Hurtig levering og ved henvendelse om ordren blev der ydet relevant og god service.
Veja o que dizem as avaliações
God sortiment, god kvalitet og til gode priser. Leveringstiden var hurtigt, og jeg er nu ejer af en perfekt lille størrelse vaffeljern der er simpel og effektiv at bruge. Jeg har før købt merch... Ver mais
Hurtig levering, og varerne er fine. Hvis jeg skulle sætte en finger på noget, ville det være at beskrivelserne på varerne kan være lidt mangelfulde. Købte en Olaf bamse med lyd, men beskrivelserne næ... Ver mais
I er hurtigere end end julemanden. Fredag den 8. dec. kl 14.13 modtog jeg bekræftelse på ordre- lørdag den 9. dec. kl 11.41 modtog jeg SMS om at pakken kunne hentes i pakkeshoppen - 21 timer og 28 min... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
MerchShark er en dansk webshop med salg af merchandise fra forskellige populære franchises som Marvel, Dc Comics, Disney, Game Of Thrones og mange andre. Vi sælger alt lige fra Små figurer, til ankelsokker. Gå ind på vores webshop for at finde den franchise du er fan af.
Informações de contato
Skivevej 177, 7500, Holstebro, Dinamarca
- +45 31 33 26 06
- kontakt@merchshark.dk
- merchshark.dk
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Beskadiget produkt
Beskadiget produkt.
Min søn havde brændende ønsket sig en drikkedunk i julegave til skolestart i april. Jeg bestiller en drikkedunk og en madkasse som jeg pakker direkte ind, efter modtagelse. Jeg åbner desværre ikke pakken og tjekker produkterne i kassen.
Igår, da min søn, i alt gavestressen pakker sin drikkedunk ud, bliver han ked af det, fordi der i fragten desværre er slået en flig af.
Jeg henvender mig til hjemmesiden som med det samme konstaterer at jeg har været uærlig om reklamationen og påpeger at skaden er sket efter at drikkedunken er pakket op. Det er en meget billig drikkedunk og jeg har ingen intentioner om at gøre mig til hverken løgner eller tyv for 150 kr.
Jeg er skuffet og ærgerlig på min søns vegne og havde ærligt forventet mere af en hjemmeside i den størrelsesorden. Dette er sidste gang jeg handler hos Merchshark.dk

Resposta da Merchshark
Rigtig god oplevelse
Stort udvalg og god kundeservice :-)
Rigtig god service..og hjælp ved…
Rigtig god service..og hjælp ved ombytning af pakke. Tak 🙏😊
Virkelig hurtig levering
Bestilte fredag til Black friday, varen var i pakkebox lørdag middag. Wow, siger jeg bare,
hurtig og sikker levering
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Havde bestilt forkert, men det fik de rettet for mig, og sendte penge retur med det samme. Vil helt sikkert handle der igen
Hurtig levering.
Hurtig levering. Fin kvalitet i indpakning.
Varer som forventet.
Hurtig
Hurtig levering .pænt pakket .. ser ud til at være god kvalitet . Vh. Kirsten
Hurtig levering og produkter lever op…
Hurtig levering og produkter lever op til mine forventninger. Jeg er meget tilfreds.
Fine vare og hurtig levering
hurtig levering og god kvalitet
oplevede lidt problemer med, at hjemmesiden frøs (black friday). Dog var det en hurtig levering af tingene og de ser ud til at være god kvalitet. Jeg vender med sikkerhed tilbage, når vi mangler flere minecraft ting.
Super hurtig levering
Super hurtig levering
God kvalitet
Kan stærkt anbefales
Der er nemt og ligetil at bestille og…
Der er nemt og ligetil at bestille og at modtage rimelig hurtigt
Gode produkter
Gode produkter, stort udvalg og hurtig levering. Desværre bliver der taget 2 stjerner fra vurderingen, da de sender 4-7 mails ud om dagen når e-mail adressen er oplyst.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.