to Christmas.

Our collections are constantly updated with new, thoughtfully designed styles. We're probably best known for our butter-soft fabrics, and we take pride in delivering products of the highest standard.

We don't follow fleeting trends - instead, we focus on creating prints, colors, and designs that you can wear all year round.

With over 200,000+ satisfied women in our community and countless glowing reviews, we can confidently say we offer the softest and most comfortable leggings out there.

Not Your Ordinary Legging:

- High waist for the perfect fit
- Stay in place - even when you move
- Butter-soft fabric that feels like a dream
- Deep, practical pockets
- 365 days free exchange

Happy customers and unmatched customer service

Escrito pela empresa

At Maya Freya we take pride in delivering top level customer service to make sure every customer is taken care of in a fast and convenient way.

Fast & Reliable Delivery

Free on most orders

Enjoy free shipping on most orders. We deliver quickly and reliably across all our markets, with packages typically arriving within just a few working days - and often in as little as 1–2 days in most regions.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 96% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De leggings zitten heerlijk en…

De leggings zitten heerlijk en comfortabel en de zakken kun je makkelik je mobiel kwijt tijdens wandelen.

Hallo 😊,

Hartelijk dank voor je beoordeling ❤️
Het doet ons echt plezier om te horen dat de leggings lekker en comfortabel zitten – en wat fijn dat de zakken het voor jou makkelijk maken om je telefoon mee te nemen tijdens wandelingen 🙌🥰
We waarderen je feedback enorm ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fina kläder och snabb leverans

Snabb leverans och superbra service. Fina produkter i bra kvalité. Stämmer med beskrivningen på webben. Jag köpte shorts och linne i storlek xxl. För mig var det rätt storlek, samma som jag brukar. Roligt att hitta träningskläder i stora storlekar vilket är svårt annars.
Dessutom hade Maya Freya roliga och oväntade mail som gav mig energi.

Hej Monica,

Stort tack för din härliga och fina recension 🥰
Det är verkligen underbart att höra att du har haft en bra upplevelse med både snabb leverans, bra service och produkter som lever upp till beskrivningen 🙌🥰
Vad roligt att storleken passade dig perfekt och att du har hittat träningskläder i en storlek som fungerar bra för dig – det betyder mycket för oss att kunna erbjuda något som passar fler kroppstyper ❤️✨
Och stort tack för din fina kommentar om våra mejl – det värmer verkligen att höra att de kan ge lite extra energi i vardagen 😊

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Underbar kvalitet i snygga legings

Underbar kvalitet i snygga legings. Perfekt passform. Reklamen håller vad den lovar. Snabb leverans. Jättenöjd! (gillar eg inte att handla på nätet 😏 svårt m stl,färger, passform etc).

Hej Susanne,

Stort tack för din fina recension 🥰
Vad härligt att höra att du upplever både underbar kvalitet och perfekt passform – och vad roligt att det hela lever upp till det vi lovar 🥰🙌
Tack för din ärliga kommentar om näthandel – därför betyder det extra mycket för oss att du har haft en bra upplevelse av att handla hos oss 😉

Fijne sportleggings

Fijne sportleggings, en handig dat ze een zakje aan de zijkant hebben.
Ik had ook een sportshirt besteld, die omgeruild voor nog een legging. Dat ging ook heel gemakkelijk

Hallo Kim,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 🙌
We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met je leggings – en wat fijn dat het kleine zijzakje ze extra praktisch maakt in je dagelijks leven 🥰
We zijn ook blij om te horen dat je omruiling soepel en probleemloos is verlopen. Het betekent veel voor ons dat de hele ervaring eenvoudig en vertrouwd aanvoelt voor onze klanten ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke broeken. Advertentie aanbod mag minder.

Heerlijke broeken. Maar nu mogen de advertenties even stoppen. Wordt hinderlijk..maar de producten zijn heel fijn. Draagt en beweegt heerlijk.

