Ik heb vorige week (9 dagen )een bestelling geplaatst bij Merley Amsterdam. Tijdens het bestelproces gaf de website duidelijk aan dat het artikel 'klaar voor verzending' was. Tot op heden heb ik mij... Ver mais
Merley
Veja o que dizem as avaliações
Op 12 augustus een bestelling geplaatst. Nog steeds niks geleverd gekregen na 5 weken. Al een contactformulier ingevuld hier krijg ik ook geen reactie op. Ik raad deze site niet aan!!
Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Ver mais
Het e-mailadres van Merely werkt niet en mijne-mail komt terug. Ook via het contactformulier krijg ik geen reactie. Erg slechte klantenservice en communicatie. mijn bestelling heb ik nooit ontvangen.... Ver mais
Clear products and prices
Beställ inte från Merley!
Ska försöka hålla det kortfattat.
Luras inte av hemsidan, det är ett Kina baserat företag med produkter av låg kvalitet. Jag fick mina varor tillslut (nästan 30dagar) det påminde lite om varorna jag beställt.
Jag fick alla produkterna, de var absolut inte produkterna på bilderna och storlek/passform ska vi inte ens tala om. Kvaliteten på tyget var extremt låg, jag hade inte förväntat mig lyxvaror men med tanke på priserna ändå något bättre än det jag fick.
Efter att jag läst recensionerna så blev jag glatt överraskad, men jag skulle aldrig beställa något härifrån igen och skulle aldrig rekommendera varumärket till någon.
Tråkigt med kläder man inte kan använda men man får skratta åt eländet och läsa på bättre nästa gång.
BESVIKEN OCH LURAD
fick hem min klänning som jag väntat på är såååå snygg på bild.....Ser den i påsen och inser att det är den klänning jag beställt men i ett annat material än vad som finns i beskrivningen... Blev så besviken och lurad av detta köp. Att det sen ska kosta ca 200 kr att retunera klänningen är ju halva priset jag betalade för den. Handlar aldrig mer här.......
Sämre får man leta efter
Tog flera veckor innan man fick en totalt undermålig produkt från Kina som ingen skulle nånsin ha köpt i en verklig butik i Stockholm. Ful, dåligt kvalitet. Kommer aldrig köpa något från den butiken igen
Lätt att beställa.
Sämst
Sämst. Enbart ute efter att blåsa folk. Svarar inte på Mail och är returen inte packad exakt som den va när du fick den så godkänns de inte. Aldrig sett så dålig kvalite på ett klädesplagg.
Easy and good site
Easy and good site. Simple graphical pictures that gives a good over view. Now let's see if the clothes are as good!
Varorna överensstämmer inte med bild eller angivet material
Varorna överensstämmer inte med bild eller material (angivet material linne visar sig endast vara polyester och bomull vid ankomst).
Uppgivet returformulär existerar inte.
Fraud. Bluff.
Beställde en linneskjorta av märket…
Beställde en linneskjorta av märket Harlow Linen Shirt. Skjortan tog tre veckor att leverera och den var vid granskning tillverkad av bomull och polyester. Noll procent linne. När jag bad om att få göra en retur skulle jag själv bekosta frakt och skicka tillbaka plagget till en adress i Kina. Känner mig grundlurad. Hoppas att företaget granskas och fälls för falsk marknadsföring.
Ni blir blåsta. HANDLA INTE!
Betsällde ett par skor storlek 43. Fick inte i fötterna och försöker nu att skicka tillbaka via returformuläret. Formuläret laddar inte. Bara att känna sig blåst. HANDLA INTE PÅ MERLEY!!!!!!!!!! Ni blir blåsta!!!!!!!!
Trevlig hemsida och enkelt att beställa.
Trevlig hemsida och enkelt att beställa.
Det här äckliga företaget är en bluff
Det här äckliga företaget är en bluff. Köpte några linne skjortor från deras hemsida för 700 kronor, det har nu gått 2 veckor och ingenting har hänt. När man försöker följa sin order så står det att den avvaktas, när man försöker kontakta de på mejl så blockerar de meddelandet, samma sak genom kontakt formuläret!
Easy to order
Easy to order. Found what I was looking for.
Serious Warning! Warning!! Warning!!!
(For English speakers) Do not buy any article from this store. It has the worst shopping experience ever; Delivery time is very long (over a month), Quality is very low (Shein and Temu has better than them) with a return policy that you carry on your own. It is not a store located in Sweden, the store is located in China, which means you pay all custom duties to have this item returned incase you don't want it.
Varning, varning!
Leveransen tog flera veckor. Fick till slut varan, som var en helt annan än den jag beställt. Otydlig information kring köpet. Känns mycket oseriöst. Undvik!!!
Skitkvalite från kina låt er inte luras
Helt annan vara än vad som visades på bild det är lurendrejeri. Man tror man beställt från en svensk sida med bra kvalitet men nej det är kina som låtsar och luras. Beställ inte därifrån.
Stor bluffvarning!
Stor bluffvarning!!
Jag är en stickare och stickar designtröjor och upptäckte av en slump att detta " företag" använder sig av bilder stulna från stickdesigners för att lura folk att köpa deras produkter!!
Produkten avvek otroligt mycket från…
Produkten avvek otroligt mycket från bilden! Fick inget svar av kundtjänst.