de mediator gaf ruimte om even na te…
de mediator gaf ruimte om even na te denken tijdens lastige momenten, dat hielp meer dan ik dacht
Bij Mediator Rotterdam geloven wij dat ieder conflict een kans biedt op begrip, herstel en een nieuwe start. Wij zijn gespecialiseerd in mediation bij scheiding, familiekwesties, arbeidsconflicten en zakelijke geschillen. Onze ervaren mediators begeleiden partijen op een neutrale en respectvolle manier naar duurzame oplossingen, waarbij communicatie en wederzijds vertrouwen centraal staan. Ons doel is om conflicten op te lossen zonder tussenkomst van de rechter, zodat tijd, geld en emotionele belasting worden bespaard. Wij bieden maatwerk en persoonlijke aandacht: iedere situatie is uniek en vraagt om een benadering die recht doet aan de belangen van alle betrokkenen. Bij Mediator Rotterdam hechten we veel waarde aan transparantie, deskundigheid en menselijkheid. Wij luisteren zonder oordeel en helpen u om samen tot afspraken te komen waar iedereen achter kan staan. Of het nu gaat om een echtscheiding, een conflict op de werkvloer of een meningsverschil binnen de familie – wij staan voor u klaar met een veilige, vertrouwelijke en oplossingsgerichte aanpak. MediatorRotterdam.net – samen tot een oplossing komen, met respect en begrip.
Blaak 555, 3011 GB, Zuid Holland, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
een tijdje terug met familie en we stoppen nu eerder waardoor gesprekken niet meer uit de hand lopen
een tijdje terug met familie en sfeer was kalm waardoor ik meer zei
Wat prettig was is dat hij constant benadrukte dat iedereen met respect moest blijven communiceren.
Wat ik waardeer is dat hij ons beiden gelijke spreektijd gaf zonder partij te kiezen
Na een paar sessies voelde het alsof we elkaar weer hoorde in plaats van langs elkaar praten steeds.
Hij gaf ons allebei ruimte om te praten ook als t lang duurde
ik was nog kwaad toen we gingen zitten maar door zn manier was t ineens helder wat we afspraken
ze bleef neutraal zelfs toen wij weer fel deden klein hakkeltje maar toch rustig
ze liet ons om de beurt praten heel rustig en eerlijk
ze hield t kalm toen de spanning wat opliep
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.