8 de outubro de 2025

Hallo Ingrid,

Hartelijk dank voor je beoordeling 🌸
Het doet ons plezier om te horen dat je onze leggings fijn vindt, en dat ze zowel comfortabel zijn om te dragen als prettig om in te bewegen – dat betekent veel voor ons 🥰
Dank je wel voor je eerlijke feedback. Dat nemen we mee ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede levering ,was al een tijdje op…

Goede levering ,was al een tijdje op zoek naar een legging die goed aan sluit en lekker zit ,gelukkig nu gevonden ,heb et gelijk nog 2 besteld .
Een dikke pluim voor maya

Avaliação não solicitada

Hallo Monique,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 😊
We zijn erg blij om te horen dat je eindelijk de leggings hebt gevonden die zowel goed zitten als comfortabel aanvoelen voor jou – wat fijn dat het Maya Freya leggings zijn geworden 😉🧡 Dat betekent echt veel voor ons en het hele team ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd m/treningbuksa satt…

Veldig fornøyd m/treningbuksa satt veldig godt på rullet ikke ned . Har bestilt flere anbefales

Hei Astrid,

Tusen takk for din flotte anmeldelse🥰
Det gjør oss glade å høre at du er fornøyd med leggingsene dine, og at de sitter godt på deg – det er viktig for oss❤️
Hvor hyggelig å høre at du allerede har bestilt flere – det er den fineste anbefalingen vi kan få✨

De beste hilsener

Goed verzorgd

Snelle levering, netjes verpakt en ontvangen wat was besteld!
En... beide legging waren zo als ze er op de plaatjes uitzagen!

24 de março de 2026

Hallo Carla,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 😊🌷
Het doet ons veel plezier om te horen dat alles aan je verwachtingen voldeed – van de snelle levering en nette verpakking tot dat je precies hebt ontvangen wat je had besteld 🥰
We waarderen je feedback enorm ✨

Plaggen en behaglig kvalitet

Plaggen har en behaglig kvalitet och sitter bra. Extra plus för rymlig ficka på byxorna!

Hej Lena,

Stort tack för din fina recension 😊
Det gör oss verkligen glada att höra att du upplever våra produkter som bekväma och med bra passform – och vad roligt att den rymliga fickan i byxorna är ett extra plus för dig ❤️🥰

Fijne broeken

Fijne broeken, zitten lekker en mooie prints. Snelle verzending ook en kreeg er een fijn paar sokken bij cadeau!

Hallo Carlijn,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 🥰
Het doet ons echt plezier om te horen dat je blij bent met je leggings en dat ze je goed passen. Wat fijn ook dat de levering snel was en dat je blij werd van het kleine cadeautje 🥰
Het betekent veel voor ons om onze klanten blij te kunnen maken ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Smørbløde og de lækreste leggings i…

Smørbløde og de lækreste leggings i verden. Hurtigt 🚚 og levering.

Hej Karina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse✨
Hvor er det bare fantastisk at høre, at du synes, vores Leggings er smørbløde og de lækreste i verden – det syntes vi også😉❤️
Dejligt at leveringen også gik hurtigt 🚚
Vi sætter stor pris på din varme feedback✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich war doch sehr überrascht

Update:
Die 2. Bestellung hat sich irgendwie auf dem Versandweg verirrt und wurde vom Transportunternehnen wieder zurück geschickt.
Die Nachfrage beim Kundensupport hat super funktioniert und es wurde gleich nochmal eine Bestellung versendet, die auch schneller ankam.
Alles zusammen passet super und ich bin happy.
Ein winziges ABER... wenn man Winterleggins bestellt, unbedingt eine Nr. grösser bestellen, dann passt es ganz bestimmt.

Ich war doch sehr überrascht, dass die Leggins perfekt passen. Ich hatte zweifel, hatte eine Nr. kleiner bestellt, sie passen perfekt. Sehr angenehm zu tragen und bleiben wo sie hingehören.
Das einzig nicht so tolle ist die lange Lieferzeit

25 de março de 2026

Hallo Sandy,

Vielen Dank für deine schöne Bewertung 🧡
Wir freuen uns sehr zu hören, dass du positiv von der Passform überrascht warst und dass deine Leggings genau so sitzen, wie sie sollen. Wie schön, dass sie am Ende perfekt gepasst haben, auch wenn du bei der Größe unsicher warst 🥰
Auch vielen Dank für deinen ehrlichen Hinweis zur Lieferzeit. Das nehmen wir uns zu Herzen, da wir immer möchten, dass das gesamte Erlebnis von Anfang bis Ende so gut wie möglich ist ✨

Liebe Grüße

Snygga & sköna kläder

Snygga & sköna kläder, snabb och trygg leverans.

