Mggexpress Avaliações 520

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MGG Express anlitade Early Bird som transportör. Early Bird hävdar att de levererat paketet vilket de inte har. Jag har port där man måste ha nyckel för att komma in så det hela är ytterst suspekt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde två vapes i januari tror jag och jag har fått flera SMS från early bird att dem inte kunde leverera paketet för dem inte kom åt brevlådan men man kommer åt den jätte enkelt. Och sen har... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde från Fina Fynd i Helsingborg. Anade inte att varan skickas från andra sidan jordklotet. Beställde den 2/10 och nu den 13/10 har skiten inte en nått svensk gräns. Uselt och medvetetet mörkat... Ver mais

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

520 avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sitter utanför mitt hus och får ett sms…

Sitter utanför mitt hus och får ett sms att mitt paket blivit levererat kl 05,48. Det var ingen som kom och levererade något paket. Har sedan kontaktat mgg som hänvisar till säljaren. Dom står på sig att leverans utförts. Kontaktade dom via Mail 1 gång till med samtliga uppgifter och vad som hänt. Det har nu gått ca 2 veckor utan svar. Mkt dåligt företag rent ut sagt. Aldrig mer.

14 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

TRASSLIG FIRMA PAKETEN VAR OCH ..VÄNDE…

TRASSLIG FIRMA PAKETEN VAR OCH ..VÄNDE I... MIN ..ICA Butik. Mitt normala utlämnings ställ.
Paketet skickades av okänd anledning tvärs över Sverige till västkusten till en Ica butik.

"Tror dom inte har koll på vart dom ska gå hem "

13 de junho de 2024

Bluff företag…

Fick information om orderbekräftelse från Nordic glow. De hade lagt på 2 produkter som jag inte beställt. När jag mailade Nordic glow om det fick jag inget svar. Nu har jag fått en leverans från 4px co dl mgg, men inte det som jag beställt. I Klarna appen står det att det är E solution som är avsändare. De har verkligen försökt att trassla till det, så att man inte vet varifrån leveransen kommer.

27 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte et jakkesæt i beige

Jeg bestilte et jakkesæt i beige, hvor bukser og jakke ikke har samme farve. Forfærdelig forarbejdning, dårlig pasform. Svindel og humbug! Kan ikke finde returadresse!

1 de março de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kunde inte fungerat bättre

Kunde inte fungerat bättre . Fick avisering om leverans och den låg i brevlådan exakt på tiden som angavs i SMS.
Var lite fundersam på om radion skulle fungera men efter 1 minuts vevning startade radion perfekt.

9 de fevereiro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fått sms om leverans men inga paket

Fått sms från EarlyBird att mitt paket är levererat, upprepade gånger, men sen finns inget paket i postlådan. Ett par gånger har det kommit ett nytt sms en vecka eller två senare att paketet finns för upphämtning. Men sista två gångerna har paketet helt enkelt inte kommit. Meddelat Klarna och företagen jag handlat av men EarlyBird eller MGG express 2 är ju omöjliga att få kontakt med. Under all kritik.

8 de janeiro de 2024

Ingen leverans

Fått sms om att paketet är levererat. Har inte fått leveransen. Nysnö ute så det hade synts om bilen varit här.

5 de janeiro de 2024

Saknar leverans

Jag har fått meddelande om att jag har fått ett paket den 4/1 men jag har inte fått något
Paket 9990000000061834818 från MGG Express har levererats. Går paketet ej ner i postlåda hängs det på dörr/låda. Frågor? Kontakta MGG Express.

4 de janeiro de 2024

Paket borta..

Fick sms om att paketet var levererat men det finns ingenstans att finna. Det hade snöat under natten så jag såg att ingen hade varit vid brevlådan överhuvudtaget. De svarar inte på mail. De går inte att kontakta på telefon. Varning för detta företag.

23 de dezembro de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.