De ontwerpfase is heel prettig verlopen, waardoor er een mooi resultaat is ontstaan. Vervolgens 5 weken moeten wachten op de bezorging en bij het opmaken van de verpakking een enorme teleurstelling. D... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik in eerste instantie twijfelde of Memori Sentimentals te vertrouwen was. De reviews voelden 'niet echt' en er bekroop me iedere keer bij het bekijken van de... Ver mais
Heel bijzonder om samen met Memori Sentimentals een unieke sieraad te kunnen laten ontwerpen met de namen van mijn man, mijn kinderen en van mijzelf erin. Mooi om in mijn ontwerp een hartvorm... Ver mais
Goede service. Was niet tevreden na het eerste ontwerp en kreeg snel een reactie met een ander ontwerp. Communicatie is goed verlopen. Ketting is prachtig aangekomen en me dochter draagt het el... Ver mais
Detalhes da empresa
- Joalheria
- também em
- Loja de Souvenirs
Sentimental gifts for yourself, your partner, your family member or any other loved ones. Memori is the place where you can find something truly unique, personalized and sentimental for your special person.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
As pessoas também visitaram
heel bijzonder
ik wilde mijn 4 kinderen in mijn ketting wat een lastige opdracht is. het eerste ontwerp vond ik wat statig dus heb ik een tweede ontwerp aangevraagd die heel elegant en rustig is. ik vind het nog steeds bijzonder dat in het kunstige ontwerp de 4 namen van mijn kinderen zitten.

Bracelet and necklace
I ordered a bracelet that I immediately liked, and a necklace which I wanted for my husband that needed some adjustments. Several (like 8) emails back and forth ended up with what I love! Thank you so much for the patience and listening to what I wanted! Delivery took some time but absolutely worth it!

Resposta da Memori Sentimentals
Hij is prachtig en ben er ontzettend…
Hij is prachtig en ben er ontzettend blij mee! Het kettinkje vond ik voor mezelf iets te kort.

Prachtig!
Heel mooi sieraad met emotionele waarde! De grootte van het hangertje is perfect! Kwaliteit is boven verwachting. Benieuwd hoe lang het mooi blijft!

Resposta da Memori Sentimentals
Echt een heel mooi resultaat en hele goede service
Het overleg over het ontwerp gaat heel soepel, waardoor je zelf in de hand hebt hoe het eruit komt te zien.
De productie tijd is wel wat langer, maar je kan alles goed volgen.
Vanaf moment van bestellen (net voor het weekend) tot levering was ongeveer een maand, maar echt het wachten waard.
Zelfs over de bezorging heb je inspraak, echt top!

Super tevreden
Na bestellen duurde het een paar dagen voor ik een ontwerp kreeg, maar dat zat er heel goed uit!
Helaas kwam mijn ketting in onze vakantie binnen... Dus moest ik nog even wachten voor ik het sieraad kon zien.
Maar het was zeker het wachten waard!!
Bedankt memori sentimentals

Prachtig uniek sieraad
Prachtig uniek sieraad, ben er heel erg blij mee, bedankt

Prachtig sieraad met emotionele waarde
Prachtig sieraad met emotionele waarde
❤️

Origineel cadeau
Snelle reactie! Goede communicatie! Mooi idee en ontwerp!

Resposta da Memori Sentimentals
Ik ben heel tevreden over het ontwerp
Ik ben heel tevreden over het ontwerp! Het team heeft super goed meegedacht om tot een ontwerpt tot wens te komen.

Resposta da Memori Sentimentals
Mooi product en goede service!
Na bestelling binnen een dag een ontwerp ontvangen. Ik had 2 bestellingen gedaan. Van 1 bestelling meteen weg van het 1e ontwerp. Bij het 1e ontwerp van de 2e bestelling zat er een letter teveel 'verstopt' naar mijn smaak, en kreeg na feedback heel snel een 2e ontwerp. Echt super!
Heel verrast ook na ontvangst van de bestelling. Heel leuk verpakt in een mooi doosje en zakje. Super blij mee en al veel leuke reacties gehad!

Really amazingly beautiful!
Really amazingly beautiful!
I’m probably coing to order more!
I took pink gold for my nephew which is less my personal choice, and in the end, beautiful Color!! Very soft color nicely balanced!
Amazing and fast contact

Resposta da Memori Sentimentals
mooi sieraad met een persoonlijk ontwerp
mooi sieraad met een persoonlijk ontwerp.
Uniek voor iedereen die er 1 heeft.
Ben er blij mee

Mooi sierraad
Mooi sierraad en vooral omdat t de naam betekenis heeft maar dat niet zo dik erop ligt. Leuke reacties erop gehad

Mooi resultaat
Mooi resultaat. Vind alleen de ketting niet mooi bij de hanger. Zou graag een kortere ketting willen. Slotje hangt vaak naar beneden.

Erg mooi ontworpen
Erg mooi ontworpen! Voordeel is dat er een ketting bij het hangertje zit. Dit staat er niet bij vermeld 😊 nadeel: vooraf dacht ik echt zilver te kopen, maar het is staal.

Erg mooie ketting
Erg mooie ketting, met vooraf een check voor het ontwerp. De verzending duurt wat langer, maar het was het wachten zeker waard!

Hanger is erg mooi
Hanger is erg mooi! Levering duurde wel echt een maand...

Resposta da Memori Sentimentals
Hele mooie ketting en het wachten…
Hele mooie ketting en het wachten waard! Krijgt telkens netjes mailtjes hoe ver ze zijn met de ketting. En netjes met een doosje en zakje geleverd. Helemaal blij mee!!!