Memori Sentimentals Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

De ontwerpfase is heel prettig verlopen, waardoor er een mooi resultaat is ontstaan. Vervolgens 5 weken moeten wachten op de bezorging en bij het opmaken van de verpakking een enorme teleurstelling. D... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik in eerste instantie twijfelde of Memori Sentimentals te vertrouwen was. De reviews voelden 'niet echt' en er bekroop me iedere keer bij het bekijken van de... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel bijzonder om samen met Memori Sentimentals een unieke sieraad te kunnen laten ontwerpen met de namen van mijn man, mijn kinderen en van mijzelf erin. Mooi om in mijn ontwerp een hartvorm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Was niet tevreden na het eerste ontwerp en kreeg snel een reactie met een ander ontwerp. Communicatie is goed verlopen. Ketting is prachtig aangekomen en me dochter draagt het el... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Joalheria
  2. também em
  3. Loja de Souvenirs

Sentimental gifts for yourself, your partner, your family member or any other loved ones. Memori is the place where you can find something truly unique, personalized and sentimental for your special person.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

163 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

heel bijzonder

ik wilde mijn 4 kinderen in mijn ketting wat een lastige opdracht is. het eerste ontwerp vond ik wat statig dus heb ik een tweede ontwerp aangevraagd die heel elegant en rustig is. ik vind het nog steeds bijzonder dat in het kunstige ontwerp de 4 namen van mijn kinderen zitten.

9 de agosto de 2025

Hallo Malika,

Wat een prachtige manier om je vier kinderen te eren! We zijn zo blij dat we met je konden samenwerken om een tweede ontwerp te creëren dat elegant en ingetogen aanvoelt, maar toch die speciale betekenis behoudt. Het doet ons goed om te horen dat de artistieke touch waarin al hun namen zijn verwerkt, zo persoonlijk voor je is.

Bracelet and necklace

I ordered a bracelet that I immediately liked, and a necklace which I wanted for my husband that needed some adjustments. Several (like 8) emails back and forth ended up with what I love! Thank you so much for the patience and listening to what I wanted! Delivery took some time but absolutely worth it!

21 de julho de 2025

Hello there,

Thank you so much for sharing your experience with us! We’re over the moon to hear that both the bracelet and the adjusted necklace turned out exactly as you’d hoped. It was truly a pleasure working with you to get every detail just right, your patience and collaboration made it easy.

We’re delighted you feel it was worth the wait, and we hope your husband loves his necklace just as much as you do.

Kind Regards,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hij is prachtig en ben er ontzettend…

Hij is prachtig en ben er ontzettend blij mee! Het kettinkje vond ik voor mezelf iets te kort.

5 de agosto de 2025

Hallo Petra,

Heel erg bedankt voor je leuke feedback, we zijn blij te horen dat je de ketting mooi vindt! 💖

Het spijt ons te horen dat de ketting wat kort aanvoelt. Hopelijk kunnen we in de toekomst andere lengtes aanbieden.

Nogmaals bedankt dat je voor iets zo betekenisvols bij ons hebt gekozen.

Prachtig!

Heel mooi sieraad met emotionele waarde! De grootte van het hangertje is perfect! Kwaliteit is boven verwachting. Benieuwd hoe lang het mooi blijft!

5 de agosto de 2025

Hallo Jessica,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛 We zijn blij te horen dat je blij bent met je hanger en dat hij een speciale betekenis voor je heeft.

Onze sieraden worden met zorg gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, ontworpen om zowel mooi als duurzaam te zijn. Met een beetje liefde en zorg blijft hij lang mooi.

Mocht je in de toekomst vragen hebben of iets nodig hebben, dan zijn we maar een berichtje verwijderd!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Echt een heel mooi resultaat en hele goede service

Het overleg over het ontwerp gaat heel soepel, waardoor je zelf in de hand hebt hoe het eruit komt te zien.
De productie tijd is wel wat langer, maar je kan alles goed volgen.
Vanaf moment van bestellen (net voor het weekend) tot levering was ongeveer een maand, maar echt het wachten waard.
Zelfs over de bezorging heb je inspraak, echt top!

18 de julho de 2025

Hallo Noortje,

Heel erg bedankt voor je attente bericht! We zijn erg blij om te horen dat het ontwerpproces soepel verliep en dat je bij elke stap de controle had – dat is precies waar we naar streven. 🌟

We waarderen je geduld met de productieplanning enorm en we zijn zo blij om te horen dat het eindresultaat het wachten waard was. Het is geweldig om te horen dat de tracking- en bezorgopties ook goed voor je werkten!

Nogmaals bedankt voor je steun, het betekent heel veel voor ons kleine team.

Super tevreden

Na bestellen duurde het een paar dagen voor ik een ontwerp kreeg, maar dat zat er heel goed uit!
Helaas kwam mijn ketting in onze vakantie binnen... Dus moest ik nog even wachten voor ik het sieraad kon zien.
Maar het was zeker het wachten waard!!
Bedankt memori sentimentals

3 de agosto de 2025

Hallo Dennis,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden en dat je je ervaring met ons deelt! We zijn zo blij dat het ontwerp perfect voor je is uitgevallen. 😊

Wat jammer om te horen dat je ketting zo lang heeft moeten wachten tot je terugkwam van vakantie, maar we zijn blij te horen dat het uiteindelijk de moeite waard was! Het betekent heel veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om ons dit te laten weten.

Prachtig uniek sieraad

Prachtig uniek sieraad, ben er heel erg blij mee, bedankt

1 de agosto de 2025

Hallo Sandra,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je blij bent met je unieke sieraden, het betekent heel veel voor ons. 💛

Prachtig sieraad met emotionele waarde

Prachtig sieraad met emotionele waarde
❤️

19 de julho de 2025

Hallo Sanne,

Hartelijk dank voor je mooie woorden! We zijn erg blij om te horen dat het stuk emotionele waarde voor je heeft, dat is precies wat we met elk ontwerp willen creëren. 💖

Origineel cadeau

Snelle reactie! Goede communicatie! Mooi idee en ontwerp!

31 de julho de 2025

Hallo Martine,

Heel erg bedankt voor de geweldige feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je hebt genoten van de ervaring, van het ontwerp tot de communicatie. Het betekent echt veel voor ons. 💫

We zijn zo blij dat het idee je aansprak en we hopen dat je stuk je veel vreugde en betekenis brengt.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben heel tevreden over het ontwerp

Ik ben heel tevreden over het ontwerp! Het team heeft super goed meegedacht om tot een ontwerpt tot wens te komen.

30 de julho de 2025

Hallo JB,

Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met het ontwerp en dat ons team jouw visie tot leven heeft kunnen brengen. Dat betekent heel veel voor ons. 💛

Mocht je ooit nog ergens hulp bij nodig hebben of in de toekomst een ander betekenisvol stuk willen, dan staan we altijd voor je klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooi product en goede service!

Na bestelling binnen een dag een ontwerp ontvangen. Ik had 2 bestellingen gedaan. Van 1 bestelling meteen weg van het 1e ontwerp. Bij het 1e ontwerp van de 2e bestelling zat er een letter teveel 'verstopt' naar mijn smaak, en kreeg na feedback heel snel een 2e ontwerp. Echt super!

Heel verrast ook na ontvangst van de bestelling. Heel leuk verpakt in een mooi doosje en zakje. Super blij mee en al veel leuke reacties gehad!

27 de julho de 2025

Hallo Elke,

Wat fijn om je lieve woorden te lezen, heel erg bedankt voor het delen van je ervaring! 🌟 We zijn zo blij dat beide ontwerpen snel en naar wens zijn afgehandeld. Ons team hecht veel waarde aan de kleine details, dus het is geweldig om te weten dat de verpakking en presentatie je ook een glimlach bezorgden.

Ik wens je nog veel meer complimenten en bijzondere momenten met je sieraden!

Team Memori Sentimentals

Really amazingly beautiful!

Really amazingly beautiful!
I’m probably coing to order more!
I took pink gold for my nephew which is less my personal choice, and in the end, beautiful Color!! Very soft color nicely balanced!
Amazing and fast contact

25 de julho de 2025

Hello Sandrine,

So lovely to hear, thank you! 💖 We're delighted you were pleased with the rose gold, even if it wasn’t your usual pick, it sounds like it found a way to your heart! We’d absolutely love to create more pieces for you when you're ready.

Thanks as well for the kind words about our service, it truly means a lot!

Kind Regards,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

mooi sieraad met een persoonlijk ontwerp

mooi sieraad met een persoonlijk ontwerp.
Uniek voor iedereen die er 1 heeft.
Ben er blij mee

Hallo Esther,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 💛 We zijn dolblij om te horen dat je zo blij bent met je unieke sieraad, het is echt bijzonder, net als de drager.

