Pas op voor deze oplichters
Pas op voor deze oplichters. Mijn bedrijf is benaderd door deze oplichters, en mijn collega heeft daarna de toegestuurd mail geopend. Vrijwel direct werd er op de achtergrond een "contract bevestiging" gegenereerd en zaten wij zogenaamd aan hun vast. Heb uiteindelijk een advocaat en ICT-er moeten inschakelen om van deze oplichters af te komen.
Geen zaken mee doen!
Voeren niets uit maar sturen wel talloze facturen, houden het handje op en wijzen naar een overeenkomst.
Ze zetten mij geraffineerd onder druk om een contract te tekenen en dan kom je er te laat achter dat je aan iets vast zit waar ze niet open en transparant over zijn bij aanvang. Wilde een proefperiode van 3 maanden en dan zou het geëvalueerd worden en bekeken worden of we zouden verlengen. Uiteindelijk bleek er een contract voor onbepaalde tijd te zijn wat schriftelijk opgezegd moest worden. Ze hebben er de eerste 3 maanden minimaal werk aan gehad maar willen 11 maanden betaald zien. Ze maken misbruik van mijn goeden trouw. Smerig spelletjes worden er met mij gespeeld.
Mediagarant zet onder druk en liegt je voor.
Met onwaarheden belde MediaGarant ons op. Het bestuur van onze scholengroep zou een banner van onze schoollocatie uit de onderwijsgids willen halen, of we het daar wel mee eens waren. Ik kreeg tijdens die zelfde zin nog een link in mijn mail of ik die snel wilde bevestigen aangezien er anders extra onnodige kosten bij komen kijken. Dit heb ik niet gedaan. Een dag later werd ik weer gebeld, met een toon die mij onder druk probeerde te zetten toch te klikken.
Dit klopte voor geen meter. De bestuurde wist van niets en als je de kleine lettertjes in de mail met link leest, ga je met het bevestigen er van juist akkoord met een nieuwe looptijd van een contract.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.