Hej Gunilla,

Stort tack för din fina recension 🥰🧡
Det gläder oss mycket att höra att du tycker att våra produkter är både snygga och bekväma, och att leveransen har varit både snabb och trygg – det är viktigt för oss ✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ALT for lille i størrelsen

Det 4. par leggings er ALT for lille, selv om størrelsen der står derpå, er den samme som på det andet par jeg købte. Den gave er jeg faktisk ret skuffet over.
Kvaliteten er indtil videre god, (jeg har ikke haft noget af det vasket endnu)
Jeg må bytte det par bukser der er for lille. Returlabel er modtaget, TAK for det. Jeg sender dem i nærmeste fremtid, og ændrer hermed min vurdering til 5⭐️🌟⭐️🌟⭐️

Hej Jytte,

Tak for din anmeldelse.
Vores vinterleggings er mindre i størrelsen fordi de er tykkere i materialet end vores Signatur leggings - dette er også beskrevet i både beskrivelsen på samt på størrelsesguiden 😊
Jeg kan se at du allerede har oprettet en ombytning til en størrelse større, så det er helt perfekt 👍🏻

Skriv endelig til os hvis du har spørgsmål til størrelse eller pasform - vi er her for at hjælpe 🥰

Team Maya Freya

Heerlijke legging/capri

Heerlijke leggings, mooie kwaliteit, super zacht.
Niet goedkoop maar t geld wel waard

25 de março de 2026

Hallo Karin,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 🌷
Het maakt ons blij om te horen dat je vindt dat onze leggings zowel comfortabel, zacht als van mooie kwaliteit zijn.
We waarderen je eerlijke en fijne feedback enorm 🥰✨

Lækre produkter

Hurtig og god service.
Lækre produkter

21 de março de 2026

Hej Anna,

Tusind tak for din søde anmeldelse🧡
Det gør os meget glade at høre, at du har haft en god oplevelse med både hurtig service og lækre produkter – det er præcis det, vi stræber efter hver dag i Maya Freya🥰❤️
Vi sætter stor pris på din feedback✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mega gode bukser og meget hurtig…

Mega gode bukser og meget hurtig levering👍

24 de março de 2026

Hej Grethe og Arne,

Tusind tak for jeres søde anmeldelse, og tusind tak fordi i deler jeres oplevelse med os❤️
Det gør os virkelig glade at høre, at i er tilfreds med jeres nye Leggings, og at i oplevede hurtig levering 👍
Det betyder meget for os✨

Geweldige kleding

Geweldige kleding, zowel mijn t-shirt als wel mijn inmiddels meerdere leggings. Goede kwaliteit en goede pasvorm. Lekker hoog in de taille en mooi aansluitend. Hele vrolijke designs. De winter leggings moet je wel een maat groter bestellen maar dat stond al goed in de beschrijving vermeld.

19 de março de 2026

Hallo Bianca,

Hartelijk dank voor je mooie beoordeling 🌷
Het maakt ons echt blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten, en dat je de goede kwaliteit en de comfortabele pasvorm waardeert. We worden ook heel blij om te horen dat de kleurrijke designs je plezier brengen – dat is precies wat we willen 😉❤️
We waarderen je steun en je feedback enorm 💛

Super kvalitet

Varerne lever fuldstændig op til mine forventninger. Super kvalitet

16 de março de 2026

Hej Lene,

Tusind tak for din skønne anmeldelse - og tusind tak fordi du deler din oplevelse med os🥰🧡
Det gør os virkelig glade at høre, at vores produkter lever fuldstændig op til dine forventninger, og at du er tilfreds med kvaliteten – det betyder meget for os❤️
Vi sætter stor pris på din feedback✨

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

2 stjerner for produkt, 5 for kundeservice

Jeg må desværre kun give 3 stjerner, da jeg ikke er tilfreds med produktet. Som nogle andre nævner, så skal der ingenting til for at de får hvidt fnuller på overfladen. I mit tilfælde var det én træning og én vask, hvilket skuffede mig rigtig meget, når jeg for første gang nogensinde ikke bare købte billige tights til træning.
5 stjerner skal der dog lyde til kundeservice, som tog min henvendelse alvorligt.

Jeg ville umiddelbart ikke bruge disse tights til træning, men de er nu også lækre at gå i herhjemme på barsel, så det gør jeg nu. Prisen afspejler dog ikke en slappe-buks.

19 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at produktet ikke har levet op til dine forventninger. Vores Signatur Leggings er udviklet med fokus på komfort og en blød følelse, hvilket desværre også kan gøre dem mere følsomme over for slid, fx. ved træning eller kontakt med ru overflader.
Til mere intensiv træning vil vi derfor ofte anbefale en model i et mere slidstærkt materiale, da behovet kan variere afhængigt af brug 😊

Når det er sagt, er vi rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os ❤️

Tak igen for din ærlige feedback – den tager vi med os i vores videre arbejde med både produkter og forventningsafstemning.

Team Maya Freya

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais