Miccy's Jewelz Avaliações 361

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige oorbellen en uitstekende service. Had vooraf twee oorbellen doorgegeven om deze in de winkel te kunnen zien. Die hadden ze voor me apart gelegd. Heel fijn. Dank.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Such a beautiful store ! I purchased a pair of Frida earrings and just love them . I went back a few days later and purchased another pair of earrings with green beetle wings ! They are simply beautif... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de jóias
  2. Designer de jóias
  3. Joalheria

Sobre Miccy's Jewelz

Bij Miccy's vind je de mooiste statement oorbellen. Handgemaakt van de mooiste materialen met unieke designs. Ontdek de gehele collectie online, of laat je gastvrij onthalen in onze boutiques waar onze medewerkers je alles over de oorbellen en het creatieve proces daarachter kunnen vertellen, terwijl je geniet van een glas prosecco of een heerlijke capucchino.

Je vindt onze flagship boutiques aan de
- Denneweg 10 in Den Haag ; of
- Schuttershofstraat 25 in Antwerpen.

Niet zomaar een oorbel, het is een Miccy's!

Alle oorbellen in onze collectie zijn ontworpen door onze founder, Michelle de Hoogh, en zijn met de hand in specialistische ateliers op Miccy’s ontwerp en specificaties vervaardigd. Zo vergt het onze specialisten tot wel acht uur handwerk om een paar uit de Dreams Collectie te vervaardigen. Alle oorbellen uit de Miccy's collectie zijn dan ook stuk voor stuk kleine kunstwerkjes, uniek van design en van de mooiste materialen.

Miccy's oorbellen zijn de perfecte manier om je favoriete blouse of jurkje weer net even wat meer mee te geven of opnieuw te laten opleven. De collectie bestaat uit meer dan 300 verschillende oorbellen in een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen.

We geloven sterk in fair-trade en goede werkomstandigheden. Miccy’s stelt daarom hoge eisen aan de ateliers waar we over de hele wereld mee samenwerken. Medewerkers van Miccy’s hebben deze ateliers bezocht en garanderen dat al onze producten kinderarbeid vrij zijn, onder goede omstandigheden vervaardigd worden en dat de medewerkers op een faire manier beloond worden.

Laat de diva in je los met Miccy's statement oorbellen!

Durf jezelf te zijn en ontdek Miccy's oorbellen en armbanden. Als je op zoek bent naar unieke oorbellen, met de hand gemaakt en volgens de laatste modetrends, is Miccy's het merk om te shoppen. De Miccy's collectie bestaat uit oorbellen met een uniek design, handgemaakt van de beste materialen en allemaal afgewerkt in 18k goud.

Miccy's oorbellen zijn de perfecte match met je nieuwste outfit of een speciaal cadeau voor je liefste vriendin. Onze oorbellen zijn anti-allergisch en gemaakt van duurzame materialen in ons atelier in Nederland. Wij werken voor onze materialen alleen met fair trade levanciers in Europa en de USA.

Miccy's ondersteunt vlinder- en keverboerderijen actief met haar speciaal vervaardigde oorbellen in de Madame Butterfly-collectie.

U kunt onze oorbellen online rechtstreeks kopen bij het atelier in Nederland, in onze eigen winkels in Antwerpen en Westfield Mall of the Netherlands, of bij een van onze speciaal geselecteerde mode boutiques.

Niet zomaar een oorbel, het is een Miccy's

Informações de contato

4,8

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

361 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Vriendelijk en persoonlijk contact

Via whatsapp contact gehad waarbij ik duidelijk kon maken welk gouden buisje ik graag wilde voor het armbandje. De bestelling verliep ook op die manier, heel snel en prettig. Bij ontvangst bleek ik een extra bandje te hebben gekregen, erg attent.

27 de março de 2026

Super klantvriendelijk en snel

Ze zijn super klantvriendelijk en snel. Zelfs in het weekend. Zowel in beantwoording mails als leveren van de bestelling. En aanpassen. Bij de bevestiging zie je wat je besteld hebt. Als check. Niet goed, dan kun je nog switchen. En de oorbellen zijn gewoon prachtig.

3 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wat zijn het toch prachtige oorbellen

Wat zijn het toch prachtige oorbellen, alle oorbellen van Miccy's. De kwaliteit is heel goed en ook fijn dat de verzending ook heel erg snel gaat.
Ik heb inmiddels een hele verzameling prachtige oorbellen en ze zijn allemaal geweldig!

2 de fevereiro de 2026

Fijne winkel ervaring in Den Haag

Fijne winkel ervaring in Den Haag. Het is een prachtige winkel, alle oorbellen op kleur in verschillende modellen. Je krijgt de tijd om rond te kijken en je mag alles passen. Met vriendelijk gesprek. Wat wil je nog meer? Ik ging de zaak uit met een paar harten.

25 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I love the creativity and attention to…

I love the creativity and attention to detail that goes into the making of each piece of earring from this store. I will definitely be buying from Miccy’s again!

16 de janeiro de 2026

Dear Lilian,

Thank you so much for your lovely response to your purchase at Miccy’s. We’re delighted that you found something special and wish you lots of joy wearing it.

Miccy’s is constantly adding new earrings and bracelets to the collection, so be sure to check www.miccys.com regularly or visit one of our boutiques to discover the latest pieces.

We would love to welcome you back at Miccy’s!

With love,
Team Miccy’s ✨

Originele en stijlvolle oorbellen

Op een mooie locatie in een stijlvol ingericht pand liepen we toevallig op de Denneweg bij Micky’s binnen. Ik was op zoek naar een cadeau voor mijn verjaardag en heb dat gevonden. Ik kreeg alle ruimte om rond te kijken en te passen. Ook werden er suggesties aangedragen en mee geholpen om een keuze tussen twee oorbellen te maken.

8 de janeiro de 2026

Lieve Gisela,

Dank voor je positieve reactie over je aanschaf bij Miccy's. We wensen je heel veel plezier met je aankoop.

Wat fijn dat je iets moois hebt weten uit te zoeken.

Miccy’s voegt constant nieuwe oorbellen en armbanden toe aan haar collectie.
Dus check deze regelmatig op www.miccys.com of in een van onze Boutiques!

Leuke shop leuke bediening

26 de dezembro de 2025

Hi Guy

Wat fijn dat je iets moois hebt weten uit te zoeken.

Miccy’s voegt constant nieuwe oorbellen en armbanden toe aan haar collectie. Dus check deze regelmatig op www.miccys.com of in een van onze Boutiques!

Prachtige oorbellen feestelijk verpakt

Prachtige oorbellen feestelijk verpakt. Snel geleverd

18 de dezembro de 2025

Lieve Karla,

Leuke oorbellen

Leuke oorbellen

23 de dezembro de 2025

Lieve Yvette,

Team Miccy’s

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.