Mggexpress Avaliações 520

O TrustScore é 1 de um total de 5

1,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

MGG Express anlitade Early Bird som transportör. Early Bird hävdar att de levererat paketet vilket de inte har. Jag har port där man måste ha nyckel för att komma in så det hela är ytterst suspekt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde två vapes i januari tror jag och jag har fått flera SMS från early bird att dem inte kunde leverera paketet för dem inte kom åt brevlådan men man kommer åt den jätte enkelt. Och sen har... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Beställde från Fina Fynd i Helsingborg. Anade inte att varan skickas från andra sidan jordklotet. Beställde den 2/10 och nu den 13/10 har skiten inte en nått svensk gräns. Uselt och medvetetet mörkat... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fick information om orderbekräftelse från Nordic glow. De hade lagt på 2 produkter som jag inte beställt. När jag mailade Nordic glow om det fick jag inget svar. Nu har jag fått en leverans från 4px c... Ver mais

1,2

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

520 avaliações

Helt värdelöst!!

Helt värdelöst! Hade beställt en vara som skulle skickas med early bird, o tänkte att det är ok, har ju funkat jättebra, seriösa som knäpper kort på paket och dörr så man vet att det kommit.
Fick nu meddelande i morse att paketet levererats till min dörr med mggexpress men inte fanns det något paket där inte när jag öppnade dörren!!
Inget foto i meddelandet heller!
Har som tur är inte betalat, ock tänker inte göra det heller, speciellt efter man läst här att detta verkar vare mer regel än undantag!
Verkligen dåligt av Klarna att vara involverad med ett sånt oseriöst ”företag”!!

17 de agosto de 2023

Bor i kedjehus

Bor i kedjehus. Paketet låg bredvid brevlådan som i vårt fall är på gatan. 4 steg upp från gatan finns en yta under tak i skydd för regn och i direkt anslutning till ytterdörren. Mindre stöldrisk där också. Besviken på leverantörens nonchalans

17 de agosto de 2023

Jeg har i dag d

Jeg har i dag d. 16.08.23 modtaget en pakke fra mggexpress. send med DAO. jeg har aldrig handlet der eller bestilt noget hos dem.

16 de agosto de 2023

Värdelös

Värdelös. Först ett tomt paket o sedan i fel dörr ???
Sämsta jag upplever. Sedan kan man inte klaga. O få upprättelse .. absolut det sämsta som levererar paketen ??? Fy faan säger jag det borde vara skottpengar
Svagt

15 de agosto de 2023

Vilket dålig firma

Vilket dålig firma, fick bekräftat att paket har levererat man inte till mig, har inte fått den ännu och har reda betalat för den. Riktigt dåååååååligt 👎

9 de agosto de 2023

Fel leveranssätt!!

Fick ett paket i morse nedtryckt i brevlådan så att den lossnade från plankan den satt i på staketet. Fick knapp ur paketet, alltså anser jag att det skulle ha lämnats på trappen/förstubron ca 5 meter ifrån. Står ju i meddelandet att det ska göras om paketet ej får plats i lådan!! Det trycktes ner och locket gick inte att stänga, dessutom tungt. Lådan håller för vanlig post och mindre paket. Nu får vi lov att byta ut brädan i staketet då den gick sönder!! DÅLIG SERVICE!!!

5 de agosto de 2023

Men hallå

Men hallå! Den som kört ut paket denna natt måste ha sovit. Bor i höghus och brukar alltid få mina paket vid dörren. Inte denna gång. Fast jag lämnat uppgift om våning osv som jag brukar fick jag åka ned till ingången och där låg paketet slängt på golvet. Första gången det hänt mig. Inte konstigt att folk får sina paket stulna eller tömda. Verkligen dålig stil!!!

12 de julho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

fick meddelande att hämta mitt paket på…

fick meddelande att hämta mitt paket på city gross trelleborg fick paketen då sade personalen att paketen var TOM NÄR DET TOGS UT IFRÅN PAKET CONTAINERN INTE FÖRSTA GÅNGEN DETTA HÄNDER ATT PAKET TÖMMS ELLER ALDRIG LEVERERAS HUR KAN ETT SÅDANT FÖRETAG FÅ FORTSÄTTA BLÅSA KUNDERNA

3 de julho de 2023

Plat og svindel firma,

Plat og svindel firma,
Hold jeg langt væk fra firmaet Freja, som hedder MGG Nordic, når varen endelig efter måneder ankommer med DAO.
Det er noget billigt Kina ragelse, som kan købes langt billiger på AliExpress.
De svarer ikke på fremsendt mail.
Hvordan stopper man sådan et fupfirma😡😡😡

30 de junho de 2023

Tom pakke.

Jeg har den 30.juni 2023 modtaget en tom pakke fra MGG Express har intet bestilt.
Leveret af dao.

30 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Modtaget en nylon-rædsel af en kjole!

Modtaget en nylon-rædsel af en kjole!
Kurerfirma: DAO
Afsender: MGG Express/MGG Nordic
Jeg kan ikke spore pakken længere tilbage.
Jeg har ALDRIG handlet med MGG Express eller MGG Nordic.
Har ingen idé om, hvad jeg skulle have købt, hvad jeg er blevet bon’et og fra hvilken hjemmeside???

28 de junho de 2023

🤬🤬🤬🤬

Hvis man kunne give - stjerner, ville jeg give dem. To sekunder efter mit køb opdager jeg, at der er 10-25 dages levering og da vi skulle på ferie, har jeg forsøgt med adskillige mail at afbestille. Idag har jeg så modtaget em mail om levering og jeg sidder i Sydfrankrig. Vor herre bevars for nogle tyveknægte

23 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Stop med at købe tøj på facebook og…

Stop med at købe tøj på facebook og deres fine reklamer. Man tror at det er Et Nordisk firma men nej. Du bliver skuffet hver eneste gang. Denne gang var det ingen en str medium selvom man bestilte en XL. En gang havde de bare klippet størrelse mærket af og sendt en skjorte min dreng endda var for stor til.

16 de junho de 2023

Bluff BLUFF

Bluff BLUFF ! Och de som Har gett bra Betyg EXISTERAR INTE ! Obegripligt att Klarna kan ! Hantera Pengar Till Detta Bluff företag , ( Tydligen hållit på antal År ! Bytt Namn , går ej att få tag i! ) Beställt Från Karin Nilsson Stockholm ! Finns inte ! Yun Express Nordic Ab finns inte Heller ! Early Bird ? MMG Express !! Korresponderar via Mail ! Avslutningsvis !! I Mail konversationer !! Vet de inte ens vad dom skickat , erbjuder 15% , och nästa Mail 25% , ( Varan som var beställd är värd Max ! 50:- ,,, De Ska inte Ha betalt för skiten de sänder ut , Och ansvariga ,Bör BANNLYSAS .

8 de junho de 2023

Elendig kvalitet

Kjøpte øreplugger for et knapt år siden. Nå har ledningen til laderen gått i stykker, til tross for forsiktig håndtering. Elendig kvalitet.

6 de junho de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Troede jeg havde bestilt sandaler lavet…

Troede jeg havde bestilt sandaler lavet til udfordrede fødder, med god sålcomfort og pasform. Men de sandaler der kom, var lavet I plastik og remmene rundt om anklen kunne slet ikke strammes, så de sad bare og strittede udenfor anklen.
Troede også udfra annoncen at det var et dansk firma, men den del var også snyd.

Havde også givet nul stjerner hvis jeg kunne

26 de maio de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har lige modtaget en vare som jeg…

Har lige modtaget en vare som jeg bestilte for 1 mand siden ....varen stemmer slet ikke overens med det produkt jeg bestilte - Sku ha kikket på trustpilot inden jeg købte varen 🥺utroligt at dette firma ikke bliver meldt !

24 de maio de 2023

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.