Virkelig sød og imødekommende service
Virkelig sød og imødekommende service. Rigtig fin sparrig på visitkort- tusinde tak for hjælpen

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Assisterer med opgaver indenfor det digitale område.
Slagelse, Dinamarca

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Maria har lavet en lille ændring på mit eksisterende logo. Men selvom det var en lille opgave, så har hun kigget meget nøje efter og fundet en fejl på mit gamle logo. Hun kom med konstruktive løsningsforslag. Mine varmeste anbefalinger til Maria!

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Flere har været indover min hjemmeside. Men ingen har givet den et makeover som Maria, både teknisk og visuelt. Maria er en ihærdig ildsjæl med sans for både det tekniske og det visuelle udtryk. Fremover står hun for, at maskinrummet bag min hjemmeside Babyzoneterapi.dk er opdateret. Jeg glæder mig til det fortsatte samarbejde. Skriv gerne til mig, hvis du vil høre mere om min oplevelse med Marias arbejde.

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Det har været en stor fornøjelse at samarbejde med Maria hos MD Communication omkring min nye hjemmeside, og jeg er meget tilfreds med resultatet.
Maria har været meget fleksibel og lydhør for mine ønsker gennem hele forløbet, og har selv bidraget med gode forslag til siden. Der er undervejs blevet taget hånd om alle de justeringer og ændringer, som jeg er kommet med, og det betyder at hjemmesiden er blevet præcis som jeg har ønsket mig.
Jeg kan på det varmeste anbefale Maria, hvis du vil have en dygtig, fleksibel og imødekommende webdesigner til at lave din hjemmeside.
Henrik
Ayurveda Touch

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Jeg har haft den store fornøjelse at få lavet min hjemmeside af Maria, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hun har leveret et utrolig flot og professionelt resultat, som virkelig afspejler min vision.
Fra start til slut har hun været fleksibel, imødekommende og utrolig hjælpsom. Hun har lyttet til mine ønsker, kommet med værdifulde input og sikret, at hver eneste detalje var på plads. Hendes evne til at kombinere æstetik og funktionalitet er imponerende, og hun har skabt en hjemmeside, der både er brugervenlig og visuelt tiltalende.
Hvis du leder efter en dygtig og engageret webdesigner, som gør en ægte indsats for at forstå og opfylde dine behov, så kan jeg varmt anbefale Maria. Jeg er dybt taknemmelig for hendes arbejde og glæder mig til at vise min hjemmeside frem!

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Har kun gode ting at sige om Maria, super dygtig og effektiv, svarer på mail så snart hun kan og selv efter man har betalt bliver man ikke ladet i stikken!
Maria strikkede det fineste logo sammen til mig, her er du i trygge hænder.
Dbh
Hedens Multiservice

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Jeg kan på det varmeste anbefale Maria i MD Communications.
Maria er dygtig, grundig og intuitiv.
Maria har lavet hjemmesiden til min virksomhed og processen har været god fra start til slut.
Maria formår at skabe en æstetisk helhed mellem alle delelementer på en hjemmeside. Selvom der skal ændres eller tilføjes undervejs har hun blik for at bevare en fin harmoni og helhed på siden.
Hun er tålmodig og dygtig og hun tilføjer små detaljer, der løfter det færdige design, så det blir super flot.
Jeg er rigtig tilfreds med Marias arbejde og har derfor valgt at fortsætte mit samarbejde med MD Communications. Jeg er meget glad og taknemlig for resultatet.

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Jeg har benyttet mig af Marias kyndige hjælp til en ny hjemmeside.
Og jeg må bare sige, at her er der en, der kan sit kram.
En, der formår at lytte til det, man ikke selv ved endnu. Hun er enorm god til at finde frem til lige præcis det, man ikke helt selv vidste, man ledte efter.
Jeg har fået den fineste hjemmeside, og det var aldrig sket uden Marias hjælp.
Jeg er evig taknemmelig, og vil endnu engang sige tusind mange gange tak for et fantastisk samarbejde!!
Sandra - Healing by Lykke

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Fremragende service og professionalisme. Særligt vil jeg fremhæve omhyggelighed og lydhørhed overfor ønsker. Maria har stor tålmodighed i forhold til rettelser, så det færdige resultat bliver tilfredsstillende. Vil helt klart benytte Maria en anden gang.

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Maria er super professionel og virkelig dygtig. Jeg kontaktede hende angående et logo, hun gik straks igang og kom med nogle fantastiske ideer. Jeg er super tilfreds med Maria's arbejde, og hun får helt klart ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Jeg er meget glad og tilfreds for mit Logo, som Maria har lavet til mig. Logoet er virkelig tilpasset min virksomheds behov. Maria er rigtig dygtig, jeg regnede faktisk ikke med at jeg ville finde en webdesigner der kunne ramme mine ønsker så spot on.

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Vi har brugt MD Communications som samarbejdspartner flere gange til både logoudarbejdelse og assistance med markedsføring på sociale medier. Både vi og vore kunder er supertilfredse med samarbejdet. 5 stjerner til Maria og MD Communications herfra!

Resposta da MD Communications / Maria Dragsdal
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.