MeDirect Nederland Avaliações 18

4. Banco de investimentos
  5. Caixa Econômica

Sobre MeDirect Nederland

MeDirect Logo

Bij MeDirect is het onze belangrijkste missie om mensen te helpen hun geld veilig en met vertrouwen te laten groeien. Dit bereiken we door bankproducten aan te bieden tegen aantrekkelijke voorwaarden. We bieden over die voorwaarden volledige openheid. Zo zul je als klant niet tegen onverwachte beperkingen aanlopen. Daarnaast kunnen je rekenen op de gezamenlijke expertise van BlackRock, Triodos Investment Management, Morningstar en MeDirect. Samen met jou streven we ernaar om je financiële ambities waar te maken, waarbij jouw welzijn altijd centraal staat. Je saldo is gedekt door het depositogarantiestelsel tot €100.000 per persoon. MeDirect is een Europese bank met een banklicentie conform de Maltese Banking Act.

MeDirect Bank (Malta) plc, geregistreerd onder ondernemingsnummer C34125, MeDirect heeft een vergunning van de Malta Financial Services Authority om bankactiviteiten uit te oefenen conform de Maltese Banking Act (Cap. 371) en beleggingsdiensten onder de Maltese Investment Services Act (Cap. 370).

Volg ons op sociale media

Instagram Facebook YouTube Channel

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Switch from MeDirect.nl to Malta

We recently switched from MeDirect.nl to MeDirect Malta.
Unfortunately, everything is now in English and the service desk still seems to be getting used to it.
We have a question about a MeManaged account that we have not yet received an answer to. My wife is now unable to carry out any transactions.
In addition, there is now only one account available that pays a higher interest rate. The other accounts have a lower percentage.
I felt comfortable with MeDirect.nl, but unfortunately this is much less the case with Malta.

Sinds enige tijd zijn we overgezet van MeDirect.nl naar MeDirect Malta.
Helaas is nu alles in het engels en de servicedesk moet blijkbaar nog wennen.
We hebben een vraag uit staan omtrent een MeManaged rekeneing waar we tot nog toe geen antwoord op hebben gekregen. Onderhand kan mijn vrouw geen transacties uitvoeren.
Daarnaast is er nu één rekening beschikbaar waarover een hogere rente wordt uitgekeerd. De overige rekeningen hebben een lager percentage.
Ik had een prettig gevoel bij MeDirect.nl, bij Malta is dit een stuk minder helaas.

Onderstaande mededeling van MeDirect destijds wordt m.i. niet waargemaakt.

"Beste klant,

Om je nog beter van dienst te zijn, stroomlijnt de bank haar klantenbenadering en breidt ze haar aanbod voor haar Nederlandse klanten uit. In dit kader is ervoor gekozen om dit volledig via MeDirect Bank (Malta) plc en haar uitgebreide klantgerichte bankplatform te doen."

23 de fevereiro de 2026

Goed voor investeringen

18 de agosto de 2025

Beste Julian,

Bedankt voor je positieve review! Goed om te horen dat je tevreden bent over MeDirect en onze mogelijkheden op het gebied van beleggen. We helpen je graag bij het laten groeien van je vermogen, op een manier die bij jou past.

Vriendelijke helpdesk

Vriendelijke helpdesk, klantvriendelijke website, heel tevreden.

3 de julho de 2025

Beste Dana,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Dank je wel voor je mooie woorden over onze helpdesk en website. We blijven ons dagelijks inzetten om je goed en duidelijk te helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een frisse wind in de bank wereld

duidelijke website, vlotte aanmeld procedure. Klantendienst vlug en vriendelijk. Fantastisch aanbod van producten.

26 de junho de 2025

Beste John,

Wat een mooie woorden, dank je wel! Fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt, het openen van een rekening als vlot hebt ervaren en tevreden bent over de klantenservice. En natuurlijk ook over het aanbod van producten, daar doen we het voor.