Ik wens je veel fijne momenten met je ketting!

Mooi sierraad

Mooi sierraad en vooral omdat t de naam betekenis heeft maar dat niet zo dik erop ligt. Leuke reacties erop gehad

Hallo Nadine,

Hartelijk dank voor je attente woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je kunstwerk niet alleen mooi is, maar ook betekenisvol voor je. Dat is precies wat we met elk ontwerp hopen.

Het is nog mooier om te weten dat anderen het ook hebben opgemerkt en gewaardeerd. Bedankt dat je dat kleine beetje vreugde met ons deelt!

Mooi resultaat

Mooi resultaat. Vind alleen de ketting niet mooi bij de hanger. Zou graag een kortere ketting willen. Slotje hangt vaak naar beneden.

Hallo Ralphen,

Heel erg bedankt voor je eerlijke feedback, we zijn erg blij om te horen dat je het resultaat mooi vindt! 😊

We begrijpen de voorkeur voor kettingen volledig. Hoewel onze standaardkettingen zo zijn gekozen dat ze bij de meeste mensen passen, is ieders comfort net iets anders. We stellen het op prijs dat je dit met ons deelt, het helpt ons om in de toekomst te verbeteren.

Erg mooi ontworpen

Erg mooi ontworpen! Voordeel is dat er een ketting bij het hangertje zit. Dit staat er niet bij vermeld 😊 nadeel: vooraf dacht ik echt zilver te kopen, maar het is staal.

22 de julho de 2025

Hallo Demi,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden, we zijn zo blij om te horen dat je het ontwerp zo mooi vindt! 😊

We stellen je feedback enorm op prijs en onze excuses voor de verwarring. Hoewel we op de bestelpagina vermelden dat de sieraden gemaakt zijn van roestvrij staal, begrijpen we volledig dat je dat over het hoofd hebt gezien. Je inzicht is waardevol en we zullen zeker kijken hoe we dit nog duidelijker kunnen maken.

Wat fijn dat de meegeleverde ketting een aangename verrassing was!

Erg mooie ketting

Erg mooie ketting, met vooraf een check voor het ontwerp. De verzending duurt wat langer, maar het was het wachten zeker waard!

15 de julho de 2025

Hallo Sabine,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! 🌟
We zijn ontzettend blij om te horen dat je je ketting mooi vindt en dat je de ontwerpcheck vooraf op prijs stelde. Het spijt ons te horen dat de verzending wat langer duurde, maar we zijn zo blij dat het uiteindelijk het wachten waard was!

Geniet van het dragen van je bijzondere sieraad, het betekent heel veel voor ons. 💖

Prachtig!

Nice!! Superblij mee!

13 de julho de 2025

Hallo Anita,

Jee, we zijn zo blij om te horen dat je er tevreden mee bent! 💖 Het betekent veel voor ons dat je de tijd hebt genomen om ons dit te laten weten.

Geniet van je nieuwe sieraad en aarzel niet om contact met ons op te nemen als je ooit iets nodig hebt!

Hanger is erg mooi

Hanger is erg mooi! Levering duurde wel echt een maand...

8 de julho de 2025

Hallo Deirdre,

Heel erg bedankt voor je lieve woorden! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo blij bent met je hanger, dat betekent echt heel veel voor ons. ✨

We begrijpen dat het wachten wat langer kan duren dan verwacht, en we stellen je geduld enorm op prijs terwijl je sieraad met zorg met de hand wordt gemaakt.

Memori Sentimentals Team

Mocht er nog iets zijn waarmee we je kunnen helpen, laat het ons gerust weten – we staan altijd voor je klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele mooie ketting en het wachten…

Hele mooie ketting en het wachten waard! Krijgt telkens netjes mailtjes hoe ver ze zijn met de ketting. En netjes met een doosje en zakje geleverd. Helemaal blij mee!!!

10 de julho de 2025

Hallo!

Heel erg bedankt voor je geweldige feedback! 💛 We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo blij bent met je ketting en dat je je bij elke stap goed geïnformeerd voelde.

We hebben zoveel zorg besteed aan zowel het sieraad als de verpakking, dus het betekent echt veel voor je dat je er blij mee bent. Het wachten was het zeker waard — bedankt voor je geduld en vertrouwen in ons!