MAYSON Cosmetics Avaliações

1.443
O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich hatte nach fast einem Jahr Studio lashes einen "Wimpernunfall"wobei so gut wie nix mehr von meinen ohnehin wenigen und dünnen eigenen Wimpern übrig blieb.Ich hatte quasi eine "Wimpernglatze"Un... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zu aller erst....die wimpern sind mega....angebracht schauen sie natürlich aus......wenn man sich an die Beschreibung hält (Pflege)dann halten die ca 10 Tage. Angenehmes tragegefühl. Schnelles an... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Die Wimpern sind sehr leicht anzubringen! Ich benutze sie schon sehr lange, aber in letzter Zeit ist mir sehr Stark aufgefallen das die Qualität etwas nachgelassen hat! Was mich sehr stört ist das man... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jaren geleden werd ik ineens allergisch voor wimperextensions die geplaatst werden in een salon. Ik struggelde erna maanden met mascara, tot ik Mayson tegen kwam! De wimpers blijven 7/10 dagen zit... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Produtos de Beleza

Innovative beauty, designed to impress. ❤️ At MAYSON, we value efficiency and find simple ways for our customers to look beautiful

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

1 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

(1.443)

664 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Onbereikbare klantenservice en…

Onbereikbare klantenservice en waardeloze kortingscodes
Ik word continu bestookt met e-mails vol kortingen, maar zodra ik wil afrekenen werkt er werkelijk geen enkele kortingscode. Dit is pure misleiding om klanten naar de webshop te lokken.Wanneer je hier vervolgens een vraag over stelt, loop je tegen een muur op. Ik heb inmiddels al 4 keer gemaild met duidelijke vragen en aangegeven dat de codes niet werken. Je krijgt echter elke keer een geautomatiseerd computerantwoord terug dat totaal niet ingaat op de situatie. Er is geen fatsoenlijk menselijk contact mogelijk met dit bedrijf.Als Nederlands bedrijf (Debto Media B.V.) zou je mogen verwachten dat de klantenservice op orde is, maar dit is zwaar ondermaats. De wimpers kunnen nog zo leuk lijken, maar met deze robot-klantenservice raad ik iedereen af om hier te bestellen. Los dit fatsoenlijk op en reageer eens met een echt mens op mijn e-mails!

Really good

Really good, easy , handy, clean and does.not destroy your own lashes. This Mayson are the only one Iashes I am using.

31 de julho de 2025

Ik was verbaasd

Ik was verbaasd, het bleef heel de week gewoon zitten met mijn vakantie. Met de zon en de zee. Ik vond het wel dat het plakkerig was in het begin. De wimpers boven en onder bleven af en toe aan elkaar plakken

8 de julho de 2026

Zeer tevreden

Twee keer besteld, op de gok vanwege de wisselende reviews. Ik ben zeer tevreden. Verzending ging beide keren supersnel, volgende dag in huis. De press on wimpers zijn makkelijk aan te brengen en blijven goed zitten. Ik gebruik ze zelf gewoon voor enkel gebruik voor 1 dag omdat ik ‘s nachts met een slaapmasker slaap. Ik hoop dat de kleinste 8 mm ook weer binnenkort leverbaar zijn.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Kwaliteit van product en service slecht geworden!

Eerder was ik heel enthousiast over Mayson maar de kwaliteit van het product én de klantenservice is enorm achteruit gegaan. De wimpers plakten eerst 10 dagen, enorm tevreden! Ook met douchen en draaien in mijn slaap bleef het super goed zitten. Nu vallen ze na 2 dagen er al af, zitten scheef, op mijn wang na het slapen of op mijn kussen...

Wanneer je melding doet/ contact opneemt met de klantenservice krijg je binnen 2 seconden een AI gegenereerd antwoord, wanneer ze aangeven dat je vraag door wordt gestuurd naar een specialist krijg je nooit meer antwoord. Ik wacht nu al 3 weken... tussendoor weer contact opgenomen, krijg ik weer een AI antwoord met hetzelfde als 2 weken geleden.

Tja, wanneer iets een hype wordt zie je direct dat het van invloed is op de kwaliteit en service.

Erg jammer!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bis jetzt war ich immer zufrieden dann…

Bis jetzt war ich immer zufrieden dann habe ich falsche Wimpern in der richtigen Verpackung gehabt und es wird behauptet das es die richtigen sind, obwohl die komplett anders aussehen. Sind nicht bereit das ein zu sehen das die falsch verschickt worden sind. Kaufe da nichts mehr

28 de julho de 2026

Super tevreden!

Al meer dan een jaar ben ik klant. Ik heb mijn wimpers altijd snel binnen. Ze blijven goed zitten, 7 dagen minimaal. Makkelijk aan te brengen.
1x contact gehad met de klantenservice over wanneer iets op voorraad was, kreeg ik ook snel een vriendelijke reactie op.

1 de julho de 2026
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Voor de derde keer besteld en weer de…

Voor de derde keer besteld en weer de volgende dag al in huis. Ze blijven de ene keer 11 dagen zitten en de andere keer 3, beetje uitzoeken nog wat ik dan anders doe. Maar heerlijk om er net wakker meteen verzorgd uit te zien. Zeker nu in de zomer heb je niks anders nodig.

Fantastische wimpers

Fantastische wimpers. Ik heb voor de Cosylash gekozen en deze zijn prachtig. Makkelijk aan te brengen en blijven zeker 7 dagen of langer zitten. Echt een aanrader!!!

Wat een uitkomst!

Heerlijk, makkelijke wimpers. Ik heb altijd wimpers gehad die one by one erop werden gezet. Was altijd prachtig maar onwijs veel tijd en geld.
Deze wimpers blijven prachtig zitten, geen gedoe. Nu al 11 dagen genieten van ze, terwijl ik op vakantie ben! Zon, zee, strand... geen enkel probleem!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben gestopt met winper extenions…

Ik ben gestopt met winper extenions plaatsen in de salon. En ik ben overgestapt naar de press on lashes van Mayson. Oprecht een van de beste keuzes. Het scheelt veel qua geld en het oog ook veel mooier. Ze blijven bij mij een week zitten.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ich bin sehr zufrieden mit den…

Ich bin sehr zufrieden mit den produkten von MAYSON Cosmetics. Ich habe schon viele wimpern versucht, aber ich muss sagen die von MAYSON sind mit abstand die besten🥰🥰🥰

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik begrijp alle negatieve reacties…

Ik begrijp alle negatieve reacties niet. Gebruik Mayson Press on Lash al een behoorlijke tijd meestal Fluffy 12 mm en nooit problemen. Blijven minstens 7 dagen zitten, nooit allergieen, kan er mee douchen en altijd binnen een dag of 3 geleverd middels post nl. Voorheen ook nog weleens de Magnetic Lashes gebruikt ook prima.
Dus voor mij alleen Mayson!!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik had meerdere keren al de press on…

Ik had meerdere keren al de press on lashes besteld bij Mayson, altijd tevreden geweest.
Helaas had ik de laatste 2x een setje press on die totaal niet plakte!
Contact opgenomen met Mayson, kreeg redelijk snel reactie terug en ik kreeg gratis een setje van hun weer opgestuurd!
Heel tevreden over de service!