We blijven elke dag werken aan een eenvoudige, betrouwbare bankervaring die helpt bij het opbouwen van vermogen. Als je vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

Zeer tevreden!

Begin dit jaar een rekening geopend bij MeDirect. Goede rente en het openen van de rekening online ging makkelijk. Overzichtelijke website en heel gebruikersvriendelijk. Aantal vragen gesteld via de mail en ze reageren binnen een dag. Perfect! Ik ben zeer tevreden.

12 de junho de 2025

Beste Barbara,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over MeDirect! Goed om te horen dat het openen van je rekening soepel verliep en dat je onze website en app als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaart. Ook bedankt voor je compliment over de snelheid van onze klantenservice, daar doen we het voor.

We waarderen je vertrouwen en zijn er om je te helpen je vermogen stap voor stap te laten groeien. Mocht je ooit vragen hebben, dan staan we voor je klaar.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Techniek en helpdesk beneden de maat

Op de laptop geprobeerd een spaarrekening te openen. Uploaden scan van paspoort lukt en via een sms-link op de smartphone een selfie gemaakt en verstuurd. Vervolgens verschijnt er in het scherm op zowel de laptop als de smartphone een melding dat er een fout is opgetreden en het niet kan worden verwerkt. Proces van voren af aan geprobeerd. Browser eerst gesloten en weer geopend. Als ik dan op 'open rekening' klik verschijnt er een blanco scherm, gebeurt verder niets. De techniek bij MeDirect rammelt! Vervolgens dit gemeld bij de helpdesk met verzoek om mijn ge-uploade paspoort gegevens te verwijderen uit hun systeem en dat ik geen klant word. Reactie MeDirect is een uitvoerige e-mail waarin staat hoe ik klant kan worden. Ja, dat heb ik precies zo geprobeerd, duh.. Op mijn verzoek persoonlijke gegevens te verwijderen wordt totaal niet ingegaan. Slechte, niet klantgerichte helpdesk! Jammer, de site zag er nog wel zo overzichtelijk en aantrekkelijk uit.

30 de maio de 2025

Beste Martijn,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons dat je een vervelende ervaring hebt gehad bij het openen van een rekening. Dat is natuurlijk niet de indruk die we willen achterlaten.

We hebben geprobeerd contact met je op te nemen om dit persoonlijk met je te bespreken. We begrijpen dat het frustrerend is als iets technisch niet werkt zoals verwacht, en dat de opvolging daarop helder en klantgericht moet zijn.

Je verzoek tot verwijdering van je gegevens is in behandeling en wordt afgehandeld volgens de wettelijke richtlijnen. We waarderen het dat je je ervaring met ons deelt, dat helpt ons om onze service verder te verbeteren.

Geweldig

Dit jaar klant geworden, goede service, hoge rente en prima app.

2 de janeiro de 2025

Beste Nicky,

Wat leuk om te horen! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent met onze service, rente en app. Mocht je ooit vragen hebben, ons team staat altijd voor je klaar!

Aanmeld procedure vlot

De aanmeld procedure heb ik via de website gedaan en ging op zich gladjes. Wel veel vragen.
Afhandeling ging snel. Website van de bank is wat steriel maar alles is begrijpelijk.
Overboekingen naar de bank gaan ook snel. Binnen een halve dag staat het op je MeDirect rekening.

8 de janeiro de 2025

Beste Hansjorg,

Bedankt voor je review en dat je jouw ervaring met ons deelt! Fijn om te horen dat de aanmeldprocedure soepel verliep en dat je tevreden bent met de snelle afhandeling en overboekingen.

We waarderen je feedback over de website en nemen dit mee in onze voortdurende verbeteringen. Mocht je nog suggesties hebben of vragen, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Goede app en site

Goede app en site. alles werkt prima.
Alleen mag je je naam niet in kleine letters schrijven, ze maken er hoofdletters van en spreken je ook zo aan in de mails en de app (SCHREEUWEND) :(
En vragen hierover worden niets eens beantwoord.

