Detalhes da empresa

1. Loja de Artigos para Cercas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Medan producerer smedejernslåger, smedejernsporte samt smedejernshegn i det smukkeste design. Smedejernsprodukter til konkurrencedygtige priser.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købte en havelåge sidste sommer og fik…

Købte en havelåge sidste sommer og fik leveret den flotteste og solide låge som vi hver dag glæder os over. Medan var utrolig flinke og tålmodige med at designe og lytte til vores ønsker. Utrolig venlige chauffører fra firmaet der gerne vejledte ang opsætning som vi selv klarede. Kan varmt anbefale dette firma og vi har indtryk af at den holder i mange mange år. En sen anmeldelse men meget tilfreds anmeldelse.

1 de agosto de 2025

Meget flot låge

Meget flot låge, opmåling og montering med i prisen, og hvis noget ikke spillede så kom de og justerede. Vil helt klart anbefale dem.

1 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores hegn blev påkørt og lågen…

Vores hegn blev påkørt og lågen ødelagt. Vi bestilte en ny låge hos Medan. De har formået at lave en låge, som passer helt perfekt i stilen til det eksisterende hegn og er en tro kopi af den gamle låge. Søren har været god til at melde tilbage omkring levering og andre spørgsmål vi har haft undervejs.
Kan varmt anbefales.

13 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot låge og god service

Flot låge, god service, virker som den skal og ser ud som den skal. Alle deadlines blev overholdt. Intet dårligt at sige om oplevelsen.

Ud fra deres hjemmeside får man dog indtrykket af, at lågerne smedes i Danmark. Vi fandt dog senere ud af at den er lavet i Polen. Det kunne godt have været mere klart at den ikke er smedet i Danmark, da vi havde puttet en hvis værdi i at støtte danske smede.

30 de agosto de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har fået monteret 2 låger til fuld…

Har fået monteret 2 låger til fuld tilfredshed.
Har været utrolig tryg i hele processen - medan.dk er gode til at komme med løsningsforslag på en god og konstruktiv måde. Jeg har været super tilfreds med hele processen og ikke mindst nyder jeg at kigge på vores 2 nye låger.
Jeg vil til enhver tid anbefale medan.dk

20 de maio de 2021

Fuldt ud tilfreds

Fik sat to dobbeltlåger og en enkelt låge op. Produkterne var flotte og gedigne, og alt blev sat perfekt op, ligesom aftalerne blev overholdt. Med udgangspunkt i egen oplevelse kan jeg varmt anbefale en løsning fra Medan

1 de maio de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Skæv port og ligeglade med reklamation

Vi fik lavet en port med en underbjælke der er helt skæv.
Først accepterede de at bestille en ny underbjælke som reklamation, men vendte aldrig tilbage trods adskillige rykkere.
Så vi betalte 50.000 for en skæv port.

21 de fevereiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vanvittig dårlig kundehåndtering

Vanvittig dårlig kundehåndtering. Jeg kan absolut ikke anbefale at man handler med dette firma. Det er en skam - deres porte er flotte og vi er glade for den vi har fået installeret, som er automatisk, hvilket er fedt - MEN teknikken i det - halter gevaldigt og virker temmelig forældet og ikke egnet til formålet...!!!

9 de outubro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais