Beställt i december
Beställt i december, ff inte fått. Betalat.
Beställt i december, ff inte fått. Betalat.
Enkelt att beställa och betala via swish. Snabb leverans (inom en vecka).
Bra effektiv produkt som gjorde sitt jobb. Är mycket nöjd!
Hej igen,
Fick mitt mello idag,ganska mycket försenat,trodde jag hade blivit blåst...men till slut så....
Scam!! Betala 549kr och fick ingen bekräftelse mail eller sms, min vara står på ( paus ) och har mailat inte fått svar är så ledsen att ja inte läste recensionerna innan
KÖP INTE! Jag blev scammad på 600kr, fick aldrig mina grejer. Har gått en månad nu och jag har ringt flera gånger och mailat massor men får inget svar överhuvudtaget. Jag fick aldrig ett kvitto på mailen eller någon bekräftelse efter jag betalade. Jag rekommenderar inte! Ni kommer bli lurade!
Beställde för en vecka sedan, betala enligt instruktionerna...tyvärr ej fått vara...svarar ej på mail eller sms. Läropengar kanske. Rekommenderas Inte.
svin!!!!!!!
Beställt och swichat till Skaarup
Inga varor och inget svar
Blir polisanmälan
Mvh mycket besvikna
BEDRÄGERI!!!
Swishen går till en Jim Skaruup finns på Lexbase.
Mobilnummer går till Tommie Chilly Ljunggren även han finns på Lexbase.
Blev lurad på 530kr . Sidan är nu borttagen med . Ska anmäla dem sen idag :)
Min beställning jag gjorde i maj har fortfarande inte kommit. Mailat dem och den 29/5 fick jag svar att leverans var på väg. Har fortfarande ej kommit.
Kan bara konstatera att de är oseriösa och jag blivit blåst!
Beställ inte från denna hemsidan! Man betalar genom att swisha dom och sen är det radiotystnad. Finns ingen garanti för återbetalning som dom själva påstår och det går inte att få tag i dom öht. 300kr rakt ner i sjön
Inte ens kompetent nog att skicka ut en falsk orderbekräftelse efterbetalning för att skylla på fraktbolag
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.