Beställde en höst jacka från Merley Stockholm för att min kompis hade en därifrån och jag älskade den. Hon hade inget problem förutom lång leveranstid så jag tänkte att det var lugnt att beställa däri... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Som många andra, upptäckte jag för sent att kläderna skickas från Kina. Då var redan beställningen lagd och pengarna dragna från kontot. Inte fullt två veckor tog leveransen och när den väl dök upp... Ver mais
Beställde flera olika plagg men inget passade eller var i bra kvalitet. Fick information om retur, orkade gå igenom allt krångel med spårningsnummer och betalade 500 kr i frakt. Har sen lämnat in alla... Ver mais
Värdelöst företag! Beställde en höstjacka därifrån och den var mer som en sommarjacka. Riktigt dålig kvalité! Det är egentligen ett Sheinföretag. De använder sig av deras bilder men tar mycket mer be... Ver mais
Não respondeu a avaliações negativas
Svindålig kvalitet
Svindålig kvalitet, inte alls som beskrivningen, överprisat dropshipping företag som utger sig för att vara svenskt men är långt ifrån. Löjlig avgift om man vill returnera. Köp ej från merley. Dom lurar dig.
Köp ALDRIG från Merley Stockholm
Beställde en beige höst jacka som såg fin och trending ut på bilden. Det jag fick var skrynkligt, ingen etikett, passformen inte ens likt den på bilden, tunn material. Självklart krånglar de med returen...orkar inte ens ta tag i det efter mejl från kundtjänsten. Detta företag lever gott på att lura folk och krångla med retur och återbetalning. Man får skylla sig själv när man inte läser på ordentligt från vem man beställer!
Skräp beställt 2 linneskjortor xl
Skräp beställt 2 linneskjortor xl, skitkvalitet samt alldeles för små att skicka tillbaka är ingen idé då det kinesiska skitaffären inte återbetalar och att skicka tillbaka kostar lika mycket som skräpet dom skickade
☠️🚫scam bluff företag 🚫☠️
Riktigt kass service
Beställde en jacka, men inget skickades direkt så jag mailade om att avbryta min order eftersom inget hade skickats, men då svarar de inte på 3-4 dagar och sen när de svarar så säger det att det nu är för sent att avbryta order pga varan redan har skickats.
Dessutom vill de ha ca 500 kr för att kunna returnera produkt, här kommer citat från deras mail "Tack för ditt e-postmeddelande. Om paketet inte hämtas ut kommer det att returneras till oss automatiskt. Vi kan då erbjuda oss att skicka om det utan kostnad för dig.
Alternativt, om du föredrar att inte få paketet skickat igen, kommer vi att ta ut en avgift enligt vår återbetalningspolicy: 300 kr, plus ytterligare 100 kr per försändelse. Dessa avgifter hjälper till att täcka kostnaderna för frakt och returfrakt."
Apple pay och storlekstabell
Apple pay och storlekstabell lätt åtkomligt. Gjorde det hela smidigt
Fel färg, för liten storlek
Beställde en brun oversize jacka storlek M. Fick hem en vit jacka som var storlek M enligt lappen, men motsvarade storlek 150 cm. Mailade till kundtjänst upprepade gånger utan svar. Köp ingenting härifrån!
VARNING ‼️ Fejkföretag‼️ Sämsta
VARNING ‼️ Fejkföretag‼️ Sämsta, lurendrejeri, fy f-n. Köp direkt själva från Kina.
Svarar ej på mejl, bluff bluff bluff
Undvik detta företag
Köpte en jacka som kom efter en lång leveranstid men fickan var trasig och skickade reklamation till dem och efter 2 veckor inget svar från dem trots 2 påminnelser.
Inget företag jag skulle rekommendera till någon.
En stjärna är för högt betyg
En stjärna är för högt betyg. Varan jag köpt liknar inte den på bilden. De svarar inte på mail. De låtsas vara ett företag i Sthlm och sen kostar det mycket att returnera.
Helt omöjligt att göra retur!!
Helt omöjligt att göra retur!!! Köp inget här!!
Köpte en vinterjacka
Köpte en vinterjacka. Den ser inte alls ut som på bilden, materialet är snarare för kyliga sommardagar, jackan är en kort modell, medan på bilderna visas den som lite längre. Helt bedrövligt!
Och varför är det ett kinesiskt företag när det står Merley Stockholm? Bojkotta detta företag, låt dom ruttna i Kina.
Beställde och betalade en jacka för…
Beställde och betalade en jacka för snart två månader sedan. Har försökt komma i kontakt med kundtjänst utan framgång flera gånger. Men det sista som dör är hoppet brukar man säga…
Antar att det blir en anmälan till ARN.
Total Scam
I bought a jacket and a sweater and I am extremely disappointed. incredibly poor-quality bad colouring, definitely not what I expected for the price.
Additionally, the items are relatively expensive for the terrible quality you get. I expected more for my money and feel completely ripped off. I will not be shopping here again.
Total scam company
Beställde 4 varor, tre kom
Beställde 4 varor. En av dem har jag fortfarande inte fått och en av skortorna jag fick var fel färg. De svarar inte trots flertalet mejl för att få reda på vart sista produkten tagit vägen. Det är nu 7 veckor sedan jag beställde.
Ordered what was described as a cotton…
Ordered what was described as a cotton cardigan/jacket. Looked beautifully colourful and for a reasonable 500kr.
After 14 days i received a hideously cheap and nasty piece of polyester that i wouldn't pay 5kr for or be seen in. The only thing Merely is good at is marketing.
Absolutely 100% sham company.
Skickade en jacka kom annat och…
Skickade en jacka kom annat och dessutom söder , de svarar inte
Anmälan har gjorts till konsumentverket
Beställde ett år skor som var inte alls…
Beställde ett år skor som var inte alls ergonomiska som de beskrev dem utan det var plastigt och billigt. Senare hittade jag produkten på ”Temu”.
Beställde en jacka
Beställde en jacka, tog otroligt lång tid för den att komma. När den väl kom var den inte som på bild utan riktigt dålig passform. Det var riktigt dålig kinakvalite och förpackningen hade text på kinesiska. Jag har försökt få tag i merley via mejl men får aldrig något svar. KÖP INTE!!!!
Inte ens en stjärna får det här…
Inte ens en stjärna får det här bluff-företaget!
Beställde en jacka för 699 kr, får vänta i 3(!) Veckor på en HELT annan jacka som skickats från Kina.
Synd att jag inte såg recensionerna här innan jag beställde.
Varning fö Merley,Stockholm...=KINA!!!
Tog hur lång tid som helst, trots "expresshantering",
nästan en månad.
Beställde 27/8 och idag anlände varan (18/9)
Jackan var väl fin och enligt.bild, det var inte storleken...enligt deras storlekstabell.
Kommer ALDRIG att beställa härifrån mer, någonsin!
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.