Jeg købte et par sko men modtog ingen bekræftelse på mail. Jeg skrev til kunde service og fik lyn hurtigt besked tilbage, at min pakke var på vej og da jeg selv havde lavet en fejl i min mail adresse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en vinterjakke og skjorte til min søn. Modtog pakken, hvor de havde skrevet på fakturaen, at vinterjakken var udsolgt. Skjorten var så for lille. Jeg skulle selv betale returfragten. Det gø... Ver mais
Meget tilfreds. Gode priser, stort udvalg hurtig levering. God kundeservice, der hjalp mig hurtigt, trods fejlen lå hos mig. Kommer tilbage fremover.
God oplevelse - bestilte 2 par bukser - kvalitet, farve og størrelse var som bestilt. Bukser modtaget efter 10 dage - betaling blev først trukket da bukser var afsendt Kan kun anbefales
Detalhes da empresa
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service.
Efter to leveringer og en email korspondance på omkring 20 beskeder - er det ikke lykkes Menswear at levere den rette buks.
Flabede svar og ingen opfølgning på de lovede undersøgelser / leveringer.
Meget tilfreds kunde
Jeg fik straks god/ekstra service
Jeg fik straks god/ekstra service, da jeg henvendte mig pr. mail.
Elendig service.
Elendig service.
Bestiller en vare som står til at være på lager d 02-07-2018 15:10:49, Ringer så dagen efter d. 03, hvor ham jeg snakker med bekræfter med sikkerhed at varen bliver afsendt d. 03, jeg siger at det er vigtigt da jeg skal på ferie, og han bekræfter igen at varen bliver sendt d. 03.
Dagen efter d. 04, kontakter jeg dem igen, da jeg ikke har fået tracking nummer, her får jeg så at vide at varen ikke er afsendt endnu....
Jeg har oplevet precist det samme tidligere hos dem, men troede at det bare var uheldigt, men det er tydeligt vist ikke...
Kan ikke anbefale dette firma hvis du mener at det er vigtigt at kunne stole på det de fortæller dig.
14 dage om, ikke at levere 4 skjorter
14 dage om, ikke at levere 4 skjorter, til trods for, at de kækt på første rykker svarede, at det tog 5 dage for dem at få skjorterne hjem til afsendelse.
De svarer så, ved anden rykker, heller ikke på mail, ligesom de poå telefonen blot konstaterer at de har travlt og afbryder forbindelsen.
Kan IKKE anbefales
Lækker webshop
Intet svar !
Har bestilt to skjorter for 3 dage siden. De er ikke modtaget / afsendt.
Har i 3 dage forsøgt at få kontakt til kundeservice på telefon og mail - men de svarer ikke og vender ikke tilbage !
Øv...
God oplevelse
Kan kun anbefales
Har betalt for 2 skjorter for over 14 …
Har betalt for 2 skjorter for over 14 dage siden - men har indtil videre kun modtaget 1 ! Sååå jeg ved nu ikke hvor gode de er
Menswear pisse godt
Menswear pisse godt, de gør det godt, og god service
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.