Mettescoiffure Avaliações 16

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første, men ikke sidste besøg hos Mettescoiffure!

Jeg følte mig velkommen fra det øjeblik, jeg trådte ind – selvom jeg var i ekstra god tid, var det overhovedet ikke et problem, og jeg blev hurtigt tilbudt en stor kop kaffe. Stemningen var afslappet og behagelig fra start.

Under klipningen blev der grundigt spurgt ind til, hvad jeg gerne ville have, og vi snakkede igennem det inspirationsmateriale, jeg havde sendt på forhånd. Det gav en tryghed i processen og en klar fornemmelse af, at der blev lyttet.

Samtalen undervejs var rigtig god – med emner lidt i øst og vest, men på en naturlig og behagelig måde. Som en ekstra fin detalje er Mette også god til at komme med forslag til aftensmad til de kunder, der har tider senere på dagen – en lille ting, der bare bidrager til den gode oplevelse.

Jeg er meget tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale MetteS.

26 de janeiro de 2026

Varmeste anbefaling!

Altid en fornøjelse at blive klippet ved Mette. Hun er mega sød, imødekommende og lytter til ens ønsker. Servicen er i top, og resultatet er altid flot. Kæmpe anbefaling herfra!

8 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan kun give mine allerbedste…

Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger til Mette. Hun er uden tvivl den bedste frisør, jeg nogensinde har haft.

Hun passer utrolig godt på håret og har en fantastisk forståelse for, hvordan det skal behandles. Jeg føler mig altid tryg i hendes hænder, fordi hun ved præcis, hvad hun laver, og resultatet er hver gang virkelig flot. Man kan mærke, at hun går op i sit fag og sine kunder. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre frisør.

12 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft den bedste oplevelse hos…

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Mette Strøm ❤️ har prøvet utallige forskellige frisører der skulle farve mit hår lyst - hver gang skulle det farves om og hver gang blev jeg aldrig tilfreds ! Lige indtil Mette fik fingrene i mit hår / hun har som den eneste formået at farve mit hår helt lyst på en gang og samtidig er mit hår slet ikke knækket ❤️😍😍

Hun er virkelig dygtig og vil anbefale hende til alle der ønsker lyst smukt og sundt hår ❤️

Tak fra mit ❤️ - pga hende har jeg ingen extensions i og elsker det ❤️

Kærligst Cammilla

28 de agosto de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Over alle forventninger flot balayage.

Over alle forventninger flot balayage.
Jeg har meget mørkt hår og ville gerne få lavet en blond balayage. Jeg havde ikke store forhåbninger, og forventede at jeg skulle komme og få flere behandlinger for at få det så lyst (og ikke gult!) som jeg gerne ville have det. MEN det blev over alle forventninger og det ser oveni super naturligt ud. Jeg er SUPER glad for resultatet.

26 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en fantastisk oplevelse

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Mette i dag. Jeg kom til hende med et hår, der desværre var blevet farvet forkert ved en tidligere frisør – med rødt skær og flere nuancer, jeg slet ikke ønskede. Mette tog professionelt hånd om situationen og reddede mit hår. Resultatet er intet mindre end smukt!

Hun lyttede nøje til mine ønsker og tog sig tid til at forstå, hvad jeg gerne ville opnå. Sammen lagde vi en plan for den fremtidige proces, så mit hår kan blive præcis, som jeg drømmer om.

Mette er utrolig sød, smilende og yderst professionel. Jeg følte mig i de bedste hænder hele vejen igennem. Jeg er mere end tilfreds med resultatet og kan kun give mine allerbedste anbefalinger til hende! Hvis du leder efter en dygtig frisør, der virkelig lytter og leverer, så er Mette det oplagte valg.

28 de dezembro de 2024

Varm anbefaling

Varm anbefaling! Jeg er blevet klippet af Mette i flere år efterhånden, jeg sætter stor pris på den gode stemning i salonen, de skæve åbningstider og det altid gode resultat.

10 de dezembro de 2024

Smukkeste lyse farve

Jeg har fået lyse reflekser i mit hår. Mette lavede den smukkeste, kolde - dog naturlige, blonde farve - lige som jeg ønskede mig. Og så er det bare virkelig fedt, at det er muligt at få en tid uden for “normal” arbejdstid. Kan varmt anbefale en behandling hos Mette. 🌸

-Sophie

12 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mette er en personlig og kompetent…

Mette er en personlig og kompetent frisør, som rådgiver om, hvad der passer til dig og dit hår. Hun giver sig tid til sine kunder, så intet bliver forhastet. Mette har min varmeste anbefaling.

13 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mette har farvet Hun er virkelig dygtig til sit arbejde, og så er hun ovenikøbet det sødeste og sjoveste menneske, som man kun kan holde af. mit hår fast i over…

Mette har farvet mit hår fast i over 1,5 år, og jeg er SÅ tilfreds hver eneste gang. Hun er virkelig dygtig til sit arbejde, og så er hun ovenikøbet det sødeste og sjoveste menneske, som man kun kan holde af. Det er altid en fornøjelse at komme ned i salonen til hende.
Det at hun tilbyder frisørtider på næsten alle tider af døgnet er desuden en kæmpe fordel!

Jeg kan varmt anbefale Mette som frisør til både klip og farve!

4 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God faglighed og smittende personlighed

Jeg har haft fornøjelsen af at besøge Mette (og Eddie) flere gange gennem de sidste 2 år. Hver gang jeg har fået farvet hår hos hende, har jeg været mere end tilfreds med resultatet.
Udover hendes faglige dygtighed, er Mette også altid i godt humør. Hun formår at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære i salonen, hvor man føler sig godt tilpas. Det er en fornøjelse at tilbringe tid hos hende, og hendes positive energi smitter af på hele oplevelsen.

Jeg kan varmt anbefale Mette til alle, der ønsker en dygtig frisør med et smittende godt humør!

4 de novembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais