Metta Myrna har afholdt en meget fin ceremoni for mine nærmeste og jeg selv i forbindelse med min runde fødselsdag. Det var en særlig og god oplevelse. Metta skabte en unik og tryg stemning for alle... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super fin cacao ceremoni . Synes Mette Myrna er god til at lede ceremonien og er der for alle , hvis der er behov. Det er er trygt og rart rum at gå ind i også for førstegangs deltagere
Havde nogle skønne dage på retreat med Metta på Strandgården på Møn. Det var forkælelse med yoga, meditation, kakao ceremoni alt sammen udført med stor visdom og kvalitet af Metta. Rammerne på St... Ver mais
Jeg er egentlig en gammel skeptiker fra Jylland, men har nu prøvet 3 forskellige kakaoceremonier hos Metta Myrna, og har haft en vidunderlig oplevelse hver gang. Metta er utrolig god til at skabe nærv... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Få redskaberne til at udfolde dit potentiale og få støtte til forandringsprocessen. Psykoterapi, meditation, ceremoni og mere til personlig udvikling tilbydes af erfaren, veluddannet underviser og psykoterapuet MPF.
Informações de contato
Dinamarca
- mettamyrna.dk
Overgangsceremoni - rund fødselsdag
Metta skabte en unik og tryg stemning for alle - en oplevelse, vi ikke glemmer.
En rar og naturlig atmosfære
Mine oplevelser med Mettas arrangementer er gode. Jeg har en særlig tillid til at kunne være i Mettas yoga meditations- og ceremonirum. Hun skaber en rar atmosfære omkring sig, hvor alle føler sig godt tilpas, også selvom det er nyt for en. Jeg havde booket Metta til 2 private arrangementer for familie og venner, hvor det for flere var nyt med yoga og kakaoceremoni. Det er fordomsfrit og naturligt-finurligt rum Metta skaber.
Kakao ceremoni.
Som jeg har tænkt og sagt flere gange, er Metta Myrna en af de mennesker, der med største naturlighed kan få mig ned i havets dyb, og derefter helt ud i vores solsystem.Efter en yoga time føler man sig let i krop,sind og i hjertet. Det var også tilfældet, da jeg for første gang deltog i en kakao ceremoni d 30/12 25. Det var en unik mulighed til at sige farvel til oplevelserne fra 2025, og indkredse ønskerne for det nye år. Dette ledsaget af Mettas rolige og dygtige vejledning.
En varm anbefaling
Mit forløb hos Metta har været helt utroligt transformerende. Jeg kunne ikke have forestillet mig den måde det ville påvirke mig i mit daglige liv. Metta er nærværende, intuitiv og kreativ i sin tilgang til terapi. Jeg studerer selv psykologi og arbejder som terapeut og har lært meget af Mettas tilstedeværelse, som jeg ønsker at tage med videre i mit eget virke.
Jeg kan varmt anbefale Metta til dig der søger mere selvforståelse, selvkærlighed og tilstedeværelse i livet.
Autentisk og nysgerrig
Her møder du en kvinde med meget viden og erfaring omkring Cacao samt oprindelses kulturer og deres medicin, samtidig er hun dybt forankret i det nordiske. Metta skaber et trygt og autentisk rum, hvor hun med psykoterapien laver tydelige spejlinger, fri for projektioner, så det er muligt at se og mærke sig selv. Jeg oplever, at hun møder mig og andre i rummet ydmygt og nysgerrigt - tak Metta
Følte mig set, hørt og ikke alene.
I forbindelse med min Fars død havde jeg behov for at være i et sikkert rum, hvor jeg kunne udforske min sorg og skabe flow. Der hjalp Metta Myrna mig med. Jeg følte mig holdt og støttet undervejs i min indre udforskning. Alt sammen, følte jeg, at jeg blev mødt af en intuitiv balance af hvad jeg havde brug for, og respekten for at det var min rejse. Det gjorde og gør en forskel den dag i dag. Kæmpe stor tak til Metta Myrna for at være ved min side, i en tid der er så ufattelig hård. ❤️

Resposta de Metta Myrna
God og dyb cacao ceremoni
God og dyb cacao ceremoni, kærligt holdt rum af dejlige og kompetente Metta. Som altid med forbindelse til årstiden, gode energier, skøn trommen, med en givende indre rejse til følge. TAK! <3

Resposta de Metta Myrna
Jeg blev sygemeldt med stresssymptomer…
Jeg blev sygemeldt med stresssymptomer i december 2024. I den tid jeg var hjemme, blev mit fokus, hvad kan jeg gøre for at finde ro og finde hjem til mig selv og hvordan kan jeg bevare roen når det igen går stærkt.
I den forbindelse fandt jeg Metta og tilmeldte mig hendes kakaoceremoni. Metta og hendes måde at afholde ceremonier på skal opleves. Hun er så unik til at skabe roen, fordybelsen og pladsen for, at man kan hele, men også for at man kan stå af ræset for en stund og bare være.
Jeg vender trofast tilbage ca. 1 gang om måneden og nyder virkelig det jeg får med mig.

Fantastisk kakao ceremoni
Kan med det varmeste anbefale kakaoceremoni med Metta
Et fantastisk, varmt og kærligt menneske
Jeg har været igennem et længere forløb hos Metta og det har været fantastisk hele vejen igennem. Det er så klart og tydeligt at hun går op i ens følelser og liv. Jeg har virkelig kunne mærke hendes varme energi og hvor meget hun gav af sig selv. Hun er nede på jorden og en realistisk person som ikke snakker én efter munden, men som tør at stille spørgsmål og udfordre. Jeg har følt mig så uendeligt godt behandlet og det har været et enormt givende forløb for mig. Jeg er 100% bedre stillet end jeg var før jeg begyndte at komme til samtalerne hos hende. Jeg havde gravet mig selv ned i et hul som hun hjalp mig med at komme ud af og det er jeg evigt taknemmelig for. Tusinde tak fordi at du er dig, Metta, tusinde tak for at lytte til mig, tusinde tak for hjælpen videre og tak for at være nem og ekstremt fleksibel at lave aftaler med. Jeg kan varmt anbefale dig til andre!

Omsorgsfuld og dygtig
Det er meget tydeligt, at Metta Myrna virkelig ønsker at hjælpe dig og skabe en forandring uanset, hvad du kommer med. Metta er virkelig dygtig til at dykke ned i det, der trykker mest og håndtere, hvad end der dukker op på en omsorgsfuld og konstruktiv måde. Metta er virkelig god til at holde overblik og fokus, så du ikke behøver gøre det. Det er et meget trygt rum at være i.

Kakaoceremoni
Prøvede kakaoceremoni for 2. Gang. En fantastisk oplevelse og en meget erfaren Metta med dejlig udstråling.

Dygtig meditationsinstruktør
Jeg bookede Metta Myrna til en mediationsseance for en gruppe veninder, mhp. at give gruppen en dejlig oplevelse og inspiration til at starte meditationspraksis på egen hånd.
Vi havde alle en virkelig god oplevelse hos Metta Myrna. Ingen i gruppen vidste, hvad de gik ind til, forud for seancen. Flere i gruppen var uden erfaring med meditation, enkelte direkte skeptiske. Men alle veninder i gruppen havde en rigtig god og inspirerende oplevelse, og alle oplevede at have fundet ro under seancen, og god inspiration til, hvad meditation også er, og kan blive fremadrettet for den enkelte.
Metta Myrna er utrolig omsorgsfuld og nærværende og imødekommer den enkeltes behov. Seancen var sammensat af et bredt udvalg af forskellige typer af meditation, samtaler om deltagernes oplevelser og videnskabelig og historisk information om meditation og dens effekt på mennesket.
Alt i alt en virkelig skøn oplevelse.

Resposta de Metta Myrna
Jeg følte mig virkelig set og forstået
Jeg blev set, virkelig set, forstået og hjulpet hos Metta Myrna.
Hun har et utroligt nærvær, og jeg følte mig virkelig holdt og taget hånd om i det rum, hun faciliterede.
Jeg kan på det varmeste anbefale Metta Myrna.
🙏🏻🌸🌞🌱

Resposta de Metta Myrna
Jeg har netop haft et par helt…
Jeg har netop haft et par helt fantastisk kursusdage hos Metta. Jeg har ligget vågen flere nætter fordi det kribler i fingrene for at komme igang med at prøve at facilitere kakaoceremoni (selvom det ikke engang var det der var min plan med kurset). Metta er ufattelig inspirerende og dygtig til det hun gør og jeg har fået uendelig meget med - både læringsmæssigt, men også erfaringsmæssigt til ceremonierne som var en del af kursusdagene. En kæmpe gave❤️

Magiske Metta
Metta holdt overgangsceremoni for mig, da jeg fyldte 50 år og det var magisk, rørende, trygt, så utroligt personligt og noget jeg aldrig vil glemme. Metta har et helt særligt og tydeligt nærvær og hun får alle i rummet til at opleve deres eget fine indre liv. Jeg er meget taknemmelig for at have fået så smuk en oplevelse og håber at mange flere får så perfekt en gave som jeg fik til min fødselsdag.

Forkælelse
Jeg deltog I Metta Myrnas kakao reatreat på Møn for 5 gang, men bestemt ikke sidste. Det er bare 100% forkælelse. Hun er en dygtig yogalærer, en kærlig og omsorgsfuld person som tager godt hånd om os alle. Stedet, en gammel gård, ligger et stenkast fra vandet, fint at bade og vandre i pauserne. Maden må også nævnes, lækker økologisk, vegetarisk, kærligt tillavet på stedet.
Kakaosermonien, en rejse ind dig selv, guidet af Metta med musik og tromme, intenst og særligt. Jeg kommer hjem med masser af god energi. Tak til Metta.

Resposta de Metta Myrna
Dejlig kakaoceremoni i FRED og RO og…
Dejlig kakaoceremoni i FRED og RO og Stort nærvær ! Første i mit nu 73-årige LIV. Kan varmt anbefale Mette Myrnas behagelige og venlige måde overfor ALT og ALLE og den grundlæggende TRO på at sammen SKABER vi en GOD VERDEN i KÆRLIGHED GLÆDE LYS og LYKKE ❤️🕊️🥰.

Retreat på Møn
Jeg deltog i kakaoretreat på Møn for en uges tid siden. Det var mit 4. eller 5. retreat på Møn med Metta, og jeg er dybt taknemmelig for dem alle. Lige fra det første for 6 år siden, hvor jeg hang lidt i laser (og kom hjem med nyt mod og nye kræfter), og de senere, hvor jeg bare har nydt og taget imod. Metta er den mest vidunderlige lærer på alle områder - hun guider, underviser og passer på os med den største omsorg, vid, integritet, varme, humor og ikke mindst med den dejligste tilgang til livet og dets kompleksiteter.
Og Strandgården på Møn er bare vidunderlig.
Jeg deltager i Mettas retreats og på et af hendes ugentlige yogahold primært for at få ro i hovedet - og det får jeg. I tilgift hertil er jeg blevet smertefri i mine skuldre, som ellers har været ramt af inflammationer i 20 år.
Jeg skal altid holde mig i Mettas slipstrøm. Jeg kan ikke anbefale hende nok ❤️

Kakao/yoga retreat Møn
Jeg har lige været på et skønt kakao/yoga retreat på Møn Strandgården med Metta Myrna, det er et skønt sted midt i naturen, lige ned til havet, hvor der er en skøn strand, Strandgården er en gammel gård med gode faciliteter og en skøn stue med pejs, samt et dejligt lokale hvor yoga, meditation og kakaocermonien blev afholdt, Metta er en skøn vært som sørger for alle har det godt og tilpasser tingene til de gæster hun har, samt sørger for vi fik den lækreste vegatarmad, gav os nogle dejlige yogalektion og var en dygtig facilitator til kakaocermonien Jeg giver klart 5 stjerner for denne oplevelse og jeg kommer nok tilbage til denne skønne energi oase. p.s. det er trejde gang jeg deltager, så det kan noget.

Resposta de Metta Myrna
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.