Me Gorgeous Avaliações 52

O TrustScore é 4 de um total de 5

3,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Alles gelevered de volgende zag zoals geadverteerd. Producten zijn allemaal toegekomen in goeie staat. Ik heb eerst geprobeerd om over 35 euro te bestellen om een gratis verzending te krijgen maar dat... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ten eerste ik snap al deze negatieve reviews helemaal niet! Ze stonden meteen aan de woord, snelle verzending, volgende dag in huis! Goeie prijzen vergeleken met andere winkels. Top bedrijf! Dank je w... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

ik had een tijdje geleden een bestelling gedaan voor de wella toners & blondeer poeder, eerst was ik sceptisch door alle reviews. de bestelling was idd de volgende dag in huis, en alles klopte aan h... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de produtos para cabelo
  2. Loja de Produtos de Beleza
  3. Fábrica de Cosméticos
  4. Loja de Cosméticos
  5. Técnico em Extensão Capilar
  6. Loja de perucas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Afro cosmetics- curly & naturel haar producten! Black Opal MakeUp & Sleek MakeUp voor de laagste prijzen! Meer dan 300 verschillende merken! Uitgebreide informatie over de producten!Beste Brazilian haar

Informações de contato

3,9

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

52 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop, hebben me in het verleden ook echt geholpen met moeilijk verkrijgbare producten.

29 de janeiro de 2026

Product snel gevonden

Product snel gevonden, makkelijk bestelproces. Je wordt gedurende het verloop van elke stap op de hoogte gehouden. In de avond nog ingepakt en afgegeven aan PostNl sorteer depot. De volgende dag netjes afgeleverd door postNl. Bestelde items compleet.
Top service!

24 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik had een bestelling geplaatst en alle…

Ik had een bestelling geplaatst en alle producten zijn geleverd, behalve de paarse shampoo. Ik had wel een e-mail ontvangen over een creditscore, maar het was mij niet duidelijk wat dit precies betekende. Daarom heb ik netjes een e-mail gestuurd met de vraag om uitleg in de hoop dat ik mijn geld terug kan krijgen, aangezien dit product nooit is opgestuurd. Helaas heb ik hier nooit een reactie op ontvangen. Inmiddels zijn er al een paar maanden voorbij.

26 de agosto de 2025

Goed service

Goed service, ze hadden een foutje gemaakt bij onze bestelling maar ze stuurde on de juiste producten op zonder dat we ervoor moesten betalen, heel erg bedankt.

21 de outubro de 2025

Great product and site!

Very easy to find what I was looking for. I love the range of hair and soap products. I bought the Skala hair mask and my hair is soft agian. Thank you!

8 de outubro de 2025

Vieze items

Bestelling geplaatst en een item gekregen met viezigheid op het haar. Teruggestuurd omdat ik het haar zo niet kan gebruiken. dan zou je een beetje verwachten dat de retour kosten wel vergoed zou worden door megorgeos zelf omdat ze je een item sturen die niet gebruikt kan worden en dan wordt het toch op eigen rekening gebracht. Jammer dit ik zal er nooit meer bestellen

3 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Damaged product and no reply

I made there one order and received damaged product. I have send email to them but no reply, nothing. I can only be happy that product was not so expensive but better be warned before one order anything with them.

4 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Geen reactie op mijn mail

Op 13 Juni mijn bestelling ontvangen met daarin helaas een product dat lekt. Meteen een email gestuurd maar helaas tot nu toe nog steeds geen reactie mogen ontvangen.

13 de junho de 2025

Goede en snelle service

Mijn bestelling is de volgende dag al bezorgd. Nadat ik besteld had ontving ik een email van klantenservice met een bevestiging van mijn bestelling en van mijn betaling. Later volgde nog een email dat bestelling verstuurd was. Ik moet de producten nog wel uitproberen maar heel tevreden over de klantenservice!

13 de junho de 2025

wimperlijm

Je besteld een tube wimperlijm maar krijgt een flesje wat ik niet wil, bericht gestuurd krijg je als antwoord ,tubes hebben we niet meer maar staat wel op de website dus bekijk het maar.... had eerst bij een ander besteld die hadden het ook niet meer maar kreeg netjes een berichtje dat het niet leverbaar is en hebben mijn geld teruggestort....dit zijn gewoon oplichters....geld willen vangen en zoek het maar uit met wat wij gestuurd hebben....schrijf je een review op hun pagina word het niet geplaatst want het is negatief....nooit wat bestellen bij die oplichters

7 de junho de 2025

Great

Quick shipping and all the right products.
They have so much choice in hair products. Absolutely recommend this webshop!

30 de maio de 2025

Producten nooit ontvangen

Producten nooit ontvangen, al een maand lang meerdere mails gestuurd en geen reactie ontvangen tot op heden. Ik zit nu zonder geld en zonder producten!!!! Ik zou niemand aanraden om hier te bestellen !!

30 de abril de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.