Mekster.no Avaliações 236

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,5

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg syns virksomheten er bra til og ordne opp etter postnord. Har bestilt hos mekster 2 ganga. Første gang var pakken åpnet ig innholdet borte. Så sa i fra noen timer etter var en ny pakke postet. Og... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Rask levering. Det var liten informasjon om produktet på nettsiden. Det stod sidemarkeringslys men det var kun bakdel og glass. Ingen innmat som pæreholder og sånn. Men det holdt for meg. Jeg var bare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prisen var bra men jeg sendte dere en tilbakemelding på prismatch dere lå høyere på parkerings band en eaurodel å skruvat har ikke fått noe svar

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças
  2. Loja de Acessórios Automotivos
  3. Serviço de Limpeza Completa de Automóveis
  4. Comércio de ferramentas

Sobre Mekster.no

Escrito pela empresa

Mekster – for deg som bryr deg om bilen din

Mekster er en komplett nettbutikk for deg som ønsker kvalitetsprodukter til bilen, enten du er entusiast, gjør-det-selv-mekaniker eller bare vil ta godt vare på kjøretøyet ditt. Hos Mekster finner du et bredt og nøye utvalgt sortiment av reservedeler, biltilbehør, bilpleieprodukter, verktøy og motorolje, tilpasset de fleste bilmerker og bilmodeller på markedet.

Våre mest populære kategorier

Reservedeler Tilbehør Verktøy Bilpleie Olje
Enten du skal utføre service på bilen, bytte slitedeler eller forbedre bilens utseende og komfort, tilbyr Mekster produkter fra kjente og pålitelige leverandører – alltid med fokus på høy kvalitet og riktig pris. Nettbutikken er enkel å bruke, med smidig søkefunksjon og tydelig produktinformasjon som gjør det lett å finne riktige bildeler til akkurat din bil.

Med rask levering, trygg betaling og pålitelig kundeservice er Mekster et naturlig valg når du handler bildeler og bilutstyr på nett. Her får du både trygghet og bekvemmelighet – slik at du kan holde bilen i topp stand, forbedre kjøregleden og forlenge bilens levetid, år etter år.

Meksters motormagasin – Lesestoff for de som bryr seg om bilen din!

Motor-magasin

Mekster

Escrito pela empresa

For deg som bryr deg om bilen din
Vårt mål er å gjøre billivet ditt så enkelt og smidig som mulig. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice på kundeservice@mekster.no dersom du har spørsmål om produkter, bestillinger eller leveranser.
Prismatch på reservedeler & motorolje
Når du handler reservedeler hos Mekster kan du være trygg på at du handler til veldig gode priser - om du finner det billigere et annet sted, matcher vi prisen!
60 dagers åpent kjøp med gratis returer
I en verden full av stress tilbyr vi sjenerøse returordninger for å gi deg god tid til å sjekke varene du har kjøpt i ro og mak.

Informações de contato

Kjøp reservedeler

Finn riktige reservedeler til bilen din

4,5

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 86% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Feil leveranse og ingen returmulighet

Jeg fikk feil produkt og hadde kastet originalembalasjen før jeg oppdaget det. Derfor fikk jeg ikke sendt det i retur. Jeg kan forstå at Mekster da har vanskelig for å selge produktet videre, men det var de som sendte feil i utgangspunktet. Og jeg som ble sittende med regningen. Savner litt Goodwill fra Mekster, annet enn "Hoppas du får en fin dag" fra kundeservice

17 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Hei!
Takk for at du deler opplevelsen din.

Vi er lei for å høre at du ikke er fornøyd med kjøpet ditt eller hvordan saken din ble håndtert.

Vi ønsker alltid å hjelpe kundene våre på best mulig måte og følger våre gjeldende vilkår og retningslinjer. Du kan lese mer om våre returbetingelser her:

Dersom du ønsker at vi ser nærmere på saken din, eller om du har ytterligere spørsmål, er du hjertelig velkommen til å kontakte vår kundeservice sammen med ordrenummeret ditt, så ser vi nærmere på dette.

Vi ønsker deg ellers en fortsatt fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har fortsatt ikke fått leveranse…

Jeg har fortsatt ikke fått leveranse med bestillingsnummer 2000115268 som jeg bestilte 30.3. med leveranse hjemme. Sporing viser leveranse 7.4. uten at jeg har fått noen melding om dette. Jeg klaget på dette 11.4. uten å ha mottatt svar. Håper på en rask levering.
Arild Heie

30 de março de 2026

Hei!
Beklager så mye for frustrasjonen dette har skapt. Vi forstår godt at situasjonen oppleves uoversiktlig. Vi kan se at kundeservice tok kontakt med deg i går, 16.4, for å følge opp saken din.

Om du fortsatt har spørsmål eller trenger ytterligere oppfølging, kan du gjerne ta direkte kontakt med vår kundeservice på kundeservice@mekster.no, så hjelper vi deg videre.

Johan

Rask betjening

God service og rask levering

4 de março de 2026

Hei!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både service og rask levering. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Alt fra bestilling til rask leveranse

Alt fra bestilling til rask leveranse

31 de março de 2026

Hei!
Takk for din flotte anmeldelse og full score. Vi er veldig glade for at du opplevde en smidig bestilling og rask leveranse. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Den delen jeg fikk passet ikke til min…

Den delen jeg fikk passet ikke til min bil, den lignet heller ikke på bildet av delen på deres webside. Ellers gikk det jo fort å få delen, men det var desverre feil del. I dag fikk jeg returmelding, alt gikk greit og fort.

7 de abril de 2026

Hei!
Takk for tilbakemeldingen din. Vi beklager at delen du mottok dessverre ikke passet til bilen din og at den ikke stemte overens med produktbildet. Det er ikke den opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Fint å høre at leveringen fungerte som den skulle, og vi hjelper deg gjerne videre for å rette opp i feilen. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice slik at vi kan se på løsningen sammen.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Jeg venter fortsatt på varene

Jeg venter fortsatt på varene. Dere er altfor sene med å sende varene!

3 de abril de 2026

Hei!
Vi beklager virkelig at du fortsatt venter på varene dine og at leveringen ikke har gått så raskt som den burde. Dette er selvsagt ikke opplevelsen vi ønsker å gi våre kunder.

Vi ber deg kontakte vår kundeservice, så kan vi undersøke hva som har skjedd og gi deg en oppdatert leveringstatus så raskt som mulig.

Feil deler mottatt

Feil deler mottatt. Kommer opp flere alternativer til samme bil/reg.nr , dette gjør det ikke på andre tilsvarende nettsteder. Vanskelig retur .

28 de março de 2026

Hei!
Vi er lei for å høre at opplevelsen din ikke stod til forventningene. Å motta feil deler er selvsagt ikke slik det skal være, og vi forstår godt at dette er frustrerende. Noen biler har flere mulige deler per registreringsnummer, noe som kan gjøre valget vanskelig – men vi tar med oss tilbakemeldingen din for å forbedre tydeligheten i nettbutikken vår.

Når det gjelder returprosessen, beklager vi at du opplevde den som vanskelig. Ta gjerne kontakt med kundeservice, så skal vi gjøre vårt beste for å finne en god løsning for deg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rask levering og ok pris til…

Rask levering og ok pris til konkurrentene

1 de abril de 2026

Hei!
Takk for din tilbakemelding. Vi er glade for å høre at du er fornøyd med rask levering og at våre priser står seg godt mot konkurrentene. Tusen takk for at du deler din erfaring.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Jeg fikk god hjelp av kundeservice

Jeg fikk god hjelp av kundeservice, men det tok for lang tid fra bestilling til varen ble sendt fra lager.

Hei!
Takk for din ærlige tilbakemelding. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp av vår kundeservice. Samtidig beklager vi at det tok lengre tid enn forventet før varen ble sendt fra lager. Dette tar vi med oss videre i vårt forbedringsarbeid.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varen var ikke som forventet

Varen var ikke som forventet. Bestillte det som var oppgitt som Thule endcap til model 940. Dette er en plastbøyle. Fikk tilsendt en pose med svarte platikknotter som merket på tysk som abdeckkappe = covercaps på engelsk. Her har det gått litt fort i svingene...

Hei!
Takk for anmeldelsen din. Dette høres absolutt merkelig ut, og er noe vi veldig gjerne vil se nærmere på.

Ta gjerne direkte kontakt med vår kundeservice, så ser vi på dette sammen og går gjennom hvilke løsninger som er tilgjengelige.

Rask levering og billig

Rask levering og billig

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen.
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både rask levering og prisene våre!

Rask og grei handel

29 de março de 2026

Takk for 5/5 ⭐
Vi er glade for at du hadde en rask og grei handleopplevelse hos oss.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God pris og rask levering.

Dere har en god pris, rask levering og problemfri henting.

Hei!
Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!
Så bra å høre at både pris, levering og henting fungerte problemfritt. Velkommen tilbake!

Bra varer

Bra varer, til gode priser

Takk for tilbakemeldingen!
God kvalitet til gode priser er akkurat det vi jobber for. Velkommen tilbake!

bra deler og pris

Hei!
Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!
Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både delene og prisene våre.

Billig og bra

Billig og bra, lave priser

19 de março de 2026

Hei!
Tusen takk for tilbakemeldingen!
Så bra å høre at du er fornøyd med både pris og kvalitet. Velkommen tilbake!

Mekster AB

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais