Witam. Zawartość przesyłki zgodna z zamówieniem. Bardzo dobrze i estetycznie wykonane opakowania. Zamówiona biżuteria sprawia wrażenie bardzo solidnej. Jedyny niewielki minus to fakt że czekałem n... Ver mais
A empresa respondeu
Nie polecam...Produkt łańcuch królewski po 2 miesiącach użytkowania...dbania i konserwacji najzwyklej miejscowo się przetarł jak I zrobił się ciemny.Teraz wiadomo czemu jest gwarancja JEDNORAZOWA.Są i... Ver mais
A empresa respondeu
Ogólnie na pierwszy rzut oka wszystko ok, jednak jak zaczynasz się przyglądać dokładnie to okazuje się że w zakamarkach przebija sporo srebrnego koloru poza tym same oczka łączące zapięcie z łańcuchem... Ver mais
A empresa respondeu
Metini to polska marka specjalizująca się w tworzeniu wyjątkowej biżuterii męskiej z wysokiej jakości materiałów, w tym jubilerskiej stali szlachetnej. Produkty Metini charakteryzują się nowoczesnym designem, który łączy elegancję z funkcjonalnością, co czyni je idealnym wyborem zarówno na co dzień, jak i na specjalne okazje. Marka oferuje szeroki wybór bransolet, łańcuchów i innych dodatków, które można łączyć w różnorodne zestawy, co pozwala na dopasowanie biżuterii do indywidualnego stylu i potrzeb. Metini wyróżnia się dbałością o detale – od starannego wykonania po opakowanie z dodatkowymi akcesoriami, takimi jak ściereczka i karta gwarancyjna. Wszystkie produkty są projektowane w Polsce, a marka zyskała już zaufanie tysięcy klientów. Metini nie tylko oferuje biżuterię, ale także buduje społeczność wokół swojego #METINI_TEAM, regularnie informując klientów o najnowszych trendach i promocjach.
Tadeusza Kościuszki 33, 05-500, Piaseczno, Polônia
Respondeu a 75% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Pięknie spakowany produkt z dodatkami i pudełeczkiem które podkreśla profesjonalizm oraz torebka.

Resposta de Metini
Witam. Dostałem od dziewczyny na urodziny królewski splot srebrny 6mm jestem Bardzo zadowolony wszystko bardzo ładnie spakowane. Tak że Naprawdę Bardzo polecam i Dziękuję stronie Metin za szybką wysyłkę. Pozdrawiam Wyszkowiak.

Resposta de Metini
Każdy komplementuje i mi się bardzo podoba

Resposta de Metini
Super obsługa klienta i szybki kontakt.

Resposta de Metini
Posiadam srebrną bransoletkę i jestem zadowolony z jakości wykonania i trwałości koloru. Dużo przebywam nad wodą, wędkując dlatego obawiałem się, że bransoletka będzie traciła kolor oraz będzie rdzewieć. A jednak tak się nie stało, polecam.

Resposta de Metini
Nie POLECAM...mimo zapewnień że nie utrac koloru to stracił po 2 miesiącach...nawet do kąpieli zdejmowałem i pielęgnowałem jak należy bez skutku.Wysłano mi kolejny i to bez zbędnych pytań bo mają świadomość że tracą kolorów.Firma zniknie i to szybko...NIE POLECAM..Dodam że zakupiłem tylko dlatego że ZAPEWNIANO MNIE iż koloru nie straci‼️‼️

Resposta de Metini
Mam łańcuch cuban zloty już od 5 miesięcy i do tej pory nie mam żadnych zastrzeżeń powłoką nie starła się i nadal wygląda jak nowy. Porównywałem go z łańcuchem od konkurencyjnej firmy iced stuff i nie widzę żadnego powodu żeby dopłacać do ich produktów za to dodatkowy plus dla metini za wysłanie lancucha w fajnej skórzanej saszetce w której trzymam teraz drobniaki.
Jak to mówi gość z reklam nie pozostaje nic innego nic wejść na metini i zamówić teraz.

Resposta de Metini
Nie byłem w pełni zadowolony z jakości złotego łańcuszka 6mm ze splotem królewskim. Ogniwa były bardzo słabo pozłocone ponieważ było widać prześwity metalu w niektórych miejscach z zewnątrz, po wewnętrznej stronie ogniw oraz przede wszystkim na ich łączeniach. Pomimo tego że producent deklaruje podwójną warstwę złota i dożywotnią gwarancję to te warstwy wydawały się mikro cienkie, po za tym złoty kolor był nienaturalnie żółty co nie przypominało zbytnio złotej biżuterii a wręcz wyglądało to trochę kiczowato więc uważam, że przy tej grubości łańcuchów ten kolor powinien być bardziej stonowany, mniej rażący w oczy. Jeśli chodzi o ogólny wygląd oceniłbym na średni gdyż na szyi, z daleka wyglądał w miarę dobrze natomiast patrząc z bliska struktura ogniw nie była idealnie gładka, można było zauważyć że powierzchnia nie jest dobrze wypolerowana/wyszlifowana przez co widać było w niektórych miejscach nierówności takie jak drobne wybrzuszenia i bruzdy, więc jeśli producent deklaruje że jest to biżuteria wysokiej jakości takie rzeczy są według mnie niedopuszczalne. Ogólnie to bym mógł sobie ten łańcuch zostawić, na nierówną strukturę powierzchni ogniw mógłbym przymknąć oko gdyby złota powłoka była lepiej wykonana ale postanowiłem przejść się jeszcze na pobliski "bazar" aby porównać kupiony na Metini łańcuch z tymi sprzedawanymi na stoisku lecz dopiero wtedy zauważyłem różnicę w jakości wykonania i kolorze w podobnej cenie dlatego postanowiłem ostatecznie odesłać łańcuch.
PS. Wklejam opinie tutaj ponieważ na FB zostałem zablokowany przez Metini pl.

Resposta de Metini
Od razu po wyjęciu z opakowania na łańcuchu niektóre ogniwa już po przecieranie a po 3 tygodniach normalnego użytkowania łańcuch i bransoleta teoretycznie srebrne. Nie polecam

Resposta de Metini
To druga bransoletka z felernym zapięciem, na skutek czego obie bransoletki zgubione po tygodniu noszenia.

Resposta de Metini
Kolor tragedia ,wykonanie jeszcze gorsze .

Resposta de Metini
Pierwsze wrażenie i opinia którą wystawiłem była ok. Ale......
Po kilku dniach noszenia łańcuszka kilka razy poczułem że coś mnie kłuje po szyi ale nic nie dojrzałem. Aż wczoraj zraniłem się okazało się że wystaje kawałek drutu między splotami, który mnie ranił.
Także teraz moja ocena diametralnie się zmienia.Słabe wykonanie , chyba bym nie kupił drugi raz.
Jeszcze dostaje po miesiącu odpowiedź od was że cieszycie się że wspólnie mogliśmy ten problem rozwiązać 😱😱Ja pytam jakie wspólnie i jakie rozwiązać?? Kpina jakaś 😒 Ja tylko napisałem że sam usunąłem raniący mnie kawałek żelastwa i zastanawiam się ewentualnie nad wymianą. Bo jak pisałem recenzję wcześniej to i długość nieodpowiednia i kolor (złoty)tragedia.

Resposta de Metini
Sam lańcuszek jest ok. Dostawa również ok. Ale mam małe zastrzeżenia co do zapięcia moim zdaniem w łańcuchu 8mm powinno ono być masywniejsze jak i kółka na których jest zaczepiony powinny być grubsze.

Resposta de Metini
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.