4 de dezembro de 2024

Beste Bram,

Bedankt voor je feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze app en website. We begrijpen dat het gebruik van hoofdletters in de communicatie verstorend kan zijn, en we waarderen dat je dit aangeeft. Dit soort opmerkingen helpt ons om de service te verbeteren.

We zullen je feedback intern bespreken en kijken hoe we dit kunnen aanpassen. Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Aanvraag formulier is van zeer slechte kwaliteit en verificatie proces lukt niette…

Aanvraag formulier is van zeer slechte kwaliteit
Ik probeerde rekening te openen, maar moest twee x bellen met helpdesk, omdat aanvraag niet duidelijk was. Twee keer opnieuw verificatie gedaan en bevestigd gekregen in het scherm. Krijg nu email dat verificatie niet gelukt is. Nogmaals geprobeerd, selfie maken lukt niet. Ik geef t op, kijk ff verder...

Update 4 dec 24: ik werd gebeld door een vriendelijke mevrouw die heeft geholpen om het proces af te ronden. Dit bedrijf luistert naar klanten en wil graag zijn processen verbeteren, top! Een ster erbij.

27 de novembro de 2024

Beste Esther,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We begrijpen hoe frustrerend het voor je moet zijn geweest, en we waarderen het dat je ons de kans hebt gegeven om je te ondersteunen.

Je feedback is erg waardevol en helpt ons om onze processen te blijven verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, ons team staat altijd klaar om je verder te helpen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Betrouwbare bank met een eenvoudige app…

Betrouwbare bank met een eenvoudige app om mee te beleggen! Onder toezicht van de ECB, net als andere Europese banken. Bovendien is je spaargeld beschermd tot €100.000.

31 de outubro de 2024

Beste Freekje,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij dat je onze bank en de app als betrouwbaar en eenvoudig in gebruik ervaart.

Mocht je nog vragen hebben, ons team staat altijd klaar om je te helpen!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klant worden via de laptop was wat…

Klant worden via de laptop was wat lastig omdat je te weinig tijd kreeg om je foto maken. Had ik via de app moeten doen. Ze bieden mooie, eerlijke producten, heldere website ook! Het geeft een gerust gevoel dat je altijd klantenservice kunt bellen als je een vraag heb.

16 de agosto de 2024

Beste mevrouw Koolhof,

Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn dat u onze producten en website als helder en betrouwbaar ervaart. We begrijpen dat het aanmeldingsproces via de laptop soms wat uitdagend kan zijn, en we waarderen uw geduld hierbij. Goed om te horen dat de klantenservice voor een gerust gevoel zorgt; we zijn er altijd om u te helpen.

Mocht u nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, aarzel dan niet om ons te bellen. We helpen u graag verder!

Aantrekkelijke bankproducten

Eindelijk eens een bank, weliswaar in Malta, die begrijpt wat de mensen willen.
Rente ontvangen over hun spaargeld.
Gratis, prima app, duidelijke uitleg en snelle communicatie. Een aantrekkelijke rente en depositogarantie. Zelf doen of laten doen. Een aanrader dus!

2 de outubro de 2024

Beste Léon,

Bedankt voor je positieve en uitgebreide review! We zijn blij om te horen dat onze bankproducten en onze aanpak aansluiten bij wat je zoekt. Het is voor ons belangrijk om onze klanten een goede rente te bieden, met duidelijke communicatie en een gebruiksvriendelijke app.

We waarderen je aanbeveling en vinden het fijn dat je MeDirect als aantrekkelijk ervaart. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, ons team staat altijd voor je klaar!

Prima en solide bank

Prima, solide bank, waar ik al bijna 1 jaar mijn spaargeld parkeer. Tijdens het openen van de rekening ging er even iets mis maar de klantenservice heeft mij toen snel en adequaat kunnen helpen. Ik ben erg tevreden, vooral met de aantrekkelijke rente. Leuke feature is dat je op ieder moment de opgebouwde rente kunt zien.

1 de outubro de 2024

Beste Peter,

Bedankt voor je mooie review en dat je al bijna een jaar klant bij ons bent! We zijn blij dat je tevreden bent met onze dienstverlening en dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen tijdens het openen van je rekening. Het is fijn om te horen dat je de aantrekkelijke rente en de mogelijkheid om de opgebouwde rente op elk moment te zien waardeert.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, ons team staat altijd voor je klaar!

Hoge rente

Hoge rente, heldere app. Wel even opletten bij geld storten, dit gaat naar rekening courant, je moet het zelf (met de app) even op de spaarrekening zetten.

28 de junho de 2024

Beste Rob,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met onze rente en de app. Het klopt dat het geld eerst van een geldrekening naar een spaarrekening overgeboekt moet worden. Door middel van e-mails en notificaties binnen de app proberen wij nieuwe klanten hierop te attenderen.

Klant worden verliep soepel

Klant worden verliep soepel. Banken hebben nu eenmaal meer informatie van je nodig, dus het is te verwachten dat je dan wat meer tijd ermee kwijt bent. Het beleggingsplatform is heel uitgebreid en vooral voor ETF's is de prijs goed. Verbeterpuntje is het inloggen, je hebt je klantnummer nodig en die is wat lastiger te onthouden.

26 de março de 2024

Beste Ruben,

Bedankt voor je positieve feedback! Fijn dat het aanmeldingsproces soepel verliep en dat je tevreden bent met ons beleggingsplatform. We nemen je suggestie over het inloggen mee om de gebruiksvriendelijkheid verder te verbeteren.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aanmelden is behoorlijk gebruiksonvriendelijk, communicatie is bagger

Wilde graag met deze bank in zee gaan, maar het aanmelden is behoorlijk gebruiksonvriendelijk.
Na de zoveelste upload van mijn i.d. ben ik er maar mee gestopt.

We zijn een paar dagen verder en Medirect communiceert alleen met automatisch gegeneerde mails. Ze lezen je bericht niet eens.
Zelden zo'n slechte consumentenservice meegemaakt.

Ik raad iedereen aan Trustpilot Medirect Belgium te raadplegen.

Aan zo'n organisatie vertrouw je toch je geld niet toe!

12 de dezembro de 2023

Beste Henry,
Hoewel je ervaring bijna een jaar geleden was, willen we alsnog onze oprechte excuses aanbieden voor de problemen die je hebt ondervonden bij het aanmelden. We vinden het jammer dat we je destijds niet de service hebben kunnen bieden die je van ons mag verwachten.

Sindsdien hebben we verschillende verbeteringen doorgevoerd in onze processen en communicatie, en we zouden het op prijs stellen als je ons nog een kans zou geven. Als je nog vragen of problemen hebt, neem dan gerust contact met ons op via de klantenservice. We helpen je graag verder.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hoge rente vriendelijk en betrouwbaar

Makkelijk telefonisch bereikbaar. Vriendelijke klantenservice. Openingsproces makkelijk. Bank uit Malta maar zit in Nederland. Hoge rente zonder beperkingen. Top! En valt ook onder deposito garantiestelsel (malta) Nederlandse banken geven nauwelijks rente. Dus overgestapt.

17 de novembro de 2023

Beste Lianne,

Bedankt voor je enthousiaste review! Het is fijn om te horen dat je onze klantenservice en het aanmeldingsproces als prettig hebt ervaren. Bij MeDirect werken we met een toegewijd team in Nederland om ervoor te zorgen dat we altijd klaarstaan voor onze klanten. We vinden het belangrijk om een hogere rente te bieden om zo een verschil te maken voor jouw vermogen.

We waarderen het dat je voor ons hebt gekozen en zijn er om je te helpen waar nodig. Heb je nog vragen of opmerkingen, dan staan we voor je klaar.

Het MeDirect-team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.