Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Un... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Zu aller erst....die wimpern sind mega....angebracht schauen sie natürlich aus......wenn man sich an die Beschreibung hält (Pflege)dann halten die ca 10 Tage. Angenehmes tragegefühl. Schnelles an... Ver mais
Die Wimpern sind sehr leicht anzubringen! Ich benutze sie schon sehr lange, aber in letzter Zeit ist mir sehr Stark aufgefallen das die Qualität etwas nachgelassen hat! Was mich sehr stört ist das man... Ver mais
Jaren geleden werd ik ineens allergisch voor wimperextensions die geplaatst werden in een salon. Ik struggelde erna maanden met mascara, tot ik Mayson tegen kwam! De wimpers blijven 7/10 dagen zit... Ver mais
Detalhes da empresa
Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful
Informações de contato
Holanda
- info@mayson.nl
- mayson.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Blijft super lang zitten
Blijft super lang zitten, tot wel 14 dagen! Je kan er mee douchen, zwemmen en zelfs na een potje huilen blijven ze zitten!
Echt top en makkelijk aan te brengen en…
Echt top en makkelijk aan te brengen en blijven ook goed zitten, bij mij niet altijd 5 dagen maar dat komt dan waarschijnlijk door water en zweten
Ik vind ze super 😁
Ik vind ze super 😁! Het werkt echt! Ze blijven zeker een week zitten en soms langer.
Mooie wimpers die echt lang blijven…
Mooie wimpers die echt lang blijven zitten, altijd snel verzonden!
Ik vind ze heel mooi en handig
Ik vind ze heel mooi en handig. Heb opnieuw besteld. Maar 7-10 dagen klopt niet. Met al een beetje traantjes komen de wimpers los.
Ook de volgende ochtend zitten ze niet meer goed..
Altijd goede service!
Good service
Good service. Very quick reaction on my questions on e-mail!
Ik vind deze wimpers echt top.
Ik vind deze wimpers echt top.
Sinds ik drze wimpers gebruik wil ik niks anders meer.
Zitten er binnen 5 minuten op, en zr blijven zeker dik 1 week zitten.
Blijven dus echt lang mooi.
Die Wimpern sind top
Die Wimpern sind top, in 3 min anbringen. Halten 7 Tage und schädigen nicht die eigenen Wimpern. Ich habe wirklich nicht geglaubt, das dies wirklich möglich ist 😎
Ich brauche keine Wimperntusche mehr.
Ich brauche keine Wimperntusche mehr.
In 5 min. sind die Wimpern angebracht und man sieht immer frisch um die Augen aus. Meistens halten die Wimpern 6-7 Tage.
Die Lieferung erfolgt schnell.
Ich habe Recht kleine Augen und benötige daher 10mm-Lashes. Das bieten andere Anbieter kaum an.
Best products ❤️
Werk perfect
Werk perfect.
Easy .
Piękny look.
Jestem zadowolona.
Ze hebben heel wat producten
Ze hebben heel wat producten. Ik reageer op lijm, dus deze wimpers zijn ideaal voor mij.
Heel tevreden over de wimpers
Heel tevreden over de wimpers. Ik lees reviews waarbij de wimpers aan het pincet kleven bij het verwijderen van het doosje, maar als je deze boven de lijmlaag eraf haalt stevig drukt lukt het prima om ze uit het doosje te halen. Eigen wimpers wel krullen op voorhand dan kleven ze beter. Elke dag even aandrukken met pincet. Ik had ook een tip gelezen op fb om de pincet even nat te maken voordat je de wimpers aandrukken zodat ze niet kleven. Dit werkt perfect. Klantenservice ook heel goed. Zelfs op een zondag. Ik heb net nog 3 doosjes besteld.
Super zufrieden ich liebe sie
Super zufrieden ich liebe sie
Sie halte einfach
Dusche
Sport
Sauna
Schwimmen!!!!!!!!
Zeer tevreden van jullie wimpers
Zeer tevreden van jullie wimpers! Gedaan met die dure salons, ze blijven gemakkelijk 7 dagen zitten!
Beter dan alle anderen..
Deze wimpers zijn duidelijk beter dan alle goedkope alternatieven.
Wel even de tijd nemen om het goed te doen!
Habe sie jetzt das erste mal bestellt…
Habe sie jetzt das erste mal bestellt bin gespannt wie sie sind
Super tevreden!
Super fijne press on wimpers. Binnen 5 minuten klaar om te gaan en ze blijven goed zitten! Binnen een dag zijn ze geleverd dus dat is